Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krajczig&Khaas (törölt)

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett végleg Szlovákiába is a Jobbik kísértete: Krasznahorkán Kotleba kísérletezett. Ugyanabban a műsorsávban, szombaton eközben (bezzeg) Prágában a zene tematizálta a romakérdést: "mindannyian cigányok vagyunk"! Te melyik utat választanád? Prága-Holešovice…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.11.23 14:41:31
Sajátos élethelyzet au pairnek lenni, hiszen az ember nem csak új országba költözik (ami már önmagában is lehet egy kultúrsokk), de egyből egy idegen család hétköznapjainak része lesz, első kézből tapasztalja meg az eltérő kultúrát, nevelési szokásokat, életmódot. Van,…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.27 10:20:13
@kocsisj: Akkor kutyának kellene odamenned, azt jobban megbecsülik.
Nehéz megérteni azon irracionális elvárásokat egyesek részéről, hogy elmennek cselédnek egy idegen országba és nem piros kispárnát tesznek a feneke alá, hanem beosztottnak, idegennek tekintik. Gondoljatok vissza kicsit 20 évvel ezelőttre, mennyire lenéztük a románokat, az épp éhező lengyeleket és a többi szocialista országot. No, pont így érezhettek, mint te, mikor találkozott a két kultúra.
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.27 10:22:54
@Amichay: Feudális...szemellenzős, ostoba liba. Nem is magyarul kéne írnod, hanem héberül.
2010 óta tartó sunyi vagy teljesen nyílt államosítás egyik legszebb nyilatkozata látott napvilágot tegnap. Minden benne van, amitől legszívesebb falnak rohannak az ember, és ami miatt a Fidesz valóban az MSZMP, csak a XXI. században. "Az időjárás-előrejelzés monopólium, nagyon…..
A magyar kajak-kenu szövetség mintegy 42 millió forintot kér Janics Natasáért, azért, hogy a sportolónak ne kelljen 2 évet kihagynia. Korábban már felmerült olimpiai életjáradékának elvétele, és Szeged is bekeményített volna, de végül ott megegyeztek. Lehet, hogy van érve és…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.25 14:10:47
@olimpiam: Ezekkel a bolgárokkal csak baj van. Múltkor Dobrev, most meg ez a Dusev...
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.25 14:35:50
@ottomoll: Milyen népakarat? A kommenteket elolvastad? Vagy az a népakarat, ha reggel kiállsz a gyógyszertár elé ordítozni egyedül?
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.25 14:38:48
@Egyed Ildikó: " Ki az a Borkay Zsolt?"

Borkai Zsolt olimpiai bajnok tornász, tanár, politikus, sportvezető. 1988-ban lólengésben olimpiai bajnok.

