Regisztráció Blogot indítok
Adatok
epaska

0 bejegyzést írt és 1397 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válogatott szünet után a Juventus a szezon eddigi legnehezebb mérkőzésére készülődhet, hiszen a zebramezes csapat szombat délután a Lazio együttesét fogadja az Allianz Stadiumban. A római kékek ugyan két vereséggel kezdték a bajnoki szezont, a harmadik fordulóban a címvédő Napoli otthonából hozták…..
epaska 2023.09.16 16:56:21
@DegerFaCan: A válogatottban az ukránok ellen szerintem jól tolta.
A Juventus elbúcsúzott a mai napon Juan Cuadradótól, de a kolumbiai sem volt rest, és a közösségi hálózatokban közzétett búcsúlevelében elköszönt a szurkolóktól és a klubtól. „Köszönöm, Istenem! Csodálatos szerelmi történet. Ennek a végét jelenti számomra a mai nap, miután az elmúlt nyolc évben a…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Az első mérkőzés 1:1-es döntetlenje után a  Juventusnak a Sevilla otthonában kell kiharcolnia a továbbjutást az Európa-liga elődöntőjében, s ehhez le kell győznie a sorozat igazi specialistájának számító spanyol együttest. Massimiliano Allegri keretéből bizonyosan hiányozni fog a Cremonese elleni…..
epaska 2023.05.19 06:54:11
@Lori0202: Engem érdekelne. ;)
Már az elődöntőnél jár a Juventus az Európa-ligában, ahol ellenfele a kupasorozat igazi specialistája, a Sevilla lesz. A spanyol csapat az elmúlt két évtizedben hat alkalommal jutott be az Európa-liga, illetve annak elődje, az UEFA-kupa fináléjába, s ott százszázalékos mérleggel büszkélkedhet,…..
epaska 2023.05.11 22:41:48
@Zsltrk977: Mert szerinted Cuadradon múlik ez a meccs? Vagy az egész szezon? Arra akarok rámutatni, hogy messze nem ő a legrosszabbul teljesítő Juve játékos...
epaska 2023.05.11 23:03:34
A csoportkörben nyújtott gyalázatos teljesítmény nyomán a Juventus már ősszel elbúcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől, azonban mivel a harmadik helyen zárta csoportját, az egyenes kieséses szakaszra már csatlakozik az Európa-liga mezőnyéhez. A bajnoki tabellán visszasorolt csapat számára komoly…..
epaska 2023.02.17 02:27:16
Nos, azt kaptam, amit vártam. Nem lepődtem meg semmin.
Van egy elég jól kinéző támadóhármasunk. Chiesa-Vlahovic-Di Maria. A legjobb középpályánk jelenleg a Rabiot-Paredes-Locatelli hármas. Azért, ők sem kutyaütők. Más kérdés, hogy ezt a 6 játékost milyen minőségben lehet pótolni/helyettesíteni és, hogy a sok sérülés miatt eddig nem is volt lehetősége felraknia őket Allegrinek. Azért EL szinten ez a kezdő megállja a helyét.
És ott van a védelem...
Alex Sandro évek óta lagymatag, gyenge ráadásul cserélye nincs. Most egyébként jobbak közé tartozott. Szerintem Bremer nem pótolta eddig De Ligtet, de fogjuk rá, hogy van egy stabil pont a védelemben. Danilo nem belsővédő, szélen pedig korabban sem volt az elitben. De Sciglio és Rugani pedig a Juventus szégyenei. Évek óta nem képesek elzavarni ezt a 2 semmirekellő tejfelszájút a csapattól. Salernitana, Monza, Empoli, Spezia. Meggyőződésem, hogy ezeknél a csapatoknál is a padot melegítenék. Bonucci már maximum 4. számú középhátvéd még egy EL győztes csapatban is. Romokban a védelmünk. Hosszú évek alatt nem sikerült rendberakni. Olyan játékosokat herdáltunk el, mint Spinazzola, Cancelo, Romero vagy Demiral. Ehelyett itt van De Sciglio, Rugani, a lélektelen Sandro és az évek óta posztján kívül játszatott Cuadrado. Utálom már Allegrit, mert ebből az egész foshalmazból jócskán kiveszi a részét, de amíg nem rakják rendbe a védősort, amíg nem lesznek modern szélsőhátvédeink, mint Hernandezék, Davies, Cancelo, nem lesz Bremer mellett egy szikla, mint De Ligt, Skriniar, Van Dijk, Romero addig ezt a fost kell nézni és hiába lesz edzőváltás, senki nem fog tudni változást hozni. Ezzel a fatökű Allegrivel is működhetne a dolog...

