Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kilimcs

83 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki fut valamiért. Illetve akik futnak, általában valamiért futnak.. Se szeri , se száma a mindenféle motivációs idézeteknek képeknek, a blogoknak. A hogy ne sérüljünk le, hogy hozzuk ki a legtöbbet, hogy fejlődjünk... milyen versenyezni, félmaraton, maraton, javítsunk az…..
Joss Whedon legfrissebb tévésorozata, az egyébként kurva hosszú nevű, de SHIELD címen is pont beazonosítható szuperhősös izé nézettsége stabilan csökken, ami nem jó. Az meg pláne nem, hogy a készítőknek láthatóan fogalma sincs arról, hogyan építsék be a szériát a…..
Terv szerint a törökbálinti szilveszteri terepfutásra mentünk volna, de aztán karácsony környékén megbeszéltük a srácokkal, hogy csak az érdi futóversenyt és az érdi közösséget kéne támogatnunk. A szervezők közben kértek némi segítséget az érdi futónagykövettől…..
Új év, új remények. Úgy döntöttem, véget vetek a szimpla kocogásnak, és néhanapján el elmegyek egy egy váltóra. Így már be is neveztek az UB egy 5 fős csapatába. Már most érdekes:) Van kereken fél éven eljutni a 10-12 km től egy nap a 3 darabban lefutott 50 kmig 24 óra…..
Aminél az összetevőkben van a "titok". Nagyon egyszerű, piskóta nem is fontos alá, nálunk csak azért van mert a gyerekek imádják a házipiskótát:) A piskóta titka pedig a keverés, meg egy kis szódabikarbóna :) Álljon itt annak is a receptje alább. Piskóta: (hozzávalók) 4…..
Fotók: Kedves feleségem BudapestAlternative Köszönjük. :)..
Kilimcs 2013.10.16 19:55:56
Mi így szeretjük. Se nem krumplis, se nem vastag, ellenben vajas, prézlis, nagyon finom:) A recept 4 adagra szól, de mint minden, ez is minimum duplában készül, hogy még egyszer ehessünk belőle. Vagy ha befut egy egy barát, jusson neki is biztosan:) Hozzávalók: fél kiló…..
Kilimcs 2013.10.14 21:07:38
@bluemoon: nagy ötlet :) legközelebb kipróbálom .
Egy kedves ismerős  egyszer csak posztolta a facebookon, hogy mennének egy 4 es maratonváltóra. 2-en vannak. No gondoltam Mit nekem, egész nyáron futottam, több száz km van a lábamban, sokszor 10 km felett (a legtöbb 18 km azt hiszem), nosza nekivágok váltótagként az első…..
A Tenor az operás viccek szőkenője, továbbá ő az igazi primadonna, így vele kell kezdeni, különben megsértődik. Általában tudni kell róla, hogy a hangja magasabb, mint egy normális férfié, továbbá alacsony, hízásra és kopaszodásra nagy százalékban hajlamos, így…..
Kilimcs 2013.09.20 06:25:29
 Nem tudom butaság , vakság, vagy a kettő kombinációja visz e iylen eredményre. Egy biztos, azokat szidják végül akik a létrát adták nekik.. És így mennek el életek a "megmászhatatlan" falak előtt. ..
Csak hogy ne legyen egyszerű az élet egy sulibamenés se. Elsőre álljon itt az út, hogy lehet telefonon, illetve levélben reklamálni, ha nem rendelkezik csemeténk ezen "fontos" azonisítóval. A számot az Oktatási Hivatal adja ki. elérhető pl a következő számokon: (+36-1)…..
Elveszett illúziók Kikelt :) 2013.05.21 18:11:40
Kikelt a bab az erkélyen. a paradicsom is megerősödött:) A gyerekek minden nap reggel ébredés után mentek ki, hogy megnézzék, így ők szóltak, hogy anyaa, látni:) Ha még paradicsom is lesz a végén, na az lesz a csoda. Vagy ha nem is csoda, azért  mégiscsak siker a…..
