Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PlixApp

87 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RiderPartners - Guruljunk együtt! let's ride.  Motorosoknak szóló app..
Minden egy ötlettel kezdődik, ám nagyon nem mindegy, hgoy mi lesz a végeredmény...
Mobil fejlesztő blog Simple Job 2018.01.31 19:11:59
SimpleJob / állás egyszerűen A Simple Job az egyik legjobb álláskereső rendszer, ami már nem csak weben keresztül, de mobilon is elérhető. ..
Mobil fejlesztő blog App banner 2017.10.04 11:38:39
Áruld el a weboldalon, hogy van appod. Ne titkold, mert nem találnak rá!..
Mi legyen a minimális támogatott iOS verzió? A kérdés triviális de ha jobban belegondolunk nem is olyan egyszerű a válasz. ..
2017 október elején a Google Android developer szerint készül statisztika alapján elmondható, hogy a legnépszerűbb android verzó a 6.0. ..
A 2016 -os év igen sok újdonságot hozott a mobil világba. Szinte lehetetlen próbálkozás lenne mindent felsorolni, ezért ezt most mellőzve a lényegesebb dolgokat próbálom összefoglalni neketek a mi szemszögenkből...
Tervezd meg a kerted, milyen lenne ha leraknád térkővel? Ráadásul a legjobb minőségben. Próbáld ki a Semmelrock Gardenvisions mobil alklamazását. Letölthető Android és iOS-re is egyaránt. Igazán kiválló mobilalkalmazás, egyszerűen lefotózod az udvarod, kijelölöd a területet amit le szeretnél…..
Már iPhone-ra is letölthető a Számlázó App Már iPhone-ra is letöltheted a Számlázó App-ot az AppStore-ból. Próbáld ki, és mondd el véleményed. Már több mint 1500-an letöltötték, és a fejlesztők nagyon várják a véleményeket és építő jellegű hozzászólásokat...
Még olyan döcögve indult az okosórák piaca, 2015 év végére sem hozta a várt eredményt a gyártók becslésekre alapuló mutató, azért történt valami furcsaság.. ..
Számtalan helyen lehet szükség a személyünk azonosítására. Ami mindenkinek egyértelmű, hogy a windows-ba is jó esetben csak úgy tudunk belépni, ha megadjuk a jelszavunkat. Mivel azonban mindenhol jelszak vannak, a legtöbben  egy jelszót kitalálnak amit meg tudnak jegyezni és azt…..
Egy ideig azt hittem, csak ránk pikkelnek az Apple-nél, hogy minden apróságon elakadnak ha egy mobil app-ot publikálunk. Persze legtöbbször simán átmegy, de ha egyet elkapnak valami hiba miatt akkor azt utána jobban átnézik.  A minap találtam az egyik oldalukat, ahol összeszedték a leggyakoribb…..
Egyre többen kérdezték tőlem, hogy milyen módon lehet egy iOS mobil app-ot terjeszteni, az App Store -on kívül. A válasz többnyire egyéretlmű... sehogy. De azért vannak rá módszerek. És elég jó megoldások. A leggyakoribb szituáció amikor egy vállalkozás fejlesztet egy ügyviteli szoftvert, és azt…..
Piac És Profit cikk. ..
Hasznos mobil appok - folyamatosan frissülő ajánló weboldal ..
számlázz a mobilodról A kisalföld online hírportálon megjelent cikk. Érdekességképp...
Első sorban szeretnénk megköszönni azt az eszméletlen mennyiségű szavazatot (több mint 5ezer), amit az Appra Magyar hazai fejlesztésű mobil appok versenyén kaptunk. Elég sokáig nyerésre álltunk, de az utolsó pillanatokban beelőztek minket. Azért nem szomorkodunk, mert szerintem…..
Lezárult a nevezés az Appra Magyar hazai mobil alkalmazások versenyén. Mi is beneveztünk majdnem az utolsó pillanatban a számlázó app-al! Remélem kapunk tőled egy szavazatot.. Nincs más teendőd, mint a számlázó app linkre kattintva az oldalon alul a facebook Like gombot kell…..
A vállalkozók egyre szívesebben használják az ügyviteli folyamatok optimalizálásához a táblagépeket, és most itt konkrétan az iPad-ra gondolok. A levelezésen túl már egyre több hasznos dologra is lehet használni, akár elektronikus számla készítésére is.  Ha iPad…..
Egy hamarosan beélesedő fejlesztésünket szeretném veletek megosztani. Gondoltunk egyet, hogy kellene a vállalkozók számára valami hasznos app-ot készíteni, hogy az iPad és Android tablet is meglelje helyét a vállalkozás életében. Legyen valami haszna annak a táblagépnek. Nos nem kellett túl sokat…..
Sokakkal megesik, hogy támad egy jó ötletük (amit már más megcsinált) és érzik a pénz ízét az ötletben. Aztán nagy elánnal nekivágnak. Megy az ajánlatkérés, nagy titoktartások közepette... Ajánlat kérésben röviden ennyi: Van a store-ban egy x app no ezt szeretném én…..
Az iOS 8 valóban jól sikerült az Apple-nek, bár fejlesztői szemmel kicsit horrorisztikussá váltak dolgok, mások meg egyszerűsödtek. No de mint felhasználónak azt tudom tanácsolni, hogy ha még nem tetted meg akkor frissítsd le gyorsan az iPhone-od, iPad-od rendszerét iOS 8-ra, mert…..
Magyarországról is lehet már fizetősen feltölteni appot a Google Play-be. Valamikor a nyár közepén került be kicsiny hazánk is a Google Appok vérkeringésébe, hogy már lehet végre nagy sokára feltölteni fizetős appot. ..
Kedves blog olvasóim először is elnézést kérek, hogy az elmúlt időszakban kicsit elhanyagoltuk a blogunkat, de hát olyan sok megkeresés érkezett, hogy nem győztük. Most egy picit megfogadtuk, hogy a jövőben megpróbálunk rendszeresen közzétenni a korábbiakhoz hasonló érdekes…..