Regisztráció Blogot indítok
Adatok
munkásőrkék felnőttpelenka

0 bejegyzést írt és 113 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyivel egyszerűbben működnének az Európai Unió döntéshozó szervei, ha Orbán Viktor egész napját a büfében töltené! Valószínűleg megfordult ez a gondolat néhány EU-s vezető fejében, amikor a magyar miniszterelnök az ukrán csatlakozási tárgyalások megkezdéséről szóló szavazás előtt elment kávét…..
Újabb nemzeti konzultációs „kérdőív” landol rövidesen a magyar polgárok postaládáiban, ami azt jelzi, hogy a kormány szükségét érzi saját propagandagépezetének turbó fokozatba kapcsolásának. Eltelt ugyanis néhány hónap, amikor inkább egymással torzsalkodó kormánypárti politikusokról szóltak a hírek,…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2023.11.03 18:55:38
Szijjártó Péter amellett, hogy néhány hónap alatt körbefutja a Földet, olyan kijelentésekkel borzolja a kedélyeket, melyeket nehezen tudnának megemészteni Magyarország szövetségesei, ha már nem mondtak volna Orbán Viktor kormányáról régen. Az öltönyt tréningruhával cserélgető magyar külügyér szinte…..
Jól jegyezzük meg a dátumot: 2023. augusztus 20-a. Nem azért, mert az budapesti atlétikai világbajnokságon megszületett az első magyar érem, és nem is azért, mert az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelzése pontosnak bizonyult az ünnepi tűzijáték estéjére. Azért fontos ez a dátum, mert…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2023.08.31 18:01:06
@6.Lenin: Remélem ott a környéken lax!

"Szakorvosi Rendelőintézet Szigetszentmiklós
Bőrgyógyászat - Dr. Dlusztus Ágnes rendelése - Szakrendelésünk előjegyzési naptára 2023. évre betelt.
Gasztroenterológia - Szakrendelésünk előjegyzési naptára 2023. évre betelt.
Kardiológia - Szakrendelésünk előjegyzési naptára 2023. évre betelt.
Mammográfia - A mammográfiás szakrendelés szünetel.
Nőgyógyászat - 2023. május 02-től a nőgyógyászati szakrendelés csak előjegyzési időponttal rendelkező beteget tud fogadni, kivéve a vérző, görcsölő betegeket.
Ortopédia - Szakrendelésünk előjegyzési naptára 2023. évre betelt.
Pulmonológia - Dr. Borbély Tibor rendelésére az előjegyzési naptár 2023. évre betelt.
Szemészet - Szakrendelésünk előjegyzési naptára 2023. évre betelt.
Tüdőgondozó - Szakrendelésünk előjegyzési naptára 2023. évre betelt.
Ultrahang - Szakrendelésünk előjegyzési naptára 2023. évre betelt."

www.szszri.hu/uploads/rendeles/hetirendeles.htm
Nehéz lesz kommunikációs trükkökkel elfedni a tényeket, mert a magyarok immár a saját bőrükön érzik az Orbán-kormány elhibázott gazdaságpolitikájának következményeit. A brutálisan felpörgő infláció és a látványosan hanyatló kiskereskedelmi forgalom csak a felszín, a problémák ugyanis mélyebben…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2023.04.15 17:55:28
@6.Lеnin: Te is jól élsz, olcsó a pelenka.
A „dictator” eredetileg olyan római tisztségviselő volt, akinek rendhagyó megbízatása egy katonai idényre, azaz csak hat hónapra szólt, éspedig válsághelyzetben. Hogy állunk Magyarországon? „Háborús vészhelyzet” van, ami valójában nincs… Mert hiába sérti az orbánista szuverenista-nacionalisták…..
Felfoghatjuk a politikust, mint terméket? Természetesen igen, hiszen egy közéleti személyt is épp úgy el kell adni a közönségnek, mint egy mosóport vagy autót. Kérdés, hogy egy politikai közösséghez tartozó, esetleg az azt vezető személyt lehet-e külön utakon felépíteni, mint a pártját? Orbán