Valahol el kell kezdeni alapon nekikezdtünk a kertészkedésnek. Kert nincs,  de van erkély:) vettem ládát, volt egy nagy dézsánk. Ötlet pedig mindig van dögivel. Egyik éjjel, megálmodtam régebben, hogy fogunk babot nevelni az erkélyen. Aztán  továbbszőve arra is rájöttem,…..
Itt a kókuszossüti  saját ízlésre feljavítva. Hozzávalók: a krémhez: egy liter tej, másfél deci kristálycukor 1.2 dl búzadara 200 gr kókuszreszelék 100gr fehér csoki a tésztához: 2 tojás 2 dl tej 1 dl olaj (én olivát használok) 200gr liszt 2 evőkanál…..
Elveszett illúziók Netes receptek 2013.04.21 17:56:52
 Ma ismét megsütöttem egyet. Persze a szokásos... szép kép, a valóságban a megadott adagról kiderül, fele olyan vastag csak a krém,  stb.. Ellenben nagyon finom:) Csak cseppet még alakítani kell rajta, hogy látványosabb is legyen, meg több krém, kevesebb tészta legyen…..
Mert annyit mesélek. ne legyen arctalan az egész:) No meg persze a ház ura.. de Ő nem hagyja magát lefotózni csak úgy:) ..
Se nem diétás , se nem könnyű, de nagyon finom:) Az egyik igazi családi kedvenc. Hozzávalók: (4 személyre porciózva, én általában a dupláját csinálom,, mert úgyis elfogy hamar, mindenki nagyon szereti) Fél kiló csirkeszív (ezt a sparban tálcásan veszem többnyire, azt nem…..
Elveszett illúziók Natgeo 2013.03.08 12:50:45
Mert tényleg titkárra lenne szükségünk :) Ezt szokta javasolni nevetve egy barátunk. Erről arról lemaradunk, mivel totál szórakozottak vagyunk. Van natgeo előfizetésünk. Nagyon jó, ha az ember előfizető, akkor extra kedvezmény jár. Persze lecsúsztunk a határidőről, a rengeteg…..
Elveszett illúziók Kedvenc mesék 2013.03.07 16:07:23
A kisebbem a nagyon rákapott a meseolvastatásra korban van. Nagy kedvence (mint annó nekem, meg az apukájának is) többek közt a Vidám mesék, Szutyejevtől. szinte mindennap olvasni kell belőle. Persze van , hogy a legelső mesén nem jutunk túl:) Ezt a mesét már kívülről fújom,…..
Elveszett illúziók Tűzvédelem 2013.02.27 18:37:20
avagy csak mert van egy hivatal csak büntetni is... És ez persze milyen jó is! Egy lakótelepi gyöngyszem a történet. 10 emeletes épületben lakunk egy pici lakótelep szélén, körben már kertes házak. De ez az épület még   az összes lakótelepi macerával jár. Jönnek is…..
Legalábbis ők annak hívják. Jelen esetben a T-home. Egyik éjjel (ébren voltunk köhögőkór miatt) elszállt a net, a tv minden. Délelőtt jött vissza, persze frissítéssel. Amit nem is tudom mire véljek.. A vicces, hogy pont a netes szolgáltatótól nem jön semmiről email, tehát…..
Persze mindig  szépek szoktak lenni, de most hihetetlen lett! a mandulás piskótám annyira tökéletes lett, hogy nem tudom mitől. Persze ígyis-úgyis krém került bele meg a tetejére, úgyhogy lényegtelen mennyire gyönyörűen szabályos lesz. No meg a végén mindenképp pikk-pakk…..
Borítékot kerestem postához, , és megtaláltam a gimis osztályképeket. Ugyan nem az osztállyal, de mekkora bulik voltak azért akkor is. A legtutibb házibulik emlékére :) Ez elég sokat ment :) ..