Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cannavaro

0 bejegyzést írt és 2556 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus hazai pályán is vereséget szenvedett a Monza ellen, ezúttal 2-0-ra verte meg a Monza a Juventust Patrick Ciurria és Dany Mota Carvalho góljaival. „Nem hiszem, hogy valaha játszottunk volna ilyen első félidőt, és ezen érdemes elgondolkodnunk. A szünet után jobban mentek a dolgok, de…..
A Juventus számára igencsak döcögősre sikerült a bajnoki rajt, a csapat előbb egy lényegében megnyert meccset és két pontot engedett ki a kezéből az Udinese otthonában, majd nehezen értelmezhető és elfogadható vereséget szenvedett a Torinóba látogató Empoli ellen. A zebramezeseknek most egy…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus korábban külföldről érkező ajánlatokat kapott Weston McKennieért, s Manuel Locatelli érkezése után a klub fontolóra veheti az amerikai középpályás értékesítésének lehetőségét. McKennie a 2020-21-es szezont megelőzően a Schalke 04 csapatától érkezett, s…..
A Juventus az utóbbi években komoly tényezővé váló Atalanta elleni mérkőzéssel folytatta a felkészülést a hamarosan rajtoló szezonra, s a csapatkapitányi szalaggal játszó Paulo Dybala révén szerezte meg a vezetést. Az Atalanta a Luis Muriel által elvégzett büntetővel ugyan egyenlíteni tudott, ám a…..
Cannavaro 2021.08.15 21:53:12
@Rikoo: Igen az! Nagyon savanyú! Utóbbi évtized legszebb pillanata volt számomra Allegri elküldése, szerelmével, Khedirával együtt! Rémálmom vált valóra, hogy az egyik visszajött... Ráadásul, a leszerepelt Pjanic ot is visszahozná! Gyászos időszak kezdődik Torino ban!! Maradnak az összefoglalók, mert aludni meccs nélkül is tudok....
A Juventus mestere nem tudott megnyugtató információval szolgálni a sérült hátvédek tekintetében, ám véleménye szerint megfelelő alternatívák állnak rendelkezésre a Lazio elleni meccsre. „A Lazio fantasztikus szezont fut, és bizonyította az együttes, hogy nagyszerű csapatot tud alkotni. Egyetlen…..
Cannavaro 2020.07.20 16:37:11
@GodPiero: @babo0410: Sosem értettem, egy edzőnél miért lényeges a külső, de igazából már megértem!! Ha meglátom Allegri savanyú ábrázatát, a lábrázás kap el! Rajta, még a vasalt öltöny sem segít!! ;)
„Egy edző következetességet vár el a csapatától, ebből pedig hiány volt mostanában fizikailag és mentálisan. Voltak nagyon jó pillanataink az adott meccsen, aztán pedig jöttek a passzivitás nehezen megérthető pillanatai.” - értékelt a mester a Sky Sport Italia munkatársának a csapat sorozatban…..
A Juventus nagyszerű bajnoki formát mutat, s a bajnokság újraindítása óta százszázalékos teljesítménnyel őrzi előnyét, amely időközben 4 pontra duzzadt a kihívó Lazio csapatával szemben. A zebramezesek egy városi rangadóval folytatják a versenyfutást, hiszen szombat délután a Torino FC látogat az…..
Cannavaro 2020.07.04 16:57:15
@Apuleius: Jól néz ki! És erre jön a végére Costa, és eldől minden! ;)
Maurizio Sarri szokatlan elégedettséggel beszélt a Genoa felett aratott 3-1-es győzelem után, kiemelve a kiváló együttműködést Cristiano Ronaldo és Paulo Dybala között. „Úgy vélem, hogy a csapat jól teljesített, még az első félidőben is. Egyértelmű helyzeteink voltak úgy, hogy nem engedélyeztünk…..
Visszatér az élet Európa labdarúgásába, s ugyan egyelőre csak zárt kapuk mögött, de a csapatok visszatérhetnek a pályákra Olaszországban is. A koronavírus-járvány európai terjedése nyomán a Juventus az Inter elleni bajnoki győzelemmel kényszerült befejezni a szezont, s most az AC Milan elleni…..
Cannavaro 2020.06.12 20:19:33
Sorozatunk utolsó részéhez érkeztünk, a kezdő összeállt, már csak egy kiváló tréner kell a padra. Nem mondok újdonságot azzal, ha azt írom, hogy Alessandro Del Piero mindent elsöprő győzelmet aratott, a Blog 96.3 százaléka szavazott rá, Giampiero Boniperti 2.4 százalékkal lett a második, míg Omar…..
A BBBC három tagja és egy legenda alkotja a Juventus Blog álomcsapatának védelmét, név szerint: Buffon - Barzagli, Scirea, Chiellini. A Capitano könnyen győzött, a voksok 89.5%-át gyűjtötte be, a második Paolo Montero lett 9,4 százalékkal, míg Mark Iuliano mindössze a szavazók 1.1 százalékának a…..
