Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabuero

0 bejegyzést írt és 2095 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hivatalosan is bejelentette, hogy a szezon végig kölcsönben megszerezte a klub egykori játékosát, Alessandro Matrit. Matri két bajnoki címet is nyert a torinói klubbal, majd 2013 nyarán hagyta el az Öreg Hölgyet, s 11 millió euro fejében igazolt nevelőegyesületéhez, az…..
A Juventus kijelölte keretét a csapat soron következő bajnoki találkozójára, amelyen a bajnoki címvédő a középmezőnyben tanyázó Udinese együtteséhez látogat. A régóta sérült Kwadwo Asamoah és Rômulo mellett, Massimiliano Allegri ezúttal Arturo Vidalt és az eltiltását…..
Az olasz sajtó arról számolt be, hogy a Fiorentina hálóőre, Neto a nagy rivális Juventus csapatához igazol, annak ellenére, hogy a közelmúltban azt nyilatkozta, a két klub közötti ellentét miatt soha sem igazolna Torinóba, ezzel elárulva a firenzei szurkolókat. A brazil kapus, aki…..
A Juventus szurkolóit és a pártatlan nézőket egyaránt egyik ámulatból a másikba ejtő Paul Pogba ügynöke, Mino Raiola szerint sorsszerű, hogy a francia középpályás hamarosan elhagyja a torinói klubot, s következő állomásként csak és kizárólag valamelyik top klub jöhet…..
Gabuero 2015.01.29 16:27:34
@rockitbaby: ez is igaz bar mondjuk a psg-nek nem annyira eros a kp ja ott siman kiszoritana mottat vgy matuidit. De persze enis szeretnem hogy maradjon de az allando serie A bajnoki cim egy ido utan unalmas lesz legalabb tavaly a repa ligat meg kellett volna nyerni..
A bajnokságban egyre tetemesebb előnyt felhalmozó Juventus az Olasz Kupa negyeddöntőjében a tabella utolsó pozícióját makacsul őrző, a másodosztály felé szédületes iramban száguldó Parma vendége lesz, s esetleges győzelmével az Öreg Hölgy újabb lépést tehet a tizedik…..
Mino Raiola, a jelenlegi futball talán legfényesebb csillagának, a Juventus középpályásának ügynöke nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a legtöbb csapat álmaiban sem engedheti meg magának a játékost, azonban azt beismerte, hogy néhány klub rendelkezhet a játékos megszerzéséhez…..
Gabuero 2015.01.28 07:57:55
A Hellas Verona elleni két győztes találkozó után, a Juventus most a város másik képviselője ellen próbálhatja megszerezni a három bajnoki pontot, hiszen a Chievo látogat a Juventus Stadiumba.  Az Öreg Hölgy keretéből továbbra is hiányzik majd Kwadwo Asamoah és Rômulo,…..
A Juventus legújabb sikereinek egyik fő letéteményese, Antonio Conte először tért vissza a klubhoz, azt követően, hogy nyáron váratlanul lemondott, s elhagyta Torinót, hogy később átvegye az olasz válogatott irányítását. A z olasz válogatott szövetségi kapitányaként a…..
Marcello Lippi véleménye szerint az olasz rekordbajnoknak értékesítenie kellene Paul Pogbát, a tőkeinjekciót pedig a csapat egyéb területeken való megerősítésére kellene felhasználni. Az Öreg Hölgy legendás edzője arra emlékezett, milyen helyzetbe került, amikor második…..
A napokban megszólalt Carlos Tévez, aki elárulta, hogy egyelőre nem hozott döntést azzal kapcsolatosan, hogy torinói szerződésének lejártával meghosszabbítja-e az itáliai kalandot, vagy visszatér hazájába, imádott klubjához, a Boca Juniorshoz. Most az argentin támadó ügynöke…..
A fölényes hétközi Olasz Kupa győzelmet követően, a Juventus ellenfele ismét a Hellas Verona lesz, s Allegri mester nem győzte hangsúlyozni, hogy csapata nem engedheti meg magának, hogy elbizakodottá válik, mivel a veronaiak merőben eltérő felfogásban lépnek majd a Juventus Stadium…..
A téli átigazolási időszak hajrájához közeledve a naprakész szurkolók szintjén általában egyre nagyobb az izgalom, hogy végül kiket is sikerül megszereznie a klubvezetéseknek, kikkel erősödik kedvenc csapatuk. Ám a klimax a Juventusnál furcsa módon általában a mercato első…..
Az olasz sajtó értesülései szerint Pablo Osvaldo, aki az elmúlt szezon második felvonását Torinóban töltötte, kölcsönben ismét visszatérhet a Juventus kötelékébe.  A Southampton tulajdonában álló olasz-argentin támadó jelenleg kölcsönben az Internél szerepel, ahol nem…..
A Juventus kétszer is vezetést szerezve, a büntetőpárbaj során több meccslabdát is elhibázva adta át az Olasz Szuperkupa serleget a Napoli csapatának, s a visszavágás lehetőségére nem kellett sokáig várni, hiszen most a bajnokságban is összemérheti erejét a két együttes. Az…..
Gabuero 2015.01.11 22:36:56
Gabuero 2015.01.11 22:40:25
Péntek esti hírek szerint a Juventus véget vetett a tárgyalásoknak a Galatasaray csapatával, így Wesley Sneijder nem lesz az Öreg Hölgy játékosa. Pénteken török források folyamatosan arról számoltak be, hogy a két klub közötti tárgyalások javában folynak, ám késő délután…..
Wesley Sneijder átigazolásának szinte naponta újabb fejleményekkel szolgáló szappanoperája újabb fordulatot hozhat, s most ismét megszólalt a játékos ügynöke, aki - legalábbis a mai hangulata szerint - úgy véli, hogy a holland válogatott középpályása maradni fog…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Bayern München és az Inter megegyezésre jutott egymással a bajorok 23 esztendős támadója, Xherdan Shaqiri ügyében, s a svájci válogatott 15 millió euro fejében költözik majd Milánóba. Shaqiri, aki a hírek szerint elutasította a Liverpool…..
Az elbukott Olasz Szuperkupa-döntőt követő rövid pihenő után a Juventus az Inter elleni rangadóval folytatja a bajnoki küzdelmeket. Massimiliano Allegri mester 23 fős keretébe ismét bekerült a csapatból régóta hiányzó Martín Cáceres, azonban Andrea Barzagli, Kwadwo Asamoah…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus 18 hónapra szóló, évi 4,5 millió eurós bérezést biztosító szerződést kínált a pillanatnyilag a Galatasaray kötelékéhez tartozó holland játékmesternek, Wesley Sneijdernek, ha a játékos hajlandó elhagyni az isztambuli klubot, s…..
Az angol bulvársajtó értesülései szerint a Manchester United készen áll arra, hogy bankot robbantson annak érdekében, hogy visszacsábítsa Angliába a Juventus francia középpályását, Paul Pogbát.  Az ifjú tehetség 2012 nyarán ingyen igazolt jelenlegi munkaadójához, a…..
A téli átigazolási időszak bevallott feladata, hogy a Juventus egy védővel erősödjön tovább, azonban minden jel arra utal, hogy Beppe Marotta szeretne egy trequartistával kedveskedni Massimiliano Allegri mesternek. A leggyakrabban felmerülő név a svájci válogatott Xherdan Shaqirié,…..
A Juventus bombaformában futballozó argentin támadója, Carlos Tévez egy az olasz klub szurkolói számára kevéssé örömteli bejelentéssel zárta a 2014-es esztendőt, amikor az újságírói kérdésekre válaszolva, kijelentette, hogy nem kívánja meghosszabbítani a három szezonra…..
A Juventus FC blog szerkesztői nagyon boldog és békés karácsonyt kívánnak minden kedves Olvasónak! Mindenki eméssze meg a "kiváló" Szuperkupa-döntőt és kívánjuk, hogy egy valóban kíváló BL-menetelést láthassunk a jövő évben, kezdetben a BVB testén át! És persze az sem…..
A zsinórban elért három döntetlent követően, a Juventus szeretne visszatérni a győzelem útjára, s a karácsonyi szünet beköszönte előtt egy szardíniai vendégszereplés, valamint az Olasz Szuperkupa Dohában megrendezésre kerülő döntője vár a zebramezes együttesre. A két…..
Gabuero 2014.12.18 19:18:23