Én sem fogadtam volna. Miről beszéljünk?
A C&A pulóverkínálatán kesergő posztunkhoz érkezett az az érdekes felvetés, hogy az üzletekben a legnagyobb baj nem is a ruhák dizájnjával, sokkal inkább a méretével van. Trazz nevű kommentelőnk szerint általában túl nagyok a boltokban kapható ruhák: "Férfi…..
Minap felugrottam az egyik barátomhoz, ahol a természet szavára hallgatva berontottam a mellékhelyiségbe. Miközben kisebb ügyeimet intéztem, arra lettem figyelmes, hogy nem csak belőlem csorog valami, hanem a WC csészében is csermelyként folydogál a víz. Magától! Épp pikirt…..
Estére okosabbak leszünk. Ha jól értem az előkészületeket, néhány órával az október 23-i Milla-rendezvény előtt a helyzet a következő. A Szabad Sajtó útra meghirdetett megemlékezés, tüntetés egyáltalán nem mellesleg egy új balközép politikai képződmény…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.24 06:10:27
Mielőtt holnap, a forradalom évfordulóján a sztárok fellépnek, érdemes egy nagy levegőt venni a hosszú hétvége harmadik napján, körbenézni kicsit a történelmükben, és elgondolkodni, vajon hová is tartunk. Bár a harmadik Nagy Imre kormány, amely példa lehet számunkra a jelenkor…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.23 08:21:24
Sajnos október 23-a idén már nyomokban sem tartalmaz ünnepet ... van még 363 nap az évben, amikor össze lehetne mérni, hogy kinek nagyobb a szerszáma tömege, de nem, nekik a nemzeti ünnepet kell tönkre vágni. Mert a holnapi nap sem arról fog szólni, hogy 56 évvel ezelőtt micsoda…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.22 16:41:30
Míg az "Isten, haza, család" szentháromságból a Fidesz "intézi" a hazát, vívja a szabadságharcot, addig a nem érhető KDNP kisebb kormánypártként viszi a másik kettőt projektet, igazán dicséretesRétvári Bence például 33 évesen már a KIM államtitkára, aki az "Új alkotmány…..
Kurvára mindegy, miről folyik egy tévéinterjú, amikor valaki tahóságba fojtja saját szánalmasságát, annál nem sok minden van lejjebb. Tarlós főpolgi Kálmán Olgánál ment helybe a lófaszért, amikor pedig már minden érv kifogyott, a műsorvezető ócsárolásában nyert…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.19 08:06:59
@durcás: Leszarom Zsoltit, te meg pöcs vagy, ha azt hiszed, hogy ha valaki nem szereti a dominacsizmás Olgát, akkor automatikusan Bayer-rajongó.
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.19 09:02:17
@ezu: Egyetértek. Az a baj a prolikkal, hogy egybitesek. Akiknek drukkolnak, az az Isten, a másik oldal tehet bármit, pocskondiázzák. Mikor jön a választás és az ő pártjuk kerül kormányra, azt hiszik nyertek. De nem, csak egy másik opportunista bandát juttattak hatalomra. Birkák, akik vállukra emelik a farkast.
Ha belátnák, hogy némely intézkedések előre mutatnak, illetve a politikus is hibázhat, nagyobb konszenzus lenne az országban is és a posztok alatt is.
Tisztelt Tamás Gáspár Miklós! Én önt igen-igen tisztelem. Bár gondolatai jelentős részével nem értek egyet, írásainak kérlelhetetlen logikája, szellemi horizontjának tisztasága, szövegeinek rejtett humora és bölcs derűje – az egyetértés és egyet-nem értés tengelyén túl…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.13 08:29:41
@Gáborom: Az értelmiség már nyugaton tervez hidakat. A bölcsésztarisznyás nem komolyan vehető értelmiségi, tanulmányainak egyetlen haszna, hogy pontosan ki tudja számolni a visszajárót neked a sült kolbász árából.

Sajnálom, de nekem nem választási program az, mikor egy párt csak azt tudja hangoztatni (MSZP), hogy "több nyugdíjat" vagy hogy bántáskacigányokatjaj. Annyi más téma IS van, amit meg kellene beszélni még időben.

A felsorolt érvek tényleg bizonyítják, hogy a Milla nem csak szervezetlen, de legalább kétszínű is. Bajnai viszont rokonszenves. Őt nem lehetett tiszta szívből gyűlölni, szemben Gyurcsánnyal.
Az elmúlt napokban sorra nyilvánitják ki ismeröseim, hogy Bajnai miatt nem vesznek részt a Milla tüntetésén. Én nem vagyok Bajnai Gordon rajongója, számtalan érvet tudok mondani, hogy miért ne legyen miniszterelnök újra belőle, de lehet mondani mellette is. Megértem ugyan azokat,…..
Mostanában népszerű téma az online sajtóban a fiatalok tömeges távozása Magyarországról. De mi a helyzet New Yorkkal, vajon oda is sokan mennek? A mai sajtó főleg az elmúlt pár évben világgá indult magyarokról ír, első körben 2004 után, amióta az EU-ban vagyunk, majd 2008…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.05 06:22:51
@Bélabáttya: Tetszik! +1
Valahogy majd csak kibírom én is. Az emlékek halványulnak, végül csak az maradna meg, hogy New Yorkban megkergetett egy tollas kalapos ember, mint Jomer Simpsont.

