Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddg

0 bejegyzést írt és 133 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Button learatta 2. győzelmét, amiért gratula, elég nyugis versenye volt. Vettel és Kubica elintézték egymást, Barrichello őrült nagy mákkal így második. Hamiltonról meg lehet akármit mondani, azért a 18. helyről a 4.-re feljönni nem semmi.MÍGA Ferrari teljesítménye meg nekem…..
Ezt nem tudom elhinni... 10 mp-en múlott, az eső, Glock, az utolsó kanyar, de Hamilton VB lett.Massa majdnem megcsinálta! Nem rajta múlott, mégis volt 3 kör, amíg abban a hitben éltünk MI, FERRARI-SZURKOLÓK, hogy a vörös vér újra tündökölni fog, 07 után behúzzuk 08-at is…..
Szerintem a szezon egyik legunalmasabb futamát láthatta az, aki végigülte a Kínai GP-t. Gyakorlatilag annyi történt, hogy Hamilton elég kényelmes előnnyel végigvezette a távot, megnyerte a versenyt, míg Räikkönen maga elé engedte a VB-címért harcban levő Felipe Massát.A Renault…..
Massa és Hamilton elég érdekes módon versenyzett. :D Mind a ketten elég hülyék voltak, azért egyikük sem valami jól kezeli a nyomást.Alonsonak gratula. Azért tud valamit az az ember, egy ilyen fossal zsinórban második győzelem.....
Mondtam én, hogy nem semmi ez a Vettel! Szorítok neki, hogy nyerjen, nagyon bírom a csávót, Schumi után az új német ász.Massa jót ment, ahhoz képest, mint ment Rajki és Hamilton. Nem láttam ugyan az időmérőt, de az eredményekből látszik, hogy nem mindenki ugyanarra játszhat.…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
ddg 2008.08.08 21:17:39
 Hogy annak a szétizzadt Ferrarinak is most kell megszakadnia!Massa mekkorát ment! A rajtja fenomenális volt! Hamilton defektje nélkül is nyert volna, és erre elfüstöl az a rohadék kocsi!!!Kimit én mennyire megutáltam most! Annyira színtelenül versenyzett, hogy az már nekem, mint…..
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
ddg 2008.07.29 23:17:11
ROFL-net A nap hirdetése 2008.07.22 10:50:00
Mindenki tudja, hogy az Expresszben a legviccesebb cuccok ennél a részlegnél vannak.  De a következő valahogy a szokásosnál is bénábban van megfogalmazva. Vagy valami háremklub lehet. Mindenesetre, akinek sok helye van, a számot otthagytam.  ..
ddg 2008.07.22 13:44:40
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
ddg 2008.07.12 13:56:07
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.07.08 17:34:00
1. Youtube visszaírt (el sem hittem), de csak a standard blabla. És mivel visszaeső vagyok (kb 2 éve egyszer már leszedtek egy nagyon felháborítóan durva videómat [Egy 10 mp-es Simpson jelenet, ahol ráadásul a tv-képernőyt filmeztem. Alig lehetett látni valamit, de eleve csak egy hang…..
ddg 2008.07.09 16:47:23
ddg 2008.07.09 18:06:13
Rossz PC játékok sorozat Hurrá 2008.07.07 07:11:00
Youtube leszedte az összes videómat és törölte profilomat. Erre aztán jó kelni hétfőn! :)..
Először is, annyira snassz már, hogy mindig ilyenkor jönnek elő a dublőrjeim, azt beszélik a nagy szart. Ne dőljetek be az ilyennek. Most jöttem csak haza, reggel írtam az utolsó kommentáromat. Az ál én-t bannoltam, már biztos van vagy a 6. ilyen nagyon vicces kölök. Amikor reggel…..
ddg 2008.07.07 18:52:08
Egyszerűen beleragaszt a székbe és meg KELL nézned az összeset! A humor, a bemuatás és az objektivítás tökéletes ötvözete! Sajnos a Videó és a hang minősége nem 5* de attól máég nagyonjó!+ az értékelés( köszi bence ray)TÖRÖLT VIDEÓ..
A Feldobó A-teamre emlékeztető zene után sajnos egy álmos hang jön be (ami érthető a sokszori felvétel után) és kicsit vontatottá teszi az egészet...
A Ferrari dominanciájának tükrében várható volt, hogy valamelyik Ferrari-pilóta nyeri a futamot, és ez Felipe Massának adatott meg, aki ezzel át is vette a VB-pontversenyben a vezetést (aminek én tagadhatatlanul örülök, végre ott a helye Fülesnek!).Nagyjából helyesnek bizonyult az…..
A fejesek odabenn törik a fejüket, vajon hova tovább? Legyen-e Francia Nagydíj, vagy esetleg hagyjuk ki a naptárból? Esetleg rendezzük meg máshol, ne Magny-Cours-ban?Én személy szerint nagyon szeretem ezt a pályát. Nem egy jó versenyt láttam már itt, és a felvételek alapján a 2000…..
Szívemnek kedves ez az eredmény, a dolog szépséghibája, hogy a kedvencem "csak" a második helyről indul, de ha bejön az elméletem, miszerint Felipe Massa autójában több üzemanyag van, akár még meg is verheti Kimi Räikkönent. Miért is mondom ezt?poz.   …..
Ilyen jól bemutatott játékot régen láttam! Elismerésem a készítőjének! Egyetlen egy baja van, hogy egy kicsit keveset meséltél magáról a játékról, de azt mondom így is jó. Legközelebb celluxozd le a mikrofont mert a chipseszacskó recsegére emlékeztető effektus sokat ront…..
Elhiszem, hogy a 3.on laksz de legközelebb fújd ki magadat ;)Sajnos megint egy Gameplay :/..
Szerintem lehetett volna többet is mondani róla de egyre jobb lesz...
ddg 2008.06.17 20:12:14
@Matthew:

hu.wikipedia.org/wiki/Bossz%C3%BA_Angyalai

És te nézd meg jobban a végét mit mond Stark!
"összeálítunk egy csapatot" erre kérdez rá a tábornok hogy kikből.

És ez utal a Avengers filmre!
Ha meg ezt sem érted akkor ez van...
ddg 2008.06.17 20:12:49
Isten őrizz, hogy kirakjam ezt a nyilatkozatot, amit drága barátunk, az F1 feje mondott, de a lényeg az, hogy a papó Alókát és Hamikát tartja a mezőny legjobbjának..Én nyilvánosan nem merném szidni ezt a fazont, de szerintem nagyon jól tudjuk, hová gondolom, szerintem hol lenne a…..