Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babo0410

0 bejegyzést írt és 19415 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Genoa elleni döntetlen újabb tőrdöfésként érte a Juventus szurkolóit, akik közül többen a nézőtéren is kifejezték nemtetszésüket füttyökkel a félidőben, amire a Curva Sud ultrái becsmérelték a negatív kritikát megfogalmazó szurkolókat, s arról énekeltek, hogy a Juventust ők és kizárólag ők…..
babo0410 2024.03.19 09:01:37
@sleepy8: Elhiszem, hogy rossz a keret, de ennyire? Ha mindenki a posztján játszana, és gyorsabb futballt játszanánk, nem tűnne ennyire rossznak a keret.
Massimiliano Allegri a Genoa elleni meccset megelőzően a csapat helyzetéről beszélt, és friss információval szolgált Arkadiusz Milik és Adrien Rabiot állapotát illetően. „Jól dolgoztunk ezen a héten, és tudatában vagyunk, milyen időszakon megyünk át. Tegnap Continassában maradtunk, mivel tisztában…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
babo0410 2024.03.09 09:15:42
@Rikoo: Ja elnézést azt hittem a Sarris kommentre reagáltál. Ebben a kommentemben sztárokat nem is említettem. Azt mondtam jó a keret. De te is csak az edzőt véded. Tudod miért védekezték le Vlahot? Mert nincs semmilyen kidolgozott szituáció arra elől mit akarunk csinálni, és teléjesen egyedül van hagyva elől. Simámn jut rá két ember is akár. A védőink meg azért nem tudnak embert fogni, mert nem is ez a feladat. Terület védekezést használunk, azt is rosszul. 21 gólt kaptunk. A Napoli gyors játékot játszik, mi meg nem tudunk mit kezdeni ezzel. Bremer jó védő, és Gatti is. De tulajdonképpen, ha neki kell Sandro helyett is védekeznie...
Sandronak már játszania se kéne, de Danio se kezdő szint már.
Szoktuk mondani, hogy Allegri a védekezést tudja jól összerakni, de idén ez se igazán megy.
Öszjátékra miért lenne bárki alkalmatlan? Tudom, meg kell magyarázni, hogy a keret sz.r, de hát nem az. Minmdenkinek a posztján kéne játszania. És az az igazság, hogy még az összjáték is akadozik. Kinek kéne összeszerveznie a csapatot? Allegrinek. Nehogy már megmagyarázd, hogy a Bologna kerete jobb, mint a miénk. Tudod mi a baj? Allegri nem tudja már 3 éve összerakni ezt a csapatot. Néha az az érzésem, hogy azoknak van igaza, akik azt mondják, hogy Conte rakta le a csapat alapjait, azért volt anno Allegri jó, viszont most kiütközik, hogy nem tudja felépíteni a csapatot.
Jorghinot emlegeted, aki már nem tudom hanyadik éve nulla, meg mikor felmerült, hogy Sarrinak leigazolnánk, már ment a lázongás. Most meg még annál is gyengébb, mint anno volt. 32 éves.
babo0410 2024.03.09 20:02:16
@Rikoo: Azért ne hasonlítsd Pirlot és Jorginhot össze. Ég és föld. És Jorginho egy ideje egyre gyengébben teljesít.
És ha olyan játékunk lenne, mint az internek, és sokkal tisztábban kerülne Vlaho helyzetbe, tán többet lőne be. És ő befejező csatár, tán a labdákat nem neki kéne megtartania, lekészítenie. Plàne nem 2-3 védő gyűrűjében. Azért Martinez és Oshimen teljesen más típusú játékosok, mint Vlaho. Inkább Chiesa vagy Yildiz lenne Martinez vagy Oshomen nálunk.
Massimiliano Allegri az Atalanta elleni izgalmas döntetlen után a DAZN munkatársának elemezte a látottakat. „Jó meccset játszottunk egy jó Atalanta ellen, azt hiszem, két gólt kaptunk. Jól végezték el az első szabadrúgást, de mi jobban is teljesíthettünk volna, s ugyanez igaz a második gólra…..
babo0410 2024.03.11 07:35:39
Nem támogat a lelátó, brühühü. Mész te a sunyiba Allegri. Miért kéne ez után a f.s teljesítmény után támogasson a lelátó? Már a védekezésünk is szétesett, pedig legalább az stabil volt.