Személy szerint Argentína rokonszenves, ha már menni kell.
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.05 07:02:42
@Magyar Vitéz: No komment. Szerintem egy sejtbiológiával foglalkozó posztba is betelepednek a hozzád hasonló elvakult idióták. Milyen kár, hogy nincs itt egy "tahótlanítok" gomb, hogy még véletlenül se szennyezzem be a szemem az indokolatlan személyeskedés olvasásával.

De ha már nincs, akkor röviden: anyádat elemzed politikai hovatartozás tekintetében.
Steve Harris - British Lion(EMI) Azt, hogy Steve Harris egy élő legenda, meg saját maga és a galoppozós basszusgitározás élő szobra, az pont olyan alapvetés, mint az, hogy Lemmy az Egyetlen Élő Isten. Éppen ezért kicsit elnézőbb tud lenni vele az ember, amikor egy olyan bosszantóan…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.04 21:13:29
@mikka: Beszólok, te tegnap születtél, hülyegyerek?
Tovább szűkítené a még el se fogadott regisztráció lehetőségeit egy most benyújtott Fideszes módosító javaslat. Az alaptörvény második módosításához nevű törvényt azért nyújtották be a Parlament elé, hogy az alkotmányellenes regisztrációt beleírják az alaptörvénybe,…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.03 16:33:18
@2345: Az Ancsikának írt válaszodért pedig külön a kurva anyádat.
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.03 16:49:57
@2345: Beteg állat vagy, tényleg, de semmi gond, látom, 2012.08.27. óta formálod a közvéleményt ezzel a nickkel. Sokat segít majd a tétovázók véleményformálásában, hogy már fideszbirka szinten is csak a személyeskedés és az ellenfél megalázása jelenti a kommunikációt.
Engem senki nem vádolhat ballib rokonszenvezéssel, de a kormány annyira odatett mostanában az élhetetlen ország imázsának, hogy még a Kettős mércét is szívesen olvasom.
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.03 17:14:44
@jarek: Vagy épp ellenkezőleg, beérik a négy éves szívatás és aki semmit sem veszíthet, az már csak bosszúból is elküzdi magát az urnákig...
Érdekes infót tett közzé a Bors mai száma: Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófi is elindult az idei X-Faktorban, de a tévében nem láthattuk, mert a kedves mama letiltatta a fellépést. A cikkből kiderül, hogy Hernádi Judit nem is tagadja, hogy kivágattata a mentorházba végül be nem…..
Orbán Viktor valami nehezet evett vasárnap este. Csak forgolódott, de hajnalig nem tudott álomba merülni. Mire mély álomba szenderült, máris szólt a vekker. Rossz volt nagyon. Főleg az álom, abban a felébredés előtti szakaszban. Valami kocsmában töltötte az időt, s egykori…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.01 14:05:30
A villamoson ültünk egymásnak átellenben. Valahogy pont úgy ült, hogy az üvegen keresztül akarva akaratlanul is láttam. Elég kevés ruha volt rajta és ami volt az is igen feszes. Szép formás mellei voltak és dús, kirúzsozott ajkai. Nem tudom mi van belémkódolva ilyen téren, de ez…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.10.01 10:11:21
A napokban elkezdődött a kolontári vörösiszap katasztrófa miatti büntetőper (#1). Bár a vád szerint „a katasztrófához az üzemeltetés, az ellenőrzés, az engedélyezési eljárások és a monitoring rendszer hiányosságai vezettek”, még sincs a gyanúsítottak között egyetlen…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.09.29 07:39:21
@Marós: Legyünk nagyvonalúak és tekintsük a környezetre veszélyes üzemek menedzsmentjét tudatlanul tébláboló, ám kapzsi, sőt, gonosz szervezeteknek. Na, ezért találták fel a környezetvédelmi hatóságot és minden más ellenőrző szervet, hogy időben, hatékonyan megakadályozzák a katasztrófákat. Ettől persze a MAL vezetőit terheli a felelősség és meglepődve láttam, hogy végre egy tökös kormány előzetesbe vágta rögtön a felelősnek látszó cég vezetését. Nem csak azért, hogy legyen idejük gondolkodni, hanem ne tudjanak összejátszani. Egy ekkora üzem tulajdonosaként van hatalom rendesen az ember kezében.