U.i.
A kapusunktól legalább 20 jobb van a világon...
epaska 2023.02.17 14:06:46
@venember83: Pontosan! Viszont De Ligt mellett megehetne említeni több játékost is, aki erősségünk volt és a csapat értékesítette. Az ok pedig az, hogy a Juve középcsapat európában gazdaságilag.
A Juventus visszatér az európai porondra, azonban a korábbi évektől eltérően, az egyenes kieséses szakaszt ezúttal nem a Bajnokok Ligájában, hanem a második számú sorozatban, az Európa-ligában tölti, ahol a párharc első mérkőzésére a Nantes együttese látogat Torinóba. A Sky Sport Italia várakozásai…..
epaska 2023.02.16 17:33:45
epaska 2023.02.16 20:24:35
@Rocky80: Mostanában nekünk van miért reszketnünk...

Semmi esélyünk ezt a kupát megnyerni. A barca és a mu hozzánk képest űrfocit játszik. Az arsenalról nem is beszélve...
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelem során kezdőként lépett pályára Mattia De Sciglio, aki nem vált túl népszerűvé a szurkolók körében, s fenyegetéseket is kapott, mert bizonyítékokkal szolgált a Juventus ellen zajló vizsgálatokhoz. De Sciglio a klub több korábbi játékosához, így…..
John Elkann, a Juventus többségi tulajdonosának, az Exornak a vezetője a minap ismét megszólalt, s ebben megvédte a klubtól novemberben búcsúzó unokatestvérét, s egyértelmű állásfoglalást tett a klub jövője tekintetében. „Andrea részvényese maradt a Giovanni Agnelli BV holdingnak, s az…..
Az Atalanta elleni 3:3-as döntetlent követően a Juventus a Monza csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s be kell gyűjtenie mind a három pontot, ha el akarja kezdeni a felkapaszkodást a tabella középmezőnyéből.  A két csapat nemrég az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében is találkozott egymással, akkor is…..
Hatalmas fordulat történt Torinóban, Romeo Agresti és Fabrizio Romano egyaránt arról számolt be, hogy a Juventus igazgatósságának minden tagja, köztük Andrea Agnelli és Pavel Nedvěd is lemondott a rendkívüli közgyűlés előtt. A zebramezesek negatív rekordot jelentő 254.3 millió eurós veszteséggel…..
epaska 2022.11.28 21:57:28
A Juventus a bajnokságban szorgosan gyűjti a pontokat, hiszen a Benfica elleni vereség után a Leccét is sikerült legyőznie Massimiliano Allegri csapatának, s november elején elérkeztünk a BL-csoportkör utolsó fordulójához. A Juventus már hiába álmodozik a csoport első két helyének valamelyikéről, a…..
A Juventus hét közben súlyos, demoralizáló vereséget szenvedett a Benfica vendégeként, s így eldőlt, hogy nem juthat tovább csoportjából a Bajnokok Ligájában, így nemzetközi téren a harmadik helyezés megszerzése maradt a cél, amely biztosítja a szereplést az Európa Ligában. Szombaton a zebramezesek…..
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
A Torino FC elleni győzelemmel a Juventus ugyan tett egy lépést előrefelé, de továbbra is adós a jó teljesítménnyel, valamint a következetesen és kiszámíthatóan érkező győzelmekkel, s az újabb három pont megszerzése most nem is tűnik emberfeletti feladatnak a Torinóba látogató Empoli…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus szeretné megerősíteni védelmét, s az egyik kiszemelt a RB Salzburg középső védője, Strahinja Pavlović, aki 2023-ban 20-25 millió euro fejében válthat klubot. A 21 esztendős Pavlović érkezésével tovább erősödhetne a szerb kontingens, hiszen…..
epaska 2022.10.21 00:15:45
@babo0410: Paredes miért gyenge?
A Paris Saint-Germain otthonában elszenvedett idegenbeli, majd a Benfica elleni hazai vereségekkel a Juventus rendkívül nehéz helyzetbe kormányozta magát. Ahhoz, hogy egyáltalán életben tarthassa továbbjutási álmait a Bajnokok Ligája csoportköréből, mind a hat pontot be kell gyűjtenie a Maccabi…..
epaska 2022.10.11 19:51:50
@Tony.: Zidane, Pochettino, Tuchel
epaska 2022.10.11 21:47:54
@Keniíi: Akkor remélem a szurkolók szétverik a stadiont!