Genoa h, Lazio i, Fior h, Torino i, Milan h, Roma i, Salernitana h, Bologna i, Monza h

Ezek a meccsek vannak hátra. Genoa országos X, Allegri meccs előtt jó hosszan ecseteli majd, hogy milyen nehéz ellenfélell találkozunk, Lazio, Fior, Toro, Milan, Roma, esélytelen bármi is ebben a formánkban, Salernitanát csak megverjük, Bologna megesz vacsorára pláne, ha előzhetnek akkor már, Monza győzelem. 9 meccsen maximum 9 pont, ha nem javulunk. És ha ez így lesz, tuti jövőre se leszünk BL-ben, ami végzetes lesz nekünk. Allegri meg majd elmondja, hogy az egész oka, hogy túl fiatal, tapasztalatlan a keret. Elnézést nem kér, nem fogja belátni, hogy ő is hibás.
Több, mint egy hónapja tart a kínlódás, sőt lassan kettő. Remélem már nem mentheti meg semmi Allegri seggét. Az, hogy lemond a szezon végén, mert szétesett a cspat, és nem tud ezzel mit kezdeni, nem fog megtörténni. Há hisz a játékosok hibája lesz minden. Kezd elegem lenni abból az emberből, akit kedveltem tiszteltem. Most már ott vagyok, hogy köszi a sok bajnoki címet, a BL döntőket, de ennyi, lehet venni a kalapot, kabátot, és menni. Ide többet be ne tegye a lábát. Elegem lett belőle végleg. Ha marad jövőre is, akkor ne számítsunk semmi jóra.
babo0410 2024.03.11 07:42:51
@Rikoo: Ilyenkor kéne csak azért is megmutatni nem? Nem ilyenkor kéne olyat letenni, hogy mindenki csak néz ki a fejéből?
A Juventus továbbra is csak keresi a kiutat az egyre mélyülő hullámvölgyből, a Frosinone elleni aratott kínkeserves győzelem után a zebramezes csapat vereséget szenvedett a Napoli vendégeként, s ezzel a második pozíció is komoly veszélybe került a bajnoki tabellán. A torinóiakra a következő…..
babo0410 2024.03.10 18:36:32
babo0410 2024.03.10 19:11:38
@ggbuffon: Iling jól játszik. A kapura lövésekkel van gond
A sajtóban Maurizio Sarri és Luciano Moggi egymásnak üzenget, miután Luciano Moggi nem volt rest és nyilatkozatában Maurizio Sarri torinói évadjáról is beszélt. „Válasz Luciano Mogginak? Nehezen tudok megfelelő választ adni egy olyan személynek akit eltiltottak a futballtól.” - számol be az edző…..
babo0410 2024.03.09 07:29:30
@venember83: Azért szerintem az elsősorban az edző felelőssége, ha a játék nem javul. És szerintem a tiszteletet ki is kell vívni. Nem tisztelték a klubnál? Akkor nincs tekintélye. Egyébként nem érdekes, hogy hasonló dolgok történnek vele mindenhol? A Napolinál De Laurentiis se tisztelte őt állítólag. És a Chelsea-nél meg nálunk se nagyon tartották sokra a játékosok. Abban az 1 évben, mikor itt volt, épp csak bajnokok lettünk, és ez nem csak rajtunk múlott. Akkor 5 döntetlen és 7 vereség mellett 1 ponttal nyertünk az inter mögött. Akkor sokan Sarrit mentegették, és most is szokás minden felelősséget a vezetés nyakába varrni, pedig szerintem Sarri is bőven tehet arról, hogy az a szezon úgy alakult, ahogy. És most szerintem még jobban is állunk jelenleg, mint akkor, de nincs szerencsénk, mert a bajnokság valamivel erősebb is lett. Az inter mindenképpen erősödött.
És az a véleményem, hogy a játékunk Sarri alatt se volt sokkal jobb, mint most. Pedig ott volt a Dybala Ronaldo páros. De tudom, mindig az a kifogás, hogy nem kapta meg az edző akiket kért. Pont ez a baj, hogy Sarri már az elején kimondta, hogy nem kér, majd kap akiket igazolnak. Ja!