Az olasz bajnokságot április elejéig felfüggesztették a koronavírus kontrollálatlan terjedése miatt, ám igencsak kérdéses, hogy ezt követően lehet-e folytatni a bajnokságot. Jelen állás szerint 26 meccs után, bár egyes csapatok csak 25 fordulót játszottak le, a Juventus vezeti a bajnokságot 63…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Cannavaro 2020.02.02 11:43:30
@pedronegroo: Vezetjük a bajnokságot, egy első éves mesterrel, és Csoportelsőként jutottunk ki a BL ből, Állunk a kupában, és egy két meccset kivéve nem alszunk el 20 perc után... Nem igazán látom az asszonykórus logikáját, de hát a szerelem az szerelem! Régen Allegri, Khedirába, most Allegri fanok Allegribe... :D
Cannavaro 2020.03.08 16:01:02
Maurizio Sarri rendkívül dühös volt a Juventus lyoni egygólos vereségét követően, és arról beszélt, hogy nem tudja, miért nem járatja a csapat elég gyorsan a labdát. A Juventus meglepetésveresége mellé csúnya mutatók is társulnak, mivel a Groupama Stadium gyepén az Öreg Hölgy játékosai egyszer sem…..
A Brescia fölött aratott győzelemmel a Juventus hozta a kötelezőt, s begyűjtötte a három pontot, míg a Lazio és az Inter összecsapása némi átrendeződést hozott a bajnoki tabella dobogóján. A fővárosi csapat győzelmével a tabella második helyére lépett elő,  míg az Inter már három pont hátrányból…..
Cannavaro 2020.02.22 17:27:45
@Ádám.84: Kezdő nem rossz, míg Khedira nem tér vissza, nem félek a játékosok kilététől, csak az az akarat... Az térne már vissza a játékosainkba!
A tegnap esti legfrissebb hírek szerint az UEFA megbüntette a Manchester City egyesületét, így az arab tulajdonban lévő klub a következő két évben nem szerepelhet európai nemzetközi klubtornán, így természetesen rögtön felmerült, hogy hova távozhatna a klub katalán mestere, a valószínű opciók között…..
Cannavaro 2020.02.15 18:19:35
@venember83: Véber Gyurit, tudnám még elképzelni....
Az olasz sajtóban erősödnek a pletykák, amelyek szerint a Juventus menesztheti Maurizio Sarrit, s helyére visszahívná Massimiliano Allegrit, aki éppen a Chelsea-től érkező mester elődje volt Torinóban. A zebramezes együttes remekül kezdte az új esztendőt, azonban előbb vereséget szenvedett a Napoli…..
Maurizio Sarri szerint sem tagadható, hogy a Juventusnak sürgősen megoldandó gondjai vannak, mivel elfogadhatatlan, hogy a csapat pontokat dobjon el a felületes hozzáállásával. A Juventus több kapufája után Cristiano Ronaldo megszerezte csapata vezető találatát, ám ezt követően Fabio Borini kilőtte…..
Továbbra is szoros a verseny, a Juventus a bajnokság huszonharmadik fordulóját 3 pont előnnyel várja az Inter előtt, míg a szezon egyik meglepetése, a Lazio mindössze négy pont hátránnyal folytatja kiváló szereplését.  A címvédő Juventus most a Hellas Verona otthonába látogat, amely az eddig…..
Sűrű a menetrend, de a Juventus százszázalékos teljesítménnyel büszkélkedhet 2020-ban, s a hétközi kupamérkőzést követően most a bajnokságban folytathatja menetelését. A feladat távolról sem egyszerű, hiszen a bajnoki címvédő a Napoli otthonában, a San Paolóban vívja meg soron következő…..
Cannavaro 2020.01.26 22:40:39
@Holloka: Allegri minden meccse ilyen sz.r volt az utóbbi 2 évben! Sarri jól nyomja alapvetően, de ma a játékosokkal volt a problem, egyszerűen leszarták a meccs elejét! Kellett ez a pofon! FORZA JUVE!
Cannavaro 2020.01.26 22:42:46
@KINGovHELL: Ezt én se értettem,l mikor Rabiot végre formában van!
Maurizio Sarri a Napoli elleni meccs előtt elmondta, hogy még nem tudja, mit hoz számára a jövő, és hogy folytatni fogja-e az edzői karrierjét, miután lejár a Juventusszal kötött szerződése. „Különleges meccs lesz számomra, de nem fordíthatunk túl nagy figyelmet vagy túl sok energiát a személyes…..
Cannavaro 2020.01.26 17:55:46
@JuventusFanatikus: Azt értem, hogy arra utal, hogy jól tud felérni a kapu elé, de mint te is mondod, a befejezés már nem erőssége!
Viszont ez előre vetíti, hogy játszatni fogja, Benta rovására is, pedig most kell neki játszani, mert végre el kapta a fonalat! Ha megint nagyrészt a padot fogja koptatni újra, amikor Khebab visszatér, én Dunába ugrok!!! Teljesen eltűnik a meccseken, és lényegében egy két felérésen kívül, semmit sem csinál, csak a többiek hajthatnak helyette is! Na de reméljük, Sarri okosabb mint elődje! Előre nem aggódok!
@rockitbaby: Az, hogy Can, még nála is gyengébb, semmit nem változtat a megítélésén! Rég nem Juventus szint Khedira, és régebben sem volt, csak nem volt más! A nem túl acélos Serie A megnyerésében, még a társak kisegítették, de ez a mostani már jóval erősebb!
Az olasz és a francia sajtó értesülései szerint a Paris Saint-Germain tárgyalásokat folytat a Juventusszal, amelyek témáját egy lehetséges játékoscsere képezi. A L’Équipe és a Sky Sport Italia egyaránt arról számol be, hogy a párizsi csapat Layvin Kurzawa játékjogát ajánlja a torinóiaknak, s…..