Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szencsike

509 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Odaát 6x10 - Szövetség 2020.07.12 13:24:00
Crowley leláncolva és agyonverve üldögél egy széken, miközben az igazi Crowley vallatja őt. A székes Crowley az alakváltók Alfája, és jobb lenne, ha mindent elmondana a Pokol királyának a Purgatóriumról. Az alakváltó csak annyit tud, ha meghal, odakerül, elégedjen meg ennyivel. Crowleyt nem így…..
Az évad egyik legviccesebb epizódja következik, Csingilinget és barátait alaposan felturbózták a sorozatban. Indiana állam, Elwood, kukoricaföld, késő este. Egy tini párocska nagyon jól érzi magát, de ebben a sorozatban a jó dolgoknak hamar vége lesz. Valami mozog a kukoricásban, Patrick hősködni…..
Ez az epizód is felforgatja a világunkat, garantáltan másképp nézünk majd a kutyákra. A New York állambéli Buffaloban járunk, egy idősebb úr egy bárból tart hazafelé, és a feleségével telefonál, valami gond van a gyerekkel. Ez a férfi lesz az áldozat, egy morgó szörnyeteg megöli őt a saját…..
Folytatjuk a „Mi a baja Sammynek?” nyomozást, de a végére is csak egy kicsivel fogunk többet tudni, mint korábban. A múltkori epizód végén Dean bucira verte a tesóját, aki most fog felébredni egy motelszobában egy székhez kötözve. Castiel vizsgálgatja őt, rákérdez, hogy Sammy beszél-e bármilyen…..
A sorozat kedvenc éttermében kezdünk, a BigGerson's-ban. Egy szöszi pincérnő élete dilemmáját beszéli meg a nővérével, pasi gondok, de mindenképpen az igazat akarja hallani. A műszakvezető már ideges, hogy sokat csacsog munkaidőben, így a lány visszatér dolgozni. Sajnos a munka valahogy megváltozik,…..
A mostani epizódban kiderül, hogy Sammynek komoly problémái vannak, amit nem lesz egyszerű kezelni és beszólunk az Alkonyat-rajongóknak. Illinois, Limestone városának gót bárjában indítunk, egy fiatal, szinte még tini csajszi nyilvánvalóan hamis személyivel jutott be és még piát is kap, hiába, a…..
A mai részben Bobby lesz a főszereplő, ha a tesók kalandjai izgalmasak, mit mondjon ő?! Egy évvel ezelőttről indítunk, valamikor a Nagy Pokolba ugrás után. A tévéből hurrikánokról és árvizekről számolnak be, amelyek mintha egy varázsütésre megszűntek volna. Bobby pedig megidézi magához Crowleyt, a…..
A rendőrségen kezdünk, ami ezúttal mint gyilkossági helyszín mutatkozik be. Az öltözőben egy rendőr épp a műszakja előtti tisztálkodást végzi. Megborotválkozott és úgy tűnik megvágta magát, mert néhány helyen vérfoltos az arca. A folt azonban nem tűnik el, sőt egyre nagyobb lesz, egy kisebb…..
Az epizód azon kevés részek egyike, amelyek  emlékezetesek lehetnek ebből a langyi évadból. Az epizód rögtön egy véres gyilkossággal indul, egy fiatal anyuka menekül a kisbabájával a rém elől. A kezei véresek, biztos hadakozott a támadójával. Sikerül bemenekülnie a hálóba, ott hiába hívná telefonon…..
Elérkeztünk a sorozat történetének talán legjellegtelenebb évadához. A rajongók egy része ekkortájt hagyta itt a sorozatot és talán sose tért vissza, a keménymag azonban kitartott. A lejtmenet Eric Kripke távozásának is köszönhető, Sera Gamble vezetésével új csapat dolgozott a sorozaton. Ebben az…..
hogyvolt Odaát 5x22 - Hattyúdal 2020.04.27 10:00:00
Elérkeztünk az évadzáróhoz, a legjobb SupNat évadzáróhoz egyben. Ezzel befejezzük az Eric Kripke-érát is, ugyanis a SupNat szülőatyja létrehozott egy kerek egész történetet, amit ő lezártnak tervezett. A csatorna persze nem hagyta veszni az aranytojást tojó tyúkot, így berendelte az újabb évadot, ám…..
Lassan, de biztosan elérkezünk az évadzáróhoz, a srácoknak viszont van még egy utolsó feladata, amit el kell intézni, hogy visszarugdossák Lucifert a ketrecébe. Menjünk el az iowai Davenport városába, ott egy idősek otthonába nézünk be, ahol egy kedves hölgyet meglátogat a doktor úr, maga Pestis.…..
