Regisztráció Blogot indítok
Adatok
juventus71

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Paul Pogba a Juventus mesterét, Antonio Contét dicsérte, s nyilatkozatában hálát adott a szakembernek, aki nem kevés lehetőséget adott neki a szezon során. A 20 esztendős középpályás, aki időközben már bemutatkozott a francia válogatottban is, fantasztikus első szezont tudhat…..
A La Gazzetta dello Sport állítása szerint, a Juventus mestere, Antonio Conte közvetlenül is felvette a kapcsolatot a klub egykori támadójával, Zlatan Ibrahimovićcsal. Az olasz és a francia sajtóban keringő pletykák szerint, a Juventus minden követ megmozgat a Paris Saint-Germain…..
Az Arsenal, Juventus, Inter és Manchester City egykori játékosa szerint a torinói csapat igazi drágakőre bukkant Paul Pogba személyében, sőt, magyarázattal is szolgált, hogy véleménye szerint a fiatal francia játékos miért is jobb, mint ő volt Paul Pogba korában. Paul Pogba tavaly…..
A Juventus legyőzte a Napolit a klubok Primavera csapatai részére kiírt Olasz Kupa sorozat döntőjének visszavágóján, s ezzel elhódította a trófeát, annak ellenére, hogy kilenc emberrel fejezte be a találkozót. A két csapat torinói első összecsapásán a fiatalok 1:1-es…..
juventus71 2013.04.17 20:37:28
Mirko Vučinić válaszolt azokra a vádakra, amelyek szerint nem képes állandósítani jó formáját, s úgy véli, hogy a Juventusnak nincsen szüksége Alexis Sánchez leigazolására. A montenegrói támadót számos kritika érte a média és a Juventus szurkolóinak részéről,…..
Az egykori olasz válogatott kapus, Dino Zoff úgy gondolja, hogy a Juventusnak továbbra is van esélye továbbjutni a Bajnokok Ligájában. A Serie A bajnokai 2-0-ra kaptak ki idegenben Németországban, de a legendás hálóőr szerint nincs minden veszve. "A Bayern mindig esélyes a végső…..
Antonio Conte elárulta, hogy nagy kő esett le a szívéről csapatának Pescara elleni 2:1-es győzelmét követően, amelyen az ellenfél kapusa remek napot fogott ki, Sebastian Giovinco pedig sérülést szenvedett, s ezzel biztossá  vált, hogy nem lesz majd ott a Bayern München ellen…..
Mirko Vučinić újra formába lendülni látszik, ezt tegnap a Pescara ellen szerzett két góljával igyekezett a szurkolók tudomására hozni. A bajnokság első és utolsó helyezett csapata vezette fel a fordulót 18:00-kor. A torinóiaknál Gigi Buffon és Andrea Pirlo csak a padon kezdett,…..
Antonio Conte megerősítette, hogy Marco Storari kezd majd a Juventus kapujában a Pescara elleni bajnoki találkozón. Gigi Buffon, akit sok kritika ért a Bayern Münchentől kapott két gólért, valamint a hét során megfázással is küzdött, így pihenőt kap a szerdai sorsdöntő Bajnokok…..
A mostanság a Galatasaray mezében futballozó Felipe Melo nem gondol haraggal a torinói csapatra, nyilatkozata szerint távolról ugyan, de még mindig a zebráknak szurkol. A brazil játékos 2009-ben csatlakozott a Fiorentina csapatától a Juventushoz huszonötmillió euró fejében, azonban…..
Alessandro Matri nem kíván más csapathoz csatlakozni a szezon végén, mivel véleménye szerint a világ egyik legjobb csapatában van szerencséje játszani. A Juventus támadója része volt az Inter és Bayern München elleni kezdő tizenegynek, azonban a szezonra vetítve elmondható, hogy…..
A mérhetetlen pénzről többször tanúbizonyságot tett PSG csapat újfent megerősítette érdeklődését az MVP "V"-je, azaz Arturo Vidal iránt. Azonban a PSG pénze sem garancia arra, hogy Vidal náluk kötne ki adott esetben, mert a chilei több európai élklub figyelmét is felkeltette az…..
Leonardo Bonucci nem hajlandó beletörődni a Juventus 2:0-ás vereségébe, amelyet a csapat a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzésén szenvedett el tegnap este. Az Öreg Hölgyre szinte lehetetlennek ígérkező feladat vár, ha a jövő heti visszavágón ki…..
Claudio Marchisio egyelőre még gondolatban sem kíván a Bayern München elleni Bajnokok Ligája ütközettel foglalkozni, hiszen előbb az Inter bajnoki rangadón kell helyt állnia a csapatnak: "Előbb az Inter következik." - mondta a Juventus középpályása. Az Öreg Hölgy jövő kedden…..
A Juventus egyik legendája, Edgar Davids ma ünnepli 40. születésnapját. A holland középpályás, aki 1997 és 2004 között játszott fekete-fehér szerelésben, három Scudettót és két olasz Szuperkupát nyert a torinói csapattal. Davids a technikai képességeivel és a véget nem…..
juventus71 2013.03.13 16:24:54
A Juventus 21 fős keretet hirdetett a Celtic elleni hazai Bajnokok Ligája nyolcaddöntőre. Antonio Conte pontosan ugyanazoknak a játékosoknak szavazott bizalmat, akik a múlt pénteki, Napoli elleni rangadóra készülő keretben kaptak helyet. A mester ugyan nyomatékosan kihangsúlyozta,…..
juventus71 2013.03.06 20:05:19
Hiába a nagy ellenfél, Roberto Donadoni szeretné megőrizni haza veretlenségi sorozatát a Parma kispadján, és nyilatkozatában a Juventus nyári igazolását, Sebastian Giovincót is dicsérte. "Ez a mérkőzés épp annyira fontos, mint a többi. A Juventusszal való pályára lépés…..
Didier Drogba ügynöke megerősítette, hogy ügyfelének esélye van arra, hogy Olaszországban kössön ki a januári átigazolási időszak keretein belül. A támadót többször szóba hozták egy esetleges Serie A-ba való szerződéssel, és most képviselője alátámasztotta a…..
juventus71 2013.01.05 14:52:38
@GLB: én is úgy emlékszem h conte azt mondta nem kell háth majd kiderül
A Juventus első számú kapusa szerint Andrea Pirlo ugyanolyan minőséget képvisel, mint az argentin zseni, azonban a posztjából adódóan kevés szerzett gól miatt nem részesül olyan elismerésben. Lionel Messi 91 gólig jutott a 2012-es évben, amellyel nem hivatalos rekordot állított…..
A Real Madrid portugál vezetőedzője, a Tuttosportnak adott interjúban, elárulta, hogy a Juventust a Bajnokok Ligája egyik favoritjának tartja. "Őszinte leszek, nem szeretném a Juventust, mivel tartok tőlük." - nyilatkozta Mourinho. "Meg kell mondanom, hogy Conte csapata képes a Bajnokok…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2012.12.29 17:00:00
Az elsődleges cél tehát teljesítve: a Juventus bejutott Európa legjobb 16 csapata közé. Rossz évek ide vagy oda a Bianconerinek a legjobbak között a helye, ez vitán felül áll. Azt sem lehet mondani, hogy a sorsolásnál Fortuna nem állt a csapat mellé, hiszen a skót bajnok lesz az…..
Az UEFA elnöke, Michel Platini, véleménye szerint a Serie A csapatainak a Juventushoz hasonlóan kellene eljárniuk, amennyiben pénzügyi sikerekre vágynak, valamint sporteredményeket kívánnak elérni. Az egykori torinói tízes úgy gondolja, hogy a tavaly megnyitott Juventus Stadion…..
A Juventus középpályása, Claudio Marchisio kijelentette, hogy a jelenlegi szezonban minimum egy trófeát szeretne nyerni csapatával. "Szeretném, hogy a 2013-as esztendő legalább olyan sikeres legyen, amilyen 2012 volt számunkra." - nyilatkozta Marchisio. "Legalább egy trófeát meg kell…..
juventus71 2012.12.29 11:00:30
A Sydney FC támadója, Alessandro Del Piero felelevenítette legszebb torinói emlékeit. A veterán Juventus-legenda 19 év után hagyta el a Bianconerit, de továbbra is kellemes érzések töltik el, ha a csapatra gondol. "Nagyon mély kapcsolatot ápolok a Juventusszal, és szerencsére a…..
juventus71 2012.12.28 18:25:19
A Cagliari ellen szerzett győzelmet követően a torinói csapat egy hét szabadságot kapott, hogy mindenki a családjával ünnepelhesse a karácsonyt. Pénteken azonban Antonio Conte vezetésével a csapat két edzésen is részt vesz Vinovóban, hogy a lehető legjobban fel tudjon készülni a…..
juventus71 2012.12.28 13:35:06