Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szauerb

0 bejegyzést írt és 967 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Genoa hamarosan komoly üzletet üthet nyélbe, mivel számos pletyka a Spurs előrehaladott tárgyalásairól tájékoztat Radu Drăgușin ügyében, a játékos ügynöke, Florin Manea nemrégiben nyilatkozott is a TuttoJuve beszámolója szerint. „Radu egy élcsapathoz fog kerülni, mert láttam, hogyan dolgozik…..
szauerb 2024.01.03 21:00:40
@Il Principino:
Másképp gondoljuk. Térjünk vissza rá 4-5 év múlva.

Abban azért szerintem megegyezhetünk, hogy Sandro, Rugani vagy DS helyén mindenképp elfért volna. ?
A Tuttosport értesülései a Juventus egyelőre nem talált megoldást a mezszponzor kérdésére annak ellenére, hogy Francesco Calvo már több országban is puhatolózott. A szezon végén a Jeep és a Juventus közötti szerződés lejár, és a pletykák szerint John Elkann legalább 50 millió eurós éves bevételt…..
A Juventus holnap este a 2023-as év utolsó mérkőzésén az AS Roma alakulatát fogadja a bajnokságban, a találkozó előtt pedig a megszokottak szerint a csapat mestere, Massimiliano Allegri is megtartotta a maga sajtótájékoztatóját, melyen az alapvető taktikai tudnivalók mellett kitért az alakulat…..
A Juventus egygólos előny birtokában lép pályára a Europa-Park Stadion gyepén, ám az Öreg Hölgynek mindenképpen maximális figyelemmel kell kezelnie a német pontvadászat 5. helyezettje elleni meccset. A torinóiak csapat keretében a legvékonyabb a védősor, a mester nem számíthat Alex Sandróra és…..
A német sportsajtó jeles képviselője, Florian Plettenberg a minap arról számolt be, hogy a Juventus Primavera-együttesében pallérozódó német-török támadó középpályás, Kenan Yıldız a nyár folyamán elhagyhatja az Öreg Hölgy kötelékét, mivel a fiatal tehetség elégedetlen a klubnál fennálló helyzetével,…..
A Juventus a Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett vereséggel kezdte a Bajnokok Ligája csoportkörét, így rendkívül fontos, hogy mind a három pontot begyűjtse szerda este, amikor a nagyszerű formában szereplő Benfica együttese látogat az Allianz Stadiumba. Massimilianio Allegrinek számos…..
szauerb 2022.09.14 23:06:28
@Rikoo: És Allegri mikor?
szauerb 2022.09.14 23:14:28
@Juventino86:
Általában egy bekapott gólnál hibázik valaki, ez egy dolog. A Benfica ma azt mutatta meg, hogy hogyan kell ezen túllendülni és csapatként megfordítani a meccset...

