Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KokoSRB

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a karácsonyi rövid szünetet elégedetten tölthette, hiszen sikerült a Frosinone ellen begyűjteni a három pontot, 2023 utolsó meccsén pedig szombat este a Roma lesz az ellenfél. Az elmúlt időszakban viszonylag magára találó fővárosi csapat minden bizonnyal nem lesz könnyű ellenfél, hiszen…..
KokoSRB 2023.12.30 22:48:09
@LacaGLJuve: Pláne úgy, hogy a kommentátor ős roma szurkoló :D

Tipikus Juve-roma meccs volt. Bremer zsebeben +1 csatár el rakva! Forza
A Sportitalia beszámolója szerint egyre több pletyka jelenik meg Samuel Iling-Junior kapcsán, és ezek szerint Roberto De Zerbi nagyon hisz a játékosban, és ezért meggyőzte a vezetőséget, hogy már januárban kivásárolja a fiatal angol játékost megközelítőleg 18 millió euróért. A pletyka természetesen…..
A Juventus továbbra is tartja a lépést az éllovas Interrel, s a Napoli ellen elért fontos győzelmet követően a zebramezesek péntek este a Genoa otthonába látogatnak, hogy újabb három pont begyűjtésével erősítsék tovább pozíciójukat a bajnoki tabellán. Massimiliano Allegri keretébe ezúttal…..
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
A Juventus a Real Madrid elleni 3:1-es győzelemmel zárta az amerikai túrát, s a találkozó után Massimiliano Allegri, valamint a zebramezes játékosok értékelték a tapasztalatokat. "Jól zártuk ezt a túrát. Jól játszottunk az első 25 percben egy erős csapat ellen, amely technikai és fizikai minőséget…..
KokoSRB 2023.08.03 13:04:39
@Rocky80: +1, Jól kezdődött a meccs, a real csak kapkodta a fejét ( Anchelotti arca
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
KokoSRB 2023.08.03 03:38:45
@Rocky80: rugani helyre tette a védelmet
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a Real Madrid elleni orlandói meccs előtt csapatáról beszélt, és témaként felmerült a sérültek helyzete, valamint az európai kupaszereplés hiányának hatása. A sajtótájékoztatóról az alábbi módon számolt be a La Gazzetta dello Sport. „Romelu Lukaku kapcsán…..
Tegnap este több forrás beszámolt arról, hogy tárgyalások zajlanak a Chelsea és a Juventus között Dušan Vlahović és Romelu Lukaku csereügylete kapcsán, és a SportItalia szerint az olasz klub 50 millió eurót plusz Romelu Lukaku játékjogát kéri a szerb csatárért. A Goal.com beszámolója szerint a bér…..
Ma reggel több forrás is szaúd-arábiai ajánlatról számolt be, melynek célszemélye Massimiliano Allegri. A La Gazzetta dello Sport szerint rendkívüli ajánlatra számíthat a mester Szaúd-Arábiából, a felek között Monte Carlóban találkozó várható 24-48 órán belül. A milánói lap szerint a mesternek az…..
A Juventus idegenbeli győzelemmel zárta a szezont, azonban a Federico Chiesa találatának köszönhetően kivívott 1:0-ás győzelem sem volt elegendő az Udinese otthonában, mert közben mind az Atalanta, mind az AS Roma begyűjtötte a három pontot. A zebramezesek így az olasz tabella hetedik helyén…..
KokoSRB 2023.06.05 12:54:51
@Rocky80: En tiszteletben tartok minden szurolot, de nem tudom epp esszel felfogni, hogy mi szol allagri melett? :D Mit tudott o hozzaadni ehhez a csapathoz 2 ev alatt? Egytol egyig minden meccsen a kiscsapat benyomasat keltjuk. Nem ertem, egszeruen nem. Forza Juve
A Juventus az Udinese otthonában zárta a szezont, s ugyan Federico Chiesa találatának köszönhetően megszerezte mind a három pontot, mivel sem az Atalanta, sem az AS Roma nem hibázott, jövőre csak a Konferencia Ligában próbálhat szerencsét, amennyiben az UEFA nem dönt másként. "A szurkolók még ma…..
A Juventus célja az maradt az olasz bajnokság jelenlegi szezonjában, hogy az utolsó négy fordulóban annyi pontot gyűjtsön, amennyi elegendő lesz ahhoz, hogy a csapat biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A mostani forduló ideális lehet arra. hogy a zebramezesek fontos lépést…..
KokoSRB 2023.05.14 18:42:52
KokoSRB 2023.05.14 20:09:09
@Pilsnerurquell: Ne haragudj, de te vagy az oldal bohóca! Másfél - kettő hónapja meg istenítetted Allegrit, most pedig ..... hagyjuk is van elég bajod :D Forza Juve, Nyerni kell ma este a megszokott játékkal :D
KokoSRB 2023.05.14 20:23:41
@Pilsnerurquell: Itt mind egy állásponton vagyunk (remélem). Én is alig várom, hogy el küldjük a,, mestert'' csak tudod nem jó olvasni ezeket a negatív/provokáló kommentekem. Forza
Miután a Lazio vereséget szenvedett az AC Milan ellen, a Juventus előtt megnyílt a lehetőség, hogy egy esetleges győzelemmel átvegye a rómaiaktól a második helyet a bajnoki tabellán. A zebramezeseknek ehhez az Atalanta otthonából kellett elhozniuk a három pontot, azonban az első félidő inkább a…..