A Juventus a szezon mélypontjára ért, ahonnan remélhetőleg már csak fölfelé vezet út, hiszen a zebramezesek a Monza otthonába látogatva szenvedtek történelmi vereséget. Az újonc csapat talán remélni sem merte, hogy a klub történelmének első Serie A-s győzelmét éppen a Juventus ellen aratja majd, s…..
epaska 2022.09.19 10:59:54
@NagyonJuve: Akkor viszont rá kell menni Mancinire!
epaska 2022.09.19 18:15:35
@Rikster91: Szerintem a vezetőség arra vár, hogy ő önként lépjen le. Egyre inkább ez a megérzésem. Csak az a baj, hogy ő nem fog magától felállni.
epaska 2022.09.20 18:29:25
@venember83: Eddig sem mentünk vele semmire. Nekem egyre kevésbé szimpatikus...
Claudio Marchisio a minap a RAI műsorában beszélt a Juventus helyzetéről, és rendkívül egyértelműen fogalmazott, szerinte komoly problémák észlelhetők, például a játék hiánya, és a klubnak nem kellene megvárni a téli szünetet a váltásra.  „A probléma a Juventusnál nem a vereség, mert ez…..
epaska 2022.09.20 08:32:30
Nagyon jól látja Marci a helyzetet, ahogy látja ezt a vezetőség is csak még ők sem tudják, hogyan hozzák ezt egyenesbe. Véleményem szerint a VB-ig nem lehet várni. Amennyiben nem lesz javulás, az a következő szezonjainkra is hatással lehet, ha nem jutunk tovább a BL-ben, vagy nem érünk oda a legjobb 4be. A játékosok láthatóan tojnak az egészre. Nincs vezér a pályán és az öltözőben sem. Azt várná a vezetőség, hogy majd Allegri kirángatja a csapatot a gödörből?! Hogyan? Ha emlékeim nem csalnak, máskor sem Allegri rángatta ki a csapatot a szarból, hanem a karizmatikus játékosaink rázták fel a csapatot. Most pedig nekem az jön le , hogy Di Maria kb beleszarik Allegri pofájába, holott neki (is!)kellene a többieket motiválni, mert azért a szegény kis lelkeimnek is éghetne a pofájuk a lepakolt teljesítmény utan. Nem beszélve Cuadradorol, Bonucciról, Alex Sandróról, akik már egy ideje itt vannak. Az AC Monzát akkor is ütni kellett volna ha aznap, az a 11játekos random lett volna összeválogatba és felküldve a pályára.
Szóval a játékosoknak is felelősséget kell vállalnia és ha ez nem megy, nem lehet hatni a lelkükre, mert utálják Allegrit,-márpedig ez látszik- akkor edzőt kell válltani. Minél hamarabb!
A vezetőséget is számon kell kérni. Sarri menesztése nagy hiba volt így utólag. Pirlo pedig tanulhatott volna a primaveranal.
Komoly, tapasztalt, bizonyított edző kell nem pedig Montero. Ki fog rá felnézni? Kostic, Di Maria, Paredes? Esetleg Locatelli? Ezek azt sem tudják ki ez az ember...kis túlzással persze... Tuchel vagy Zidane kaliberű emberre van szükség. A francia minden szempontból megfelelő lenne. Ha ezeket az sem motiválná, hogy Zinédine Zidane edzi őket, akkor jövőre a Primavera csapatot kell indítani a bajnokságba.
A Juventus a Benfica elleni 2-1-re elveszített torinói meccs után kötelező győzelemre készül, vasárnap az újonc Monza csapatához látogat. Massimilianio Allegri feje az eredmények mellett számos hiányzó miatt is fájhat, hiszen Federico Chiesa, Paul Pogba, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Kaio Jorge…..
A Juventus továbbra is csak szenved, s mivel tegnap este hazai pályán szenvedett vereséget a Benfica együttesétől, gyakorlatilag szinte reménytelen helyzetből várja a folytatást a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az ügyben természetesen megszólaltak a klub legendái is, míg Giorgio Chiellini egy "Fino…..
A Juventus a második csoportmeccsét is elvesztette a BL-ben, szerda este Torinóban a Benfica nyert 2-1-re, így a Juventus elég nehéz helyzetbe került. „A futballt nehéz megmagyarázni, csak annyit lehet mondani, hogy a 2-1 után a meccsnek vége volt, és 3-1 és 4-1-es eredményt kockáztattunk.” -…..