Egyébként kérlek nézd meg Paredes teljesítményét a Benfica 2. gólja előtt vagy esetleg a Salernitana 2. gólja előtt.
Ha már okolni akarunk valakit.
Mióta a kp megmentője itt van azóta nem sikerült meccset nyerni, gondoltam szólok...
A Sampdoria és az AS Roma csapatai ellen elért döntetlenek és pontvesztések után a Juventus hazai pályán gyűjtött három pontot a Spezia ellen, s most lényegesen nehezebb feladat vár a zebramezesekre, hiszen szombat délután a Fiorentina otthonába látogatnak. Massimiliano Allegri keretéből továbbra…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
szauerb 2022.08.29 18:23:56
@babo0410: Isten adná, hogy Douglas Luiz felé forduljunk Paredes helyett. Valószínűleg Miretti meg fogja kapni rendszeresen a lehetőséget, más akire kezdőként lehet számítani jelenleg nincs
szauerb 2022.08.29 20:37:46
@m.martin91:
Ritkán egyezik az álláspontunk de most veled értek egyet.
Rossz belegondolni, hogy lehetne egy -Cancelo-Romero-Bremer/Ligt-Spinazzola/Lodi hátsó alakzatunk ha lenne koncepciónk.
Illetve nem gondolnánk meg magunkat 2 évente a joncepciónkat illetően...
A Juventus nem tudta megismételni a nyitó fordulóban a Sassuolo ellen nyújtott remek teljesítményt, s kilátástalan játékkal ért el gól nélküli döntetlent a Sampdoria otthonában, így bőven van min javítani a bajnokság harmadik fordulójában, amikor az AS Roma csapata látogat az Allianz…..
A Juventus vasárnap este az Atlético Madrid elleni mérkőzéssel zárja a felkészülési időszakot, majd jövő héten már a Sassuolo elleni összecsapással kezdi meg a bajnoki szezont. A spanyolok elleni találkozónak az eredeti tervek szerint Tel-Aviv adott volna otthont, azonban a Gázai övezetben…..
szauerb 2022.08.07 20:16:14
@Rikoo:
Így a meccs hevében?
Nem, lehet, hogy esetleg Tielemansal kellene felvenni? Vagy Renan Lodival? Esetleg Jonathan David?
Vicc...
A Juventusnak védőt kell igazolnia, s egyre inkább úgy tűnik, hogy az Arsenal brazil játékosa, Gabriel maradhat a legvalószínűbb opció, mivel Matthijs de Ligt esetében gyakorlatilag már csak az a kérdés, hogy a torinóiak és a Bayern München álláspontja milyen összegnél találkozik egymással, míg…..
szauerb 2022.07.12 18:42:57
@Rikoo: Pau Torres tökéletes pótlása lenne de Ligt-nek, főleg olyan szempontból, hogy kb.3 év múlva tőle is elbúcsúzhatnánk mert az egyik spanyol gigászhoz való igazolás lenne az ára.

Én a Milenkovic-Kimpembe duóra szavaznék ha a Milenkovic-Bremer kettős nem hozható össze.
Mozgalmas hétvége vár a Juventusra, hiszen ténynek tűnik, hogy pénteken és szombaton Ángel Di María és Paul Pogba is Torinóba érkezik, hogy teljesítse az orvosi vizsgálatokat, s aláírja szerződését az olasz rekordbajnoknál. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a két ingyen érkező, rutinos…..
szauerb 2022.07.07 17:32:13
@venember83: Az első jó ötlet de Ligt kapcsán.
Mondjuk Gnabry fizetési igénye nem 2ft...
szauerb 2022.07.07 19:55:08
@venember83:
Mindig mosolygok amikor egyesek a Bayern igazolási és bérfilozófiáját emlegetik követendő példaként...
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a napokban hosszabb interjút adott az olasz DAZN legendás munkatársának, Andrea Barzaglinak az elmúlt idénnyel, valamint a Bianconeri előtt álló mercatóval, illetve a következő szezonnal kapcsolatban, melynek keretein belül szót ejtett az átigazolási ablak…..
A La Gazzetta dello Sport, a Sportitalia és egyéb források szerint a Juventus megegyezésre jutott Paul Pogbával a szerződésének a főbb részletei ügyében, így a francia középpályás a Juventushoz szerződhet. A pletykák szerint hároméves szerződést köt a klub a játékossal, 7,5 millió eurós nettó…..
szauerb 2022.05.21 16:54:48
@Gaben Smith:
Csodálkoznék ha Pogba ezek után itt kötne ki.
Mbappé eléri, hogy odavigyék.
szauerb 2022.05.21 18:27:40
@babo0410:
Minek ajánlották volna fel neki ember? Nem volt képes felnőni a felafathoz amiért annó igazolták. Tartották volna itt mert szèp a mosolya????
szauerb 2022.05.21 20:45:55
@Kives: Azt hiszem meg is válaszoltad a kérdést. "Manchesterben ő sem váltotta be amiért odaigazolták."
Ez miben is érint minket?
A Juventus már bebiztosította negyedik helyét a bajnoki tabellán, így ott lehet a Bajnokok Ligája következő kiírásában is, szerda este pedig egy igazi rangadó, a jelenlegi szezon utolsó komoly tétmérkőzése vár a zebramezesekre, akik az Inter csapatával mérkőznek meg az Olasz Kupa…..
szauerb 2022.05.11 23:35:00
szauerb 2022.05.12 00:12:47
@DelPiero2:
Elő lehet venni a játékaokat, a vezetősèget, az edzőt....
Aztán ha benük nem találunk hibát esetleg lehet bírózni...
Mint ismert, a mai nap folyamán, hosszabb időt követően ismételten egyeztetésre került sor Paulo Dybala ügynöke, Jorge Antun, valamint a Juventus vezetősége között, melynek keretein belül a Bianconeri illetékesei Pavel Nedvěd alelnök vezetésével előálltak az argentin labdarúgó számára megtett…..
A Juventus nagyszerűen kezdte a Villarreal elleni meccset, ám végül csak egy döntetlenre futotta a korai gól ellenére. „Sokat dolgoztunk, és kár, hogy nem tudtuk végül megnyerni a meccset.” - mondta Álvaro Morata a Mediaset kamerája előtt. „A Villarreal jól játszott, nagyon küzdős meccs volt.…..
szauerb 2022.02.23 09:39:54
@Apuleius:
Annyi a változás hogy újra van egy olyan támadónk aki képes a semmiből gólt szerezni.
Ez persze nem a "jó öreg" játékosok fejlődése...
szauerb 2022.02.23 10:27:44
@Apuleius:
Ahogy Rabiot is meccsről meccsre.
Zakaria talán túl merész azért nem játszik? Vagy mert meri vezetni a labdát? Mer indítani?
Néha egyáltalán nem értem Allegrit...
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
szauerb 2022.01.30 12:01:48
youtu.be/HdUELk-FOiE

