Regisztráció Blogot indítok
Adatok
supicool

0 bejegyzést írt és 514 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hétfőn a Cagliari együttesét látta vendégül, és kissé meglepő módon rendkívül sima győzelmet aratott, Cristiano Ronaldo pedig mesterhármast szerzett. „Talán a mai volt a legnagyobb kihívás számunkra, ami a következetes teljesítményt illeti. 80 percet játszottunk azon a szinten, mint az…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
A Juventus a Lazio elleni Olasz Szuperkupa-vereséggel zárta az óévet, a rendkívül szoros bajnoki verseny miatt azonban nem engedheti meg magának, hogy ne gyűjtse be mind a három pontot az új esztendő első mérkőzésén, amely során a szezonban remek formát mutató Cagliari látogat a címvédő…..
A Sassuolo elleni döntetlennel múlt héten a Juventus átengedte a tabella első helyét az Internek, azonban a milánóiak erejéből péntek este csupán gól nélküli döntetlenre futotta az AS Roma ellen, így amennyiben a Juventus ma győzni tud, helyreállhat a világ rendje, s a zebramezesek…..
A Juventus a Lokomotiv Moszkva otthonába látogatva folytatja szereplését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s amennyiben győzelemmel tér vissza Oroszországból, bebiztosítja helyét a legrangosabb kupasorozat tavaszi, egyenes kieséses szakaszában. Maurizio Sarri keretéből továbbra is hiányzik majd…..
A hétközi fordulóban a Juventus a Genoa elleni nyögvenyelős győzelemmel tett újabb fontos, ám nem túl meggyőző lépést a bajnoki címvédés felé, s ma este a torinói városi rangadón szerezheti meg a soron következő három pontot. A jelenlegi szezon során a Torino nem nyújt igazán acélos teljesítményt,…..
A hétközi bajnoki fordulóban a kiesés elől menekülő, a gyenge szereplés miatt a közelmúltban edzőt is váltó Genoa együttese látogat majd az Allianz Stadiumba. A Thiago Motta irányítása alá került genovai csapat a bajnoki tabella tizenhetedik helyén állva, két győzelemmel, két döntetlennel és öt…..
supicool 2019.10.30 22:45:55
A Hellas Verona és a Brescia elleni, távolról sem lehengerlő teljesítmények után, a bajnoki címvédő most egy papíron könnyűnek ígérkező mérkőzéssel folytatja, hiszen szombat délután az olasz élvonal egyik kiesőjelöltje, a SPAL látogat Torinóba. Az előző szezon során a SPAL viszonylag magabiztosan…..
supicool 2019.09.28 15:05:12
@Ádám.84: Akkor nem csak nálam. Én is szívesen fogadnék streamet.
A Manchester Unitednél a hírek szerint ismét napirenden szerepel Mario Mandžukić szerződtetése. Az angol klub már a nyáron is közel állt a Juventus horvát támadójának megszerzéséhez, azonban akkor nem sikerült megállapodniuk a 33 éves labdarúgóval. A MU azóta viszont eladta Romelu Lukakut az…..
A Juventus 2:1-es győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a meglepően bátran és agilisen játszó Hellas Verona ellen, s ma este az első osztály egy másik újonca, a Brescia lesz az ellenfél. A házigazda nyáron a Serie B bajnokaként tért vissza az élvonalba, ahol két győzelemmel és két vereséggel a…..
A bajnoki címvédő a Parma elleni idegenbeli győzelemmel indította az új szezont, s a második fordulóban igazi rangadó vár a formálódó torinói csapatra, hiszen a Napoli látogat az Allianz Stadiumba. A Napoli a nyitó forduló legtöbb találatot hozó, változatos meccsén, Firenzében aratott 4:3-as…..
A Juventus kapitánya, Giorgio Chiellini elülső keresztszalag szakadást szenvedett jobb térdében, ezért műtét és hosszas felépülési idő vár rá. A felépülési idő tekintetében további részletek a műtét után várhatók, azonban az ilyen sérülések általában legalább háromtól hat hónapig terjedő kihagyást…..
supicool 2019.08.31 08:41:35
A Bajnokok Ligája előző kiírásában a Juventus csoportelsőként lépett tovább az egyenes kieséses szakaszba, ahol a negyeddöntő, valamint a szezon meglepetéscsapata, az Ajax jelentette a végállomást. A legrangosabb európai kupasorozat megnyeréséről álmodozó torinói csapat most újabb próbát tehet, s…..
supicool 2019.08.29 18:40:42
A francia sajtó értesülései szerint Blaise Matuidi elutasította az AS Monaco ajánlatát, s azt tervezi, hogy a következő szezont is a Juventus kötelékében tölti. A Monaco tárgyalásokat kezdeményezett annak érdekében, hogy megszerezze Matuidit és a középpályás csapattársát, Daniele Ruganit, azonban…..
A Manchester City egyre közelebb áll João Cancelo megszerzéséhez, mivel a két klub képviselőinek az álláspontja egyre kevésbé különbözik. Az átigazolás az elmúlt hetekben vakvágányra futott, mivel a Juventus 60 millió eurót kért a portugál futballistáért, a City pedig próbálta Danilo játékjogát is…..
Adrien Rabiot hétfőn orvosira érkezik Torinóba, számol be a fejleményekről több forrás, majd a futballista négyéves szerződést fog aláírni a pemonti együttessel. A felek megegyezésre jutottak a héten, azonban a torinói vezetőség úgy döntött, hogy megvárja, amíg a mai napon lejár a francia játékos…..
supicool 2019.07.01 14:48:19
@Zola82: A legjobb kérdés. Hihetetlen, hogy mindenki tapsol, miközben, ami az idei évben is a legnagyobb problémánk volt, hogy átjáróház a középpálya. Nincs konkrétan egy játékos sem, aki ütköző képes, aki rombol, elvégzi a piszkos munkát. Ehhez még Bentancur áll a legközelebb, de ő meg ostoba néha, nem is olyan ritkán. Ramsey erre teljesen alkalmatlan, Rabiot is csak egy fokkal jobb...
A hétközi forduló kiválóan alakult a Juventus számára, hiszen a zebramezes csapat győzelemmel távozott a Cagliari otthonából, miközben a tabella második helyén álló Napoli meglepő vereséget szenvedett az Empoli elleni találkozón, így a két csapat közti távolság 18 pontra…..
supicool 2019.04.06 18:41:03
Mindössze négy győzelem választja el a Juventus attól, hogy zsinórban nyolcadszor is bajnoki címet ünnepelhessen, s  a zebracsíkos csapat ma este a Cagliari otthonából próbálja majd elhozni a három pontot. A torinóiak számos hiányzóval készülődhetnek a soron következő…..
Az Atalanta otthonában elszenvedett megalázó vereséggel a Juventus számára befejeződött az Olasz Kupa, melynek előző négy kiírását zsinórban elhódította a zebracsíkos csapat. Most tizenegy pont előnnyel folytatódik a bajnoki verseny, s a címvédő az első osztály újoncát, a…..
A Juventus tizenegy pontra növelte előnyét a bajnoki tabellán, s így lassan bebiztosítja történetének harminchetedik scudettóját, azonban nincs megállás, a csapat ma este az Olasz Kupa negyeddöntőjében szerepel majd.  Az ellenfél a hazai pályán játszó Atalanta lesz, amely hétvégén háromgólos…..
Kedd este a Juventus rendkívül fontos győzelmet aratott az Old Traffordon, s ezzel hatalmas lépést tett a továbbjutás felé a Bajnokok Ligája csoportköréből. Egy ilyen fontos fegyvertény után a zebramezeseknek hazájuk bajnokságában, az újonc Empoli otthonában kell folytatniuk a menetelést, s papíron…..
A sors különös fintora, hogy a Juventus már a bajnoki címet és az Olasz Kupát is elhódította, így a bajnokság zárónapja, s a Hellas Verona elleni mérkőzés semmiféle téttel nem bír, mégis ez ígérkezik majd a szezon, s az utóbbi évek egyik legnehezebb találkozójának. Ez lesz ugyanis Gigi Buffon 656.…..
Juventus FC blog Mercato 2016.05.02 21:41:00
2018.08.02. HIVATALOS: Ideiglenesen az AC Milan tulajdonába kerül Gonzalo Gerardo Higuaín játékjoga 18 millió euró fejében, A megállapodás értelmében az A.C. Milan S.p.A. jogot szerez a futballista játékjogának a végleges megszerzésére a 2018/2019-es szezon végén 36 millió euróért. HIVATALOS: A…..
supicool 2017.08.23 18:18:10
@babo0410: Érdekes módon, amíg nem voltál addig is zajlott az élet... Nem a blognak kell lépnie, meg a szerkesztőknek ha neked nem tetszik vki, hanem neked kell lépni. Nehogy már fordítva ülj a lovon. Nem mindenki megy szemben az árral, hanem te... Bármilyen szakértői nyilatkozatot szívesen olvasnék, aki az idei nyári mercatot pozitívan értékeli... Ja, hogy ilyen nincs... És lehet, hogy Marotta érdemeit a 6 bajnoki címben kicsit túlmisztifikálod, míg a bajnokság színvonalát meg fel...
supicool 2017.09.01 08:23:22
Gondolkodtam, hogy írjak-e, mert eléggé a csalódottság beszél belőlem, de most eléggé sz*rnak értékelem ezt a mercatot...
Szóval onnan indultunk nyár elején, hogy be kell tömni a lyukakat, ergo kell még 1 belső kp., aki lehetőleg btb, és 2db szélső / csatár, hogy a padról lehessen értelmes játékost behozni.
Erre mi történt? 2 kulcsjátékostól megváltunk, akik klasszisok, a világ legjobbjai a posztjukon (azt már meg sem említem, hogy bagóért...). Emellett nem csak az elvesztésük szörnyű, hanem megint kitudódott az inkompetencia, mert, hogy mi bárkit elengedünk, aki kéri, balhés stb... A mai modern futball meg kurvára nem így működik. Oda kell baszni az asztalra, hogy padozol kisfiam, illetve kellene talán 1 kis tekintély... Persze Marottának az nincs...
Szóval ahelyett, hogy betömtük volna a lyukakat újak keletkeztek, perpill nincs értékelhető jobbhátvédünk, és 1 kh-t fogunk nagy valószínűséggel ott játszatni, mert nincs jobb... Középen is bajok lehetnek ez az eddigi kapott gólok alapján teljesen 1értelmű. Benatiat szerettem a Roma-ban, de azóta mi lett vele az talány. Barzagli hiába nagy kedvencem benne van a korban. Az az érzésem, hogy Chiello mellé is kellett Bonucci. Mondom úgy, hogy a végére már nekem is elegem volt a folytonos hisztijeiből, arroganciájából és nem egy meccsen róla kaptunk gólt. Viszont el kell ismerni, hogy a sok hibája mellett próbálkozott. Nem sok védőnktől lehetett olyan mélységi passzokat látni, nem beszélve a vezértípusáról. Ruganiban bízok, bár nekem túlságosan halvérű, kicsit hiányolom belőle a gyilkos ösztönt, de majd elválik... Szczęsny-vel alapvetően úgy vagyok, hogy padra ok, de ha ő is első számúnak jött jövőre, akkor nagy a baj... De Sciglio szóra sem érdemes. Megmosolyogtat, amikor írják, hogy Allegri majd újra felépíti. Csak kérdem én, hogy lehet olyat ÚJRA felépíteni, aki sose volt? Miért kell nekünk olyan játékos, akit a saját szurkolótábora kifütyül? Akinek egyetlen jó tulajdonsága sincs? Aki láthatólag egy depressziós, futballra alkalmatlan alak? Érthetetlen... Bal oldal nyilván rendben, Asa maradásának örülök egyedül.
Kp: Matuidivel alapvetően nincs problémám, robotolni fog, minden tőle telhetőt megteszi, a baj megint az, hogy nem hoztuk ki a maxot ebből, és lettek volna jobb lehetőségek is... Illetve az, hogy még egy ember kellett volna szvsz. pláne, ha Allegri 3 kp-s rendszerben gondolkodik, mert az lenne optimális, hogy Pjanic mellett még 1 Matuidihez hasonló (V leg Marchisio játékköréhez) játékos robotolna, hogy a bosnyák azt tegye, amihez valójában ért. Ergo ez a csapatrész is mínusz...
Szélsők kérdése. Na én ebben sem vagyok túlzottan elájulva. Douglas Costat csipáztam eléggé a Sahtarba, de itt a szint az bőven más. Emellett kurva nagy rá az opció, ahhoz képest, hogy könnyűszerrel elengedték Münchenből, szóval itt sem értem, hogy ezen mi Marotta érdeme. Meg, ami a leginkább félő, hogy baloldalon fog játszani, pedig a napnál is világosabb, hogy ott nem tud! Federico-nak én is örülök, de perpill még ő sem bizonyított semmit, és ő sem lett különösebben olcsón elhozva.
Az egész nyáron át tartó bohóckodásról már szót sem ejtek, amit egy Atalanta szintű csapatok tettek ellenünk, meg tkp. bárki. De nálam a koronát az egészre Kean kölcsönadása a Veronának tette fel. Az 1ik leggyengébb csapat, DE én másokkal ellentétben még abban sem vagyok biztos, hogy folyamatos játéklehetőséget fog kapni, ha meg igen, akkor majd télen szépen lecsap rá valamelyik csapat, és nekünk ennyi volt. Teszem hozzá teljesen megérdemelten. Itt meg lehet Allegri a ludas, mert nem mert hozzányúlni, pedig a vak is láthatja, hogy tényleg van potenciál a gyerekbe, már csak az idegei kérdésesek. Épp ez lett volna nyáron a feladat, hogy több lehetőség legyen, hogy ilyen Veronák ellen lehessen tehermentesíteni, rotálni... Erre Higanynak megint betonbiztos helye lesz...
Majd persze évközbe válik el, hogy mi lesz, de én perpill nagyon csalódott vagyok. A rekordbevételek is jó helyre kerültek...
supicool 2017.09.01 13:45:56
@babo0410: Gratulálok. Neked minden jó?
Olasz hírek szerint a Juventus nem kívánja feladni a próbálkozást Kevin Strootman ügyében, és a játékosért összesen 45 millió eurót kínál. A bianconero csapatot az elmúlt hetekben többször összehozták a holland középpályással, azonban a farkasok nem kívánnak érdemben…..