KokoSRB 2023.05.07 21:15:01
@cd1: @Novice_71: Mondanám, hogy akkor ne nézzetek több meccset iden, de nem tudnálak megfosztani benneteket a ,,gyönyörtől'' amit a meccsek nyújtanak. Forza Juve!!
Fontos és nehéz hét áll a Juventus előtt, szerdán megszületik a döntés a 15 pontos levonás ügyében, majd a csapat csütörtökön a Sporting CP otthonában lép fel az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágóján, hogy azután vasárnap este a bajnoki cím felé robogó Napoli csapatát fogadja Torinóban. Ezt…..
A Juventus idegenbeli győzelemmel, továbbjutással zárta az Európa-liga nyolcaddöntőjét, s mostantól már egy olasz bajnoki rangadóra készülődhet, hiszen a zebramezesek az Inter otthonában lépnek pályára vasárnap este.  A Sky Sport Italia várakozásai szerint ezúttal is Wojciech Szczęsny áll majd a…..
KokoSRB 2023.03.18 10:56:49
@Bundesz: Gondolom a mesternek nem tetszett, hogy Gatti fel mereszekedett a tamadassal es kapura lott amibol lett a bunteto :D
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelmet követően a Juventus a szezon során nem éppen lendületes formát mutató Fiorentina együttesét fogadja Torinóban, azonban a firenzei rivális mindig veszélyes ellenfél a zebramezesek számára. Massimiliano Allegri keretéből változatlanul hiányzik Paul…..
A rettenetesre sikerült nyitányt követően hatalmasat fordult a világ, az Udinese elleni győzelemmel immár nyolc mérkőzéses győzelmi sorozatának köszönhetően a Juventus úgy várhatja a Napoli elleni rangadót, hogy egy esetleges győzelemmel a lemaradása négy pontra olvadhat a listavezetővel szemben, s…..
A téli időszakban megrendezésre kerülő katari világbajnokság után folytatódik az olasz bajnokság, s a Juventus a Cremonese otthonába látogatva kezdi a 2023-as esztendőt. Massimiliano Allegri keretébe, Ángel Di María kivételével, bekerültek a világbajnokságról visszatérő játékosok, s a hosszú…..
KokoSRB 2023.01.04 17:37:55
@Apuleius: Szimpatikus kezdo! Forza
A Juventus kedd este megkezdte a BL-menetelést, és bár a mérkőzés elején nagyon másképp festett a találkozó, végül 2:1-es elfogadható eredménnyel zárult a mérkőzés. „Jó meccset játszottunk, és a meccset kihagyott lehetőségnek tekintem. Az utolsó percekben higgadtabban kellett volna játsszunk.” -…..
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
KokoSRB 2022.08.27 18:26:15
@Pilsnerurquell: Milyen forza roma? takarodj
KokoSRB 2022.08.27 18:34:50
A Sampdoria elleni mérkőzést követően a sajtóban számos helyen felmerült egy kép, amelyen a Juventus nyolcszögű formációja látható, mintha a csapat edzésen lenne és körbejáratná a labdát, s a képen mintha teljességgel hiányoznának a középpályások. A mester a szombati meccset megelőző…..
KokoSRB 2022.08.27 11:39:45
@delpi0823: De Zerbi? fiatal, jo felfofagasu edzo szerintem,
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
KokoSRB 2022.08.26 16:55:40
@Mark Szabo: Ezt most viccnek szantad? Annak nagyon jo :D Ne haragudj, de ezen jot nevettem. Lehet a brazilunkban tobb van, de az se lehet valmi sok
KokoSRB 2022.08.26 18:32:39
@Mark Szabo: Elnezest ha tamadonak tunt a hozzaszolas, de nem annak szatnam. Csak ahogy le irtad az volt vicces. Persze,hogy legyen velemeyed es a normalisbb bloggerek koze tartozol. Csak Arthurban ennyi van. Alibista
A Juventus egy újabb támadóval erősíti meg keretét, az Olympique Marseille csapatától érkező Arkadiusz Milik tegnap megérkezett Torinóba, s sikerrel teljesítette a klubváltást megelőző orvosi vizsgálatokat, ma pedig hivatalosan is az Öreg Hölgy szolgálatába szegődött. "A Juventus Football Club…..
KokoSRB 2022.08.26 13:59:37
@Thuglife!: Érdekes ez a les helyzet amiket írsz, de nekem valamiért úgy tűnik, hogy a csapattársak vannak lemaradva 1-2 másodperccel fejben. Sokszor pedig nem ,, merik'' passzolni vagy épp indítani, mert félnek attól, hogy nem fog sikerülni oda adni neki.