Attól függetlenül, hogy nem szomorkodom Kulu távozása miatt , azért emlékezzünk arra, hogy egy klub már elengedett egy akkoriban igencsak sutácskának tűnő játékost kísértetiesen hasonló helyzetben.
Aztán tudjuk mi lett belőle...
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
szauerb 2022.01.15 10:05:46
@Watakuki:
Igen, valószínű ez a "terv". De vajon Locatelli ez a típusú játékos, képes arra, hogy 8-10 gólt szerezzen + adjon ennyi gólpasszt is? Szerintem nem feltétlenül ez az ő profiles.
szauerb 2022.01.15 18:45:19
@szauerb:
Én sokkal inább egy Khedira típusú(amikor egészséges volt igenis hasznos tudott lenni) játékosnaj látom Locatellit aki mellé valóban kellene valaki aki tud a védelem előtt játszani(Fabinho szerű)+aki képes meghatározó lenni támadásban(De Paul féle).
Gianluca Di Marzio értesülései szerint a Juventus kész reagálni Federico Chiesa sérülésére, és a Zenittől érkezhet az erősítés Sardar Azmoun személyében. Az olasz újságíró szerint a vezetőség nem kívánt túl eseménydús téli mercatót folytatni, ám az olasz válogatott hosszú kiesése miatt kénytelen…..
A Juventus erejéből mindössze 1:1-es döntetlenre futotta a koronavírus-járvány nyomán megtizedelt Napoli ellenében, s vasárnap este könnyebbnek aligha nevezhető mérkőzés következik, a zebramezesek az AS Roma otthonába látogatnak a három pont reményével. Massimilaino Allegri keretébe Pinsoglio…..
szauerb 2022.01.09 20:44:56
@Wizzurah:
Azt gondood, hogy nem Allegri adta az utasításokat a lelátóról? :D
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
szauerb 2022.01.09 09:48:25
@rockitbaby:
@JuventusFanatikus:
Ndombele azért nem valószínű, hogy bármi előrelépést jelentene, különösen mentalitás terén. A 4. edző alatt sem képes a Tottenham húzóemberévé válni...

Lo Celso viszont szívesen látnám, de először mindenképpen csak kölcsönben.
Az új esztendő első mérkőzésén a Juventus a rendkívül tartalékos Napoli együttesét fogadta, azonban a torinóiak erejéből mindössze csalódást keltő döntetlenre futotta ma este. "Egymás elleni párharc volt a pozíciókért, és a Napoliból négy kezdőjátékos hiányzott, de legutóbb tőlünk hatan hiányoztak,…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
szauerb 2021.02.16 23:20:35
@szauerb: -jelenleg
szauerb 2022.01.03 19:58:58
@Type-R:
Én örülnék ha megvennék őket.
Ez minket is a fejlődésre ösztönözne plusz esetleg visszatérhetnének az olasz ligába az igazi nagy nevek.