Ettől még Illés egy házibatman, ahogy lobogó köpenyében be akart zárni egy frissen átadott utat, amelyik a nádi pitypiritty élőhelyén keresztül vezet. Manapság kevés út épül, ha igen, akkor valószínűleg szükség van rá, nem pont egy ilyen fanatikus idióta kompetenciája dönteni az ember és a mecseki rózsa élettere ügyében, hanem az evolúcióé.
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.09.29 07:42:58
@shwarcz bácsi: Paksot a komcsi káderek majdnem berobbantották. Lásd a mindenhez értő Kovács elvtárs, aki jó volt utána MVM vezérnek, majd BKV első embernek is, jó anyag nem vész el, csak átalakul. Lásd Lamperth "polihisztor" Mónikát.

Szarháziak ezek mind.
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.09.29 12:21:28
@zagyfeltárás:

Mert te nem gyűlöletből sértegetsz, mi? A hozzád hasonló faszok, akik egyből fekete-fehér oldalra sorolnak be valakit. Akkor GOTO10 és térjünk vissza ahhoz, hogy a kommerek hogyan adták magánkézbe a MAL-t. Köcsög.

@Marós: Nem vagyok egy PETAbarát vagy GP-hívő, de őket nem az állam fizeti és nincs is lehetőségük belekotorni a dokumentumokba vagy helyszíni szemlét végezni, illetve kötelezni a cégeket bármire is. Ez az állam feladata.
Éhségsztrájkba kezd Gyurcsány Ferenc. 168 óra a Kossuth téren, csak folyadékon. A Kossuth tér visszatér, csak most fordított felállásban. "Lesznek tüntetések, lesznek. Lehet tüntetni a Parlament előtt. Előbb-utóbb megunják, hazamennek." - mondta 2006 nyarán. Így igaz ...Szegény…..
Eszem megáll Kurva anyád!!! 2012.09.09 09:09:00
Jó dolog a sokadik Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.Rengeteg embert megmozgat, éjszaka még a budapesti Belváros is tele volt talpas borospoharat szorongató, jókedvű fazonokkal. Jó dolog a BKV gyönyörűen felújított cabrió busza is. 200 Ft-ért bárki mehet egy nosztalgia kört a…..
Nem akartam hinni a szememnek, de aztán összeállt a kép. Pedig ma nagyszerű dolog történt. Egy jobbikos nyomulást fél pályás útlezárással és részvételi fölénnyel akadályoztak meg veszprémi pártok - így a DK, az MSZP - és több civil szervezet, például a Szolidaritás. Az…..
Nesze!szer Rihanna öcsi lett 2012.09.07 18:25:10
Az énekesnő tegnap újat mutatott. Levágatta a haját és lobonc helyett rövid frizurával jelent meg az MTV WMA rendezvényen. Reméljük, ez azt is jelenti, hogy végre kigyógyul a megvert engem a volt pasim, de azért még barátok vagyunk dologból. Nektek bejön ez az új haj? Ja, és az…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.09.08 07:19:04
Naiv biciklista szóváltásba keveredett a Pronto Pizzéria személyzetével, miután átgörült a szerintük a teraszukhoz tartozó járdán. A szóváltásból verekedés lett, másnap pedig a tulajdonos megígérte neki, hogy többet nem fogják bántani: 2012. augusztus 7.-én kedden, hat…..
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.08.31 10:28:02
@asebes: A poszt nem erről szól nagyrészt, de sírj csak, együtt érzünk veled, te kis balliberális.
Krajczig&Khaas (törölt) 2012.08.31 10:31:59
@belekotty: Na ne szórakozzál már, hogy végigkeresteted velünk a fórumodat. Tessék tüstént kimásolni, hogy hány pörgőrúgás volt! :)