Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bárth János

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képküldési pályázatunk ötlete eredetileg onnan eredt, hogy sajnáltuk, amiért nem volt fotónk Palya Beával közös fellé-pésünkről. A beküldött képek között azóta egy ilyet találtunk, mára ezt válogattuk ki. Maga a közös éneklés - még ha csak néhány dal erejéig is…..
A Blue sPot felhívására több kezdő, vagy kevéssé ismert együttes, szólista is jelentkezett, hogy kipróbálja magát a színpadon neves hazai blues-rock előadók társaságában, a kapolcsi Művészetek Völgye alkalmával a Blue sPot Café színpadán. Legutolsó jelentkezőként,…..
A Blue sPot Café kapolcsi színpadának első esti fellépője, azaz az első bulifelelős zenekara a Soultramps. Az éppen egy hét múlva kezdődő fesztivál iránt érzett feszült várakozásunk közepette úgy gondoltuk, lassan ideje mindannyiunkat bemutatni, ezért leültünk beszélgetni…..
A Roy és Ádám Trió akusztik jam formájában és önálló koncerttel is jelentkezik Kapolcson. A zenekarból Nagy Ádám gitárossal beszélgettünk. Augusztus 4-én léptek föl a Blue sPot Café színpadán. Van-e valami emléketek a Művészetek Völgyéből? Meglepő, de mi, mint Roy és…..
2007 óta létezik a hazai bluesélet ifjabb generációjának egyik ígéretes zenekara, a magát Blues ‘n Roll együttesként aposztrofáló Vadvirágok Blues Band, vagy Wildflowers BB, ahogy tetszik. A kapolcsi Blue sPot Café színpadon július 29-én  Pribojszki Mátyással és…..