Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ádi79

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma mikor hazatértem edzésemről, nagy meglepetés fogadott.Történt ugyanis, hogy a múlt héten jelentkeztem egy most pénteken 18 órától kezdődő, 24 órán keresztül tartó, 5 perces váltásokkal tervezett futórendezvényre, hogy szeretném egyben lefutni a 24 órát. A szervezők…..
Hogy honnan merítek erőt? Honnan a sok mosolygás? Ilyen vagyok. Megtaláltam magam. Nehéz volt, kellett hozzá egy betegség, mely gyógyíthatatlan, s mégis kigyógyultam belőle, két tanfolyam, és mindemellett az, hogy megtanuljak pozitívan gondolkodni. S bármi nehézség találjon is meg…..
Mivel az elmúlt három hét jobban és több kilométerrel sikerült, mint az UB előtti 5 hét első három hete, így vérszemet kaptam és számolgatni kezdtem ezzel a héttel kapcsolatban is. Így jött ki, hogy tegnap hosszút kell futnom, ami a végére kis szenvedéssel, de összejött,…..
A történetet egy rövid óvodáskori és általánosbeli kitérővel kezdem: oviban megkérdezték, mi szeretnék lenni, ha nagy leszek. Egyből tudtam a választ: nyugdíjas. :) /de már akkor látszott, hogy tudom mi az, ami azóta a célommá vált: megélni a három számjegyű életkorokat/…..
Tavaly jártam több véradáson, s az egyiken rákérdeztem az engem vizsgáló dokinőre, hogy mi lehet az összefüggés a között, hogy egyik nap szívok egy vízipipát és hogy másnap jobban megy a futás, később fáradok el. Nem tudott válaszolni. Még csak hebegni-habogni sem.Ezután…..