Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dexter7

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szóval megint itt tartok. Nem tanulok. Fogalmam sincs, hányszor fogok még bamba vigyorral rátrappolni egy Stephen King adaptáció kárörvendően tenyerét dörzsölő, bárgyúságrepeszekkel töltött aknamezejére, csak azért, mert egy ügyes szakember hangulatos trailert vágott össze a rendelkezésére álló…..
A főhőseink egy, a kaliforniai aranyláz idején élő testvérpár, akik mellesleg bérgyilkosok. Ezek alapján akár egyszerű western témájú regény is lehetne, azonban ebben a kötetben semmi és senki sem az, mint akinek és aminek először látszik...
Most már csak tényleg hetek kérdése, és elkezdődik a díjszezon. Még sok a kérdés, de az erőviszonyokat és a stúdiók taktikáit már nagyjából ki lehet számítani. Kattintás után mindent megtudhattok a résztvevőkről, a legnagyobb riválisokról, a biztos befutókról és a…..
Remélem, nem kapok levágott lófejeket az ágyamba és a levélbombákat is rossz címre külditek, de ez az évad nálam messze elmaradt az eddigiektől. Lássuk, miért! Azzal kapcsolatban már nem voltak illúzióim, hogy az évad milyen ütemben fog zajlani. Nem lesznek nagy nyomozások,…..
Végül engedtem a több ismerősöm által rám nehezedő nyomásnak és elkezdtem nézni a Dextert. Előítéletekkel és visszafogott érdeklődéssel vágtam neki az egyik legjobb thriller sorozatnak, de szerencsére kellemest csalódtam. A hetedik évadot részenként fogom követni, addig…..
Nem sikerült valami fényesen a Perzsia hercege film, az Ubisoftnál sem voltak elégedettek. Éppen ezért tavaly megalapította saját filmes részlegét, mivel a negatív visszhang nem szegte kedvüket, továbbra is szeretnének mozifilmeket játékaik alapján, de csak úgy, ha ők tartják…..