Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hesperus

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molly Weasley kapkodva szedte össze a vacsora kellékeit. Legalább háromszor ellenőrizte, hogy megvett-e mindent, és az ezüst porcelánt is fényesre sikálta, amit még nagyanyja hagyott rá. Idegesen lapozgatta a szakácskönyvet, pedig már többször is elkészítette ezt a menüt, és…..
Június eleje kellemes meleget hozott a Roxfort lakóinak. Az óriáspolip egyre gyakrabban jött fel a tó felszínére, hogy sütkérezzen, és még az sem zavarta, hogy a diákok egyik kedvenc szórakozása, hogy óriás karjait csiklandozzák. A hetedévesek is szívesen játszottak volna…..
Piton csak állt sóbálvánnyá válva a szobája közepén, és képtelen volt elhinni, hogy a szeretett lány, Hermione Granger itt van tőle alig két méterre, az ő házi manója kezében. Az első érzés, amit azonosítani tudott magában, az az aggódás volt, hiszen Hermione nem volt…..
*2 évvel ezelőtt* Dumbledore professzor az irodájában üldögélt a késői órákon. Egyik kezével Fawkes fejét simogatta, másikkal egy mugli édesség,a citrompor zacskóját szorongatta. Békés este volt, az igazgató pedig éppen azon töprengett, hogy felkeresi Madam Rosmertát egy…..