Én sose voltam nagy rajongója Sarrinak, nem tartottam soha alkalmasnak arra, hogy nagy csapathoz kerüljön. És a Chelsea-nél is, meg itt is igazolta, hogy a nagyobb nevek simán kikezdik. Én nem neveztem volna ki.
babo0410 2024.03.09 09:23:42
@Shyr Kahn: Azért nem kapott még egy szezont, mert állítólag a játékosok kikezdték. És a végére elég rendesen visszaestünk. Sarri képtelen volt kezelni a játékosokat. És nagyon úgy nézett ki a taktikája se akart összeállni. Szerintem Sarri nem csak ki lett rúgva, mert, hanem a háttérben lehetett valami, amit nem tudunk. Pletykák alapján a játékosok fúrták meg. Én nem bántam, hogy elment. Sarriban szerintem pont ennyi volt, csak utána nem Pirlot kellett volna kinevezni nulla tapasztalattal.
A Juventus számára a Bologna csapatánál szereplő Riccardo Calafiori lehet az elsődleges kiszemelt a védelem megerősítésére, amire már csak azért is szükség lehet, mert a Manchester United a pletykák szerint nyáron ajánlatot tehet a torinóiak brazil védőjére, Gleison Bremerre. A zebramezesek a…..
babo0410 2024.03.06 19:01:37
@Rikoo: Ronaldo a pótolhatatlan? Sok gólt lőtt, de vele se lettünk jobbak. És szerintem ha nem jött volna, sokkal jobb is lett volna a csapat összjátéka. Szerintem Ronaldo simán pótolható lett volna, ha nem Allegri jön vissza. Vlahovic simán pótolná, ha lenne támadójátékunk. Mikor gyorsabban játszunk, és nem védekezünk minden áron, akkor lődözi a gólokat. Tudom, Ronaldo rengeteg gólt lőtt, de azt csapatszinten meglőnék mások, ha támadóbban játszanánk. Ebben a jelenlegi játékfelfogásban Ronaldo is szenvedne. Sőt mikor visszajött Allegri, ő el is menekült. Én nem értem ezt a nagy Ronaldo sztárolást itt, neki ide se kellett volna jönnie. Nélküle sokkal jobb volt a csapat, és lehetne most is, ha azt a pénzt, amit rá elköltöttünk, igazolásokba fektetjük, sokkal erősebbek lehetnénk. Most sem rossz a csapat, de ez jobb is lehetne. Nagy árat fizetett a csapat Ronaldo leszerződtetéséért.
Alessio Tacchinardi a TMW Radio számára adott nyilatkozatában arról beszélt, hogy a Juventusnál a számos nyilatkozat ellenére már nem a BL-szereplés kiharcolása a cél, hiszen az nagyjából zsebben van a klub számára, hanem sokkal inkább a jövő építésén dolgoznak a klub emberei. „Cristiano…..
babo0410 2024.03.06 07:25:33
@ggbuffon: Allegri alkatt kié nem? Szerintem Chiesa egy remek játékos, de tipikusan ő is Allegri taktikájának az áldozata. Erőltetve van olyan helyeken, ahol nem érzi jól magát.
A Juventus a Frosinone ellen elért kínkeserves 3:2-es győzelemmel szakította meg négy mérkőzés hosszúságúra nyúló nyeretlenségi sorozatot, s mivel a zebramezeseket üldöző AC Milan az utolsó pillanatokban győzni tudott a Lazio otthonában, be kell gyűjtenie a három pontot vasárnap este. Massimiliano…..
A forduló rangadóján a Juventus Nápolyba látogat vasárnap este, s az elmúlt napokban a mérkőzésen kívül a sajtó a Napoli jogi kísérleteiről is cikkez, miszerint Aurelio De Laurentiis szeretné a Juventust kizáratni a 2025-ös klub világkupából, és a pletykák szerint az elnök már utasította is a klub…..
babo0410 2024.03.02 19:54:30
@Victory7: Angliában meg szombat 15-kor van két karton meccs, azt soha nem adják. Csak élő eredménykövetés van. Nem tudom miért. Meg 17-17:15 között nem lehet meccset adni. Kissé fura.
