Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xinyu

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A túlzott szülői szigorból és az otthoni érzelmi sivárságból egyaránt elege van az ausztrál tinédzsereknek, napjaink rohanó világában ugyanis egyre kevesebb figyelem és szeretet jut az azt jogosan igénylő gyermekeknek, aki nem tudják feldolgozni, elfogadni…..
A Kisvakond és barátai, a nyuszi, a kisegér, a süni, a béka és a többiek együtt fedezik fel a drogok csodálatos világát. Olyan sorrendben próbálják végig a kábítószereket, ahogyan általában a gyermekek szokták: először marihuánát szívnak, majd következik a hasis, az lsd, a speed, az ecstasy, a…..
A meglepő kijelentést Csókás András irodalompszichológus teszi Fekete István híres ifjúsági regényével kapcsolatban egy, a múlt heti Élet és Irodalomban megjelent tanulmányában. „A Tüskevár beavatási mű, méghozzá – nem félek kimondani – homoszexuális beavatási mű. Már a regény címe is tükrözi ezt a…..
A programot a Szociális és Munkaügyi Minisztérium indította el több civil szervezettel és a gyámhivatalokkal összefogva. Verő Irén gyermekvédelmi szakember, a program kordinátora a kezdeményezést bemutató sajtótájékoztatón elmondta: „Tűrhetetlen, hogy egyesek kert…..
Az új alkalmazás fejlesztésének hírét Mark Zuckerberg, a Facebook atyja sajtótájékoztatón jelentette be. Zuckerberg elmondta: „Néhány felhasználónk valamiért a kötelességének érzi, hogy szinte elárassza az oldalt a kisgyerekéről készült képekkel. Ezek a fotók gyakran…..
Nagy a felháborodás Szegeden. Egy helyi óvoda ugyanis változtatott eddigi gyakorlatán és a gyerekek új, merőben meglepő jeleket kaptak, az eddigi vödör, lombos fa, maci helyett a most kezdődő óvodai tanévben. Az egyik középső csoportos kislány új jele például az eddigi mókus helyett „pina” lett. Egy…..
  A tanulatlanság, és a genetikailag kódolt öröklött butaság egy ember számára az élet igazi keresztje. Menthetetlenül hülye emberek élnek közöttünk, akik a bebukott életüket kizárólag maguknak köszönhetik és annak a ténynek, hogy agyilag teljeséggel életképtelenek,…..
Xinyu 2012.07.09 16:49:29
Szia

Egy Friss informacio a cikkhez.

Ugyan ezzel a cikkel, ugyanezzel a kepekkel egy masik termeket reklamoznak mar.

www.news2channel.net/hu2/
Caralluma az uj tablettanak a neve,.

Megrendeltem a Weight Losst meg regebben,.
Mondanomse kell hogy ugyanagyitt fogytam a tabletavval mint azelott a tabletta nelkul,.
NEM ER SEMMIT!
15.000 ft-al huztak le.