Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hameee

0 bejegyzést írt és 76 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy arra a Lyon elleni kiesés után számítani lehetett, Maurizio Sarrit menesztették a Juventus padjáról. Egy egészen kivételes szezonon vagyunk túl, nem könnyű értékelni a Mister munkáját, és egészében a szezont, de azért érdemes összefoglalni ezt a hosszúra sikeredett évadot, amelyben voltak…..
A Manchester City egyre közelebb áll João Cancelo megszerzéséhez, mivel a két klub képviselőinek az álláspontja egyre kevésbé különbözik. Az átigazolás az elmúlt hetekben vakvágányra futott, mivel a Juventus 60 millió eurót kért a portugál futballistáért, a City pedig próbálta Danilo játékjogát is…..
A Juventus folyamatosan nagy hangsúlyt fektet a fiatal tehetségek felkutatására és megszerzésére, ezért számos név merül fel, bár nyilván egyesek csak megkérdőjelezhető pletykák szintjén. Legutóbb Hamed Traorè és Cristian Romero kapcsán lehetett olvasni a Juventus fokozott és viszonylag komoly…..
Borítékolható volt, de mára hivatalossá vált, hogy a Juventusszal zsinórban három bajnoki címet nyerő Antonio Conte váratlan, a zebramezes szurkolók számára nehezen értelmezhető és elfogadható döntést hozott, s a következő szezontól átveszi az Inter irányítását. A milánói klub tegnap jelentette be,…..
A Sky Sport Italia értesülései szerint a Bologna 15 millió euro fejében megvásárolja a Juventustól Riccardo Orsolini játékjogát, így a 22 esztendős szélső véglegesen is a tulajdonába kerül. Az olasz U21-es válogatott játékosa a szezont kölcsönben töltötte a Bologna…..
hameee 2019.05.28 21:41:04
A nyári átigazolási időszak közeledtével ismét hírbe hozták a Juventusszal a zebramezesek tavalyi célpontját, Sergej Milinković-Savićot, azonban a Lazio elnöke, Claudio Lotito azt állítja, hogy az olasz rekordbajnok nem jelentkezett be a középpályásért. "Milinković-Savić nem eladó." - mondta az…..
A szombati sajtótájékoztató alkalmával előbb a Juventus elnöke, Andrea Agnelli szólalt fel, majd a szezon zárultával távozó Massimiliano Allegri búcsúzott a zebramezesektől és a keret játékosaitól. "Köszönöm az elnöknek a gyönyörű szavakat. Köszönöm a srácoknak mindazt, amit tettek, mindazt, amit…..
A klub hivatalosan megerősítette, hogy nem Massimiliano Allegri fogja ellátni az edzői feladatokat a Juventusnál a 2019/2020-es idényben. A mester és az elnök, Andrea Agnelli, együtt fog sajtótájékoztatót tartani szombaton 2 órától az Allianz Stadium erre a célra fenntartott helyiségében. A…..
Ezt az ifjú játékost már valamilyen szinten ismerhetjük, mivel elég nagy tehetségként harangozta be a sajtó, és az Ascolinál, sőt az U20-as válogatottnál is nagyon ígéretesen játszott. Riccardo Orsoliniről van természetesen szó, akit most egy kicsit jobban megismerhetünk.  Az olasz szélső az Ascoli…..
Massimiliano Allegri a Juventus 1-0 arányú győzelmét követően arról beszélt, hogy a vendégek gondokat okoztak az első félidőben, de a házigazdák rendezték a sorokat, majd 1-0-ra hozták a meccset. Az első félidőben az Inter előtt gólszerzési lehetőségek nyíltak, így például Roberto Gagliardini…..
Massimiliano Allegri szerint a Juventus három vagy négy gólt is szerezhetett volna az első félidőben, de legalább a legkevésbé fontos meccset veszítette el a csapat. „Csalódást keltő vereség volt a mai, mivel a csapat jól játszott. Javulnunk kell a befejezések tekintetében,…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A német Bild értesülései szerint a FIFA arra készül, hogy a közeljövőben megváltoztassa a játékosok klubok közötti kikölcsönzésének piacát, s a tervek szerint az új szabályozás előírná, hogy egy klub egyszerre hány játékost adhat kölcsön.  Az új szabály esetleges…..
hameee 2018.09.17 12:16:31
@Matteo89: Természetesen!Hátha lesz onnan valaki, akiből lesz valaki :)
A címvédő Juventus a Chievo elleni, nehezen kiharcolt győzelemmel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban egy lényegesen nehezebb ellenfél, a Lazio látogat majd az Allianz Stadiumba, ahol első alkalommal léphet pályára a klub nyári sztárigazolása, Cristiano…..
A hétfői tréninget követően a Juventus TV munkatársa, Claudio Zuliani kapta mikrofonvégre a Chievo elleni meccs egyik főszereplőjét, Federico Bernardeschit.  Milyen érzés volt pályára lépni a Bentegodiban? "Fontos volt, hogy hazahozzuk a három pontot. Mindenképp nyerni akartunk, amely önbizalmat…..
hameee 2018.08.22 15:22:29
@harciretek: Egyetértek, ezért annyiban javítok akkor, hogy remélem közelebb kerül a játéklehetőséghez, mint mondjuk Rugani vagy Marchisio tavaly :D.