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
babo0410 2024.02.17 10:55:22
@Rikoo: Zaccagni és Anderson? Ha ez komoly, Torinóban nagy a baj. Két még középszernek is rossz játékos. Velük akarunk sikereket elérni? Még a bajnokságra is nagyon kevesek. Pláne Anderson. 30 éves, kiégett brazil. Ha leigazoljuk ezeket, meg is van kiket fog mindenki szidni jövőre.
babo0410 2024.03.01 16:58:38
@gomorra21: Ugye? Egyébként szerintem Rabio nem rossz, és Locatelli is, ha posztján játszana, egész jó lehetne.
Goretzka viszont már jobb nem lesz, és eddigi pályafutása során is igen hullámzó volt a teljesítménye. Amennyire nekem rémlik, sokat persze nem láttam játszani. Én amondó vagyok, ha nem nyúlunk bele a pénztárcába, és nem igazolunk egy jó korban lévő játékost a kp-re, aki tud különbség is lenn, akkor sokat ne várjunk. Egyébként a helyzetünket nagyban javítaná, ha támadóbban játszanánk, és nem mindig a kaputól akarnánk a támadásokat felépíteni, meg nem az ellenfél hibáira várnánk, hogy megpróbáljunk támadni. Az a baj, hogy mi még a kiesés elől menekülő csapatok ellen se tudjuk birtokolni a labdát. Ha gyorsan betalálunk, akkor addig nem vagyunk hajlandóak semmit csinálni, amíg az ellenfél nem talál egy gólt. Lásd Monza. Ott valami 34% volt a labdabírtoklásunk, és a 92. percben kaptuk az egyenlítő gólt. Még szerencse, hogy 2 percre rá, sikerült betalálni.
Zinedine Zidane Olaszországba látogatott Marcello Lippi önéletrajzi filmjének az apropóján, és a régóta szabadságát töltő edzőt természetesen a Sky Sport kérdezte úgy egykori mesteréről, mint egy esetleges olaszországi megbízatásról: „Marcello Lippinek köszönhetően igazoltam a Juventushoz. Ő volt az…..
babo0410 2024.02.29 16:16:26
@venember83: D milyen csapatot? Miért ez a csapat gyenge lenne? Szerintem nem. Mikor a szezon elején, meg januárban támadóbban játszottunk, megmutattuk, hogy tudunk, ha akarunk.
babo0410 2024.02.29 23:26:21
@gomorra21: A keret lehet nem tökéletes, viszont bőven több van benne, mint amit látunk.
Cristiano Giuntoli, a Juventus sportigazgatója a Sky Sport munkatársának nyilatkozott a Frosinone elleni meccs előtt, s a szakember a szezon célkitűzéseiről is beszélt. „A mester a stábbal és a srácokkal 54 pontot szerzett, így az a legjobb, ha folytatjuk ezt az utat lehajtott fejjel, hogy elérjük…..
A Juventus kínkeserves, ám annál fontosabb győzelemmel szakította meg rossz sorozatát a Frosinone elleni bajnoki találkozón, s a mérkőzés után a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri értékelte csapata teljesítményét. "Tudtuk, hogy a Frosinone jó futballt játszik, s fordítanunk kell a…..
babo0410 2024.02.25 18:15:40
Időszerű lenne, hogy a Juventus megrázza magát, s ismét a január elején mutatott formáját nyújtsa, mert Massimiliano Allegri csapata mindössze két pontot gyűjtött az elmúlt négy forduló során, így a távolság tetemesre nőtt a listavezető Interrel szemben, míg a tabella harmadik helyén álló AC Milan…..
babo0410 2024.02.25 14:34:17
@Rikoo: jó, hogy váltottunk felállást, de nem feltétlen attól lettünk jobbak. Kényszer volt. Gól kellett. Hidd el, ha előbb bement volna, akkor ugyanúgy visszálltunk volna védekezni. Ez vsak a gólkényszeren múlt.
babo0410 2024.02.25 14:56:28
@Rikoo: Ezzel egyetértek. De az inter is 3-5-2-ben oktatja a mezőnyt.
babo0410 2024.02.25 14:58:15
@Rikoo: Várd ki a végét. Ha marad jövőre Alcaraz, simán őt is lebutítja védekező kp-nek.
