Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Komfortzóna

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt a blogot azért kezdem el írni, mert eljött az ideje. Így közelítve a 35 felé érzem, hogy valami nagyon nem klappol az "itt és most"-ban. Eljött az a pillanat, amikor összegyűlt annyi motiváció és ötlet, amikkel már el tudunk indulni valamerre. Többesszám 3. személyben. Merthogy nem vagyok…..
Intro Egy frissen csatlakozott olvtársunk, nagygabe nem sokat lacafacázott. Jó civilhez méltóan amit nem tudott megvenni/megtalálni, megcsinálta maga. Ez pedig kéremszépen nem más, mint egy jó kis angol-magyar szótár, ami teljesen jól használható prc és mobipocket olvasása közben. Azaz a Kindle és…..
Mielőtt gyorsan végig görgetnétek az oldalt (á, kit áltatok, már késő), hogy hozzáfűznivalók elolvasása nélkül csak a címeket nyálazzátok el, jöjjön egy szokásos kis összefoglaló a tavalyi évről! Bármit is írjanak egyes fanyalgók, 2013 igenis a horror éve volt!…..
Horror-Mirror Mecha-zombi nácik! 2013.08.20 15:59:22
Eredetileg ezt egy nagyobb posztba szántam, de különlegessége miatt úgy gondoltam, hogy megérdemel egy külön bejegyzést. Meg eleve mi már nagyon vártuk itt a blogon. Igaz, a ritka hangulatos teaserek alapján (itt egy, itt meg még egy) teljesen másra számítottam. Frankenstein's…..