Egy rendkívül érdekes mérkőzést láthattunk. Voltak itt gyönyörű megmozdulások, szép játék, fölényes labdabirtoklás és komoly téttel bíró játékvezetői döntések és ami a legeslegfontosabb, a győzelem. Ennek fényében alakult ki a 2-3-as végeredmény. Felüdülés volt ahhoz képest, hogy például tavaly…..
A Juventus érzelmekben gazdag átigazolási időszakot zár, hiszen a komoly minőséget jelentő érkezők mellett, a klub búcsút intett több ikonikus játékostól is, s Gigi Buffon, valamint Stephan Lichtsteiner után, a zebramezesek ma elköszöntek saját nevelésű középpályásuktól,…..
hameee 2018.08.17 12:51:00
@Leram7: Mert mondták neki.
A Juventus csatára, Gonzalo Higuaín a tegnap este Milánóba érkezett, és megerősítette, hogy a rossonero csapathoz csatlakozik. Várhatóan a mai nap folyamán ejtik meg Milánóban Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín orvosi kivizsgálását, miután a tegnap este az argentin csatár…..
hameee 2018.08.02 10:13:17
@biancineri101: @Nathas:
Nem az a was ist das a történetben, hogy a Milán most hirtelen bajnok aspiránssá vált, mi meg nem, hanem az, hogy gazdaságilag csináltak nagy bizniszt úgy, hogy ők diktálták a feltételeket. Bonuccit a legtöbb milános nem szerette, nem is volt jó szezonja,de szinte a vételárában adták vissza nekünk úgy, hogy helyébe kaptak egy egész jó válogatott védőjátékost,akiben a potenciál meg van, illetve a liga egyik legjobb csatárát is elhozták jó áron.
Ne ringassuk magunkat abba a tévképzetbe, hogy most mi mekkora üzletet csináltunk. Kistaférungoltuk a Milánt azért, mert a vezetőségnek remeg a luka attól, hogy nem nyerünk Bl-t Ronci érkezése ellenére. Nem akarok Kasszandra levelet irkálni,de nem Bonucci lesz az az elem, ami Bl címet ad nekünk, mint ahogy Higu sem hozta el azt. Pedig papíron ő érte is azért fizettünk annyi pénzt. Most meg nem tudjuk gazdaságosan eladni.
Bónuszként Bonucci személye láthatóan a szurkolók irányából is minimum kérdéses. Nem szaporítom a szót: én ezt az üzletet nem tartom jó biznisznek. Nem jártunk jól vele. Ha behúzzuk a Blt, akkor meg majd jól megkövetem magam.
Az AC Milan és a Juventus az elmúlt napokban keményen dolgozik egy érdekes játékoskeringő tető alá hozásán, amely keretében Leonardo Bonucci visszatérhet a Juventushoz, illetve Mattia Caldara és Gonzalo Higuaín a rossonero klubhoz távozhat. A minap már arról érkeztek hírek, hogy…..
Több olasz lap beszámolója szerint napokon belül lezárulhat az AC Milan és a Juventus közötti átigazolási körforgó, miután a két klubnak sikerült megegyeznie Mattia Caldara és Leonardo Bonucci játékjogának a cseréjében, illetve a Gonzalo Higuaín ügylet pénzügyi…..
hameee 2018.07.31 11:15:57
hameee 2018.07.31 12:51:38
@Juventino86: De hát nem igaz amit itt leírsz. Sehol nem került ki a kezdőből. A tavalyi szezonban több meccset játszott az Európa Ligával és a kupával együtt, mint az azelőtti szezonjában. Az utolsó 8 fordulóban hatszor volt kezdő és játszotta végig a meccset. A szezon közepén volt, hogy többet volt padon, de akkor mentek az eurépa meccsek, amiken 8-ból 8-on játszott. Az Atalanta a nemzetközi terhelés ellenére is jó szezont futott, amiből szerintem Caldara is kivette a részét. Attól mert nem hozta azt a szintet, amit a korábbi szezonban mutatott, abból nem lehet azt a következtetést levonni, hogy akkor ő egy középszer.
Közben meg minek jártatom a számat egy olyan játékosért, aki kb pár óra múlva,tétmeccs nélkül igazol el tőlünk egy botrányos üzlet keretén belül, a vezetőség faszságából. Vicc az egész.
Megbízhatónak mondható olasz források szerint az AC Milan és a Juventus vezetősége lényegében megegyezett Leonardo Bonucci és Mattia Caldara csereszabatosságában, miközben Gonzalo Higuain egy kölcsönszerződés keretében válthat klubot. Leonardo Bonucci visszatérésének a híre…..
A Juventus vezetője, Giuseppe Marotta a minap megerősítette az AC Milan csapatkapitányának, Leonardo Bonuccinak a távozási szándékát, és azt is elismerte, hogy a torinói megpróbál eleget tenni a vágyainak. „Leonardo csatlakozna hozzánk, és mi szeretnénk eleget tenni neki.” - idézi a klubvezető…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..