A Frosinone sportigazgatója, Guido Angelozzi nemrégiben nyilatkozott a Tuttosport számára, s interjújában elmondta, véleménye szerint a csapatánál kölcsönben szereplő három fiatal fontos lehet a Juventus jövője szempontjából. „Kaio Jorge, Matías Soulé és Enzo Barrenechea meghatározó lesz a Juve…..
A Juventus tovább száguld a lejtőn, a zebramezes csapat ezúttal a Hellas Verona otthonában ért el 2:2-es döntetlent, s mindez azt jelenti, hogy amennyiben az AC Milan holnap győzni tud a Monza ellen, a milánói csapat átveszi a tabella második helyét a torinóiaktól. "Realista vagyok. Két pontot…..
babo0410 2024.02.20 08:16:36
@Shyr Kahn: Ez a vicc. Egyébként ha Motta se tudja jó erőnlétbe hozni a játékosokat, ő se figyel erre, az gond. Jövőre, ha bejutnánk a BL-be, meg tán a klub VB, szuperkupa, és annyi plusz meccs lesz, hogy a jelenlegi erőnlétünkkel nekünk annyi.
babo0410 2024.02.20 16:55:32
@Shyr Kahn: Allegri mindig kiemeli a BL meccsek után, hogy 60 percet bírunk. Sok a sérülés. Szakértők mondják is, hogy túl sok labdás edzés van, kevés erőnléti, meg az eligazoló játékosoknàl is látszik.
A Juventus hullámvölgybe ért, hiszen az Empoli ellen elért 1:1-es hazai döntetlent követően vereséggel tért haza az Inter otthonából, majd a zebramezesek Torinóban szenvedtek vereséget az Udinese csapatától. Massmiliano Allegri fiainak így bőven van mit javítaniuk, s a három pont megszerzésére a…..
A Calcio e Finanza beszámolója szerint a Juventus igazgatótanácsa jóváhagyta a 2023/24-es szezon első félévének költségvetését, amely 2023. december 30-ig összegzi a bevételeket és kiadásokat. A közlemény szerint a félév 95 millió eurós mínuszt eredményezett, ami jelentős növekedés 2022/23 adott…..
babo0410 2024.02.17 09:25:42
@Ethan Hunt: Felipe Andersonnal kit pótolnánk? Chiesát? Mert szerintem Felipe Anderson csak egy újabb selejt lenne. Őt semmi esetre se lenne szabad leigazolni. Chiesa meg remélem hosszabbítani fog, és nem veszítjük el.
babo0410 2024.02.17 09:29:17
@Ethan Hunt: Egyébként az a legviccesebb, hogy most mindenki eladó. Tegyük fel, el is adjuk Chiesát, Bremert, Cambiasot, Soulét, stb, mert kell a pénz. De a legjobb/legtehetségesebb játékosainkat csupa ingyen vagy olcsón igazolt játékosokkal nem fogjuk tudni pótolni. Meg úgy sose leszünk jók, ha mire összeszokik a csapat, eladunk mindenkit, és teljesen új csapatot építünk. Szerintem az nem járható út a sikerekhez való visszatéréshez, ha a legjobbjainkat folyton kiárusítjuk.
A Tuttosport beszámolója szerint Massimiliano Allegri csalódoott a középpályával, ami rendelkezésére áll, mivel gólokat és gólpasszokat vár ettől a csapatrésztől, de sajnos hiába. Weston McKennie nulla gólt szerzett, és Adrien Rabiot is hullámvölgybe került. Massimiliano Allegri több gólt szeretne…..
A Juventus botlásai és visszaesése után az olasz sajtó újult erővel emelte témává Massimiliano Allegri jövőjének kérdését, s a szakember mentora, Giovanni Galeone is elmondta véleményét az ügyben. "Úgy gondolom, hogy Max maradni akar a Juventusnál. Még egy év van hátra a szerződéséből, s elégedett…..
babo0410 2024.02.14 22:48:02
@NagyonJuve: a csoportból nem eshetünk ki, mert nem lesz. És ahhoz a legvégén kéne végezzünk. De rosszabb lesz, ha januárban plusz egy selejtező kört kapunk. Az lesz a csapat vége.