Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Frank a Tank

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Aranyköpet: Egy klasszikus 2010.12.28 19:17:00
“Mindenkinek van egy saját szuvenír véleménye" VV Anikó..
Lojzi: Mi ennek a neve? Valaki a bandából (talán Én): Petanque. (ejtsd: petánk) Lojzi unottan: Azt, hogy írják? Brigebara? Valaki a bandából: Már miért írnák úgy vazze? Lojzi: Mert franciák vazze.  :D:D   Most legalább hárman nevetgélve olvassák soraimat, mert ott…..
Frank a Tank 2010.05.06 17:34:30
Pepe's Game Corner Mesterlogika 2010.05.04 22:42:00
Nem áll szándékomban eldurrogtatni az összes poszt ötletemet az indulás első napjaiban. Egyelőre azonban nehezemre esne nem írni, akkora boogie van a praclijaimban.    Mai második játékunk is igen érdekes karriert tudhat maga mögött, bár közel sem olyan korai gyerek,…..
Kirk kapitány ezúttal nem a csillagok közötti teret járja, hanem a medencék közötti területet. Figyeljük meg a végtelenségig kidolgozott halál jelenetet, ahogy a sok évtizednyi csillagközi tapasztalat testet ölt a William Shatnerben. Dráma, érzelmek és WTF fürdőruha…..
Frank a Tank 2009.05.15 13:32:17
Újra itthon, szóval csak most tudom kirakni az új Nerd-öt.  ..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Frank a Tank 2008.07.23 00:07:08
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
Frank a Tank 2008.05.14 12:33:18
"Dot" (az Alba*Teamtől) nem szarozott, több mint öt perces videóját teletömte jó játékok bizarr, vicces, frusztráló és hátborzongató bugjaival. Vannak bugszörnyek is és érdemes végignézni, befejezésül egy kocsimosást csodálhatunk meg ;) ..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Frank a Tank 2008.04.13 22:34:42
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
Eszméletlenül szar játék! A videó jó, csak az oroszlán nem kellett volna...Szerintem. Ja, és a Nerd tőlem lopott a videó elején ;) 100000% :P ..
Nem tőlem, hanem ahogy a harmadik videómban mondtam, a játék két fómanusa beszélt 5-6 percig. Ebből válogattam ki pár jelenetet, feliratoztam, de nem szóról szóra, hanem csak a lényeget. Illetve a végén a "speed ramp" alatt nem tudom mit értett, de igazából mindegy. ..
Na,eljött ez is. Kb 2 hét csúszás után végül elkészült a Fahrenheit videója. A csúszásba előszőr beleszólt az idő majd aztán az,hogy a Sony Vegas 8-as próbaváltozata is lejárt. Kaptam tanácsokat,hogy mit tegyek,végül sikerült a Sony Vegas 7-vel megcsinálnom a videót. Össze…..
- prokee - Csernobil 2007.11.30 23:21:00
Az egész úgy kezdődött, hogy játszottam kicsit a Call of Duty 4. részével. Hirtelen egy Csernobilban (pontosabban Pripjatyban, erről később) játszódó pályára érkeztem. Az egész játék leghátborzongatóbb része ez. Borsódzott a hátam, miközben a város üres utcáin…..
Első videóm, amely a GTA3-ról készült. Éppen hogy csak össze tudtam kapni Windows Movie Maker-rel. A játékot a Rockstar Games fejlesztette, kiadta a Take Two 2002-ben. Számos év játéka díjat besöpört és igazán ezen játék miatt lett sikeres a GTA...
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Nos,ez a hétvége is elszállt és bevallom: Nem csináltam semmit. A tegnapi napom zsúfolt volt,időm nem volt felrakni a Fahrenheitet...mert hát úgy döntöttem,hogy ha ennyira akarja a nép akkor arról fogok róla videót csinálni.Köszönöm az újabb kommenteket,amiben még játékokat is…..
Frank a Tank 2007.11.23 14:30:28
Rossz PC Juniorok Far West Part II 2007.11.21 18:09:00
Réges régen... egy messzi messzi vadnyugatban.....
Rossz PC Juniorok WarRock bemutató 2007.11.13 14:35:00
Razor elkészítette első videóját...
Frank a Tank 2007.11.13 21:50:15
Előszőr is,elnézést hogy a videót nem tudtam hétvégén elkészíteni, nem ment minden úgy ahogyan akartam. Végül elkészült,a 3.videóban a Call of Duty első része kerül bemutatásra. Szintén egy nagyszerű 2.világháborús játék...többit a videóban.  Sajnos a hangokkal…..