Egy gyógyszergyártó cégnél, a Niveus-nál kezdünk, akik kitaláltak egy új influenza elleni gyógyszert. A laborosok a kísérleti majmokat ellenőrzik, és úgy tűnik, a cég fejesei nemsokára áttérnek az emberkísérletekre, ami a hozzáértő dolgozók szerint még kissé korai, de mit adnak az ő szavukra ugye. A…..
Lassan itt az évadzáró epizód, és ehhez bizonyos dolgokat le kell rendezni az évad egyik szintén  legemlékezetesebb epizódjában. Egy esős estén kezdünk az indianai Muncie városában. A helyi hotel, az Elíziumi Mezők, eléggé lepukkant hely, évek óta senki sem használja, és gyakorlatilag rozsdásra…..
Mindig, mindenre van egy kiskapu csak meg kell találni, és ez sajnos Zakariásnak is jól fog jönni. Szegény angyal épp iszik valami olcsó lebujban, az életéről kesereg, eddig mindig ő volt a legjobb munkaerő, de most... Egyszerűen semmit se tud elérni, és őt is semmibe veszik.  A mellette lévő férfi…..
hogyvolt Odaát 5x17 - Probléma 2020.04.20 15:00:00
A vak hit néha veszélyes lehet, egy kisváros lakói alaposan megtanulják a leckét erről. A tesókkal kezdünk, démonok üldözik őket, de sajnos Baby sem képes utolérhetetlen sebességre gyorsulni. Az úton egy jókora, lángoló barikádat épített fel valaki, ezek szerint a környéken mások is vadásznak. A…..
Ebben a részben a testvérek ismét meghalnak, és ezúttal egy olyan helyre kerülnek, ahol élő ember még nem járt. Egy szép reggel kezdünk, és a szunyókáló Deannel indítunk, aki félálomban is a fegyverét keresi. Sajnos ezt valaki elvette és egy jókora mordályt fog Deanre. Remek indítás így reggel, a…..
Egy sötét és viharos éjszakán egy temetőben kezdünk, ahol egy bizonyos Clay sírját látjuk, aki már több éve halott. A villámok szinte másodpercenként cikáznak az égen, és valamilyen csodának vagy leginkább az Apokalipszisnek hála, ez a Clay kimászik a sírjából. Nem lett belőle zombi, igazából olyan,…..
A Valentin-nap a szerelmesek és a mindenféle bizbaszokat árusító boltok ünnepe. Egy fiatal párt látunk, akik pár nappal a jeles dátum előtt tartották meg az első randijukat. Úgy tűnik, minden rendben lesz velük, meg is beszélik, hogy a szerelmesek ünnepén ismét találkoznak. Az első bátortalan csók…..
Deant igazán elkényeztetik, végre eljutott egy sztriptízbárba, ahol a lenge öltözékű Angyalka és Ördöglány szórakoztatja őt. Hát igen, az ilyen csábos pillanatok a jól végzett munka jutalma, de a két csaj eltűnik, és ott áll a színpadon a teljesen átlagos Anna. Vagyis Dean álmodik, Anna már régóta…..
hogyvolt Odaát 5x12 - Testcsere 2019.12.17 11:00:00
Néha a fiatalos lelkesedés csodákra képes, de ha butasággal párosul, csúnya következményei lehetnek... Egy bárban kezdünk, egy csinos szőke milf ül a pultnál és talán abban reménykedik, hogy valaki felszedi az este. Megjön Sammy, szokatlanul jókedvű, szokatlanul fura, szinte eldicsekszik a maga 26…..
A múltkori dráma után ezúttal a tesók lelkének legmélyére hatolunk, ami szintén elég drámai felismerésekkel jár. Egy pszichiátriai gondozóban kezdünk, a főorvos az egyik betegét győzködi, hogy szedje a gyógyszereit. Szegény hölgy, Susan, attól fél, ha elalszik a gyógyszertől, akkor eljön érte a…..
A sok vidámság és kacagás után ideje visszatérni a valóság rideg talajára, ahol a csata újabb áldozatokat követel. Kezdjünk egy üzletemberrel, egy idősödő férfi egy keresztútnál helyezi el a kis dobozkát a démonnak, aki rögtön meg is jelenik. Ebben az epizódban üdvözölhetjük először Crowleyt (Mark…..
Ez az évad csak úgy ontja magából az emlékezetes epizódokat, most is egy ilyen jön. Vágjunk is bele, a srácok szinte bevágtáznak Babyvel egy romantikus, erdőszéli hotel parkolójába, valami nagy baj lehet. A furcsaságok már a parkolóban elkezdődnek, Baby mellett több más '67-es Impala is parkol, mi…..
Elérkeztünk a SupNat 15 évados történetének Legjobb Epizódjához. A rész, amit mindenki ismer, a rész, amiben megtörténik a lehetetlen. A rész, amin a nézők sírva röhögtek. Kezdjünk is neki, elhangzik a sitcomok jellegzetes figyelmeztetése, élő közönség előtt vették fel. Megnézzük a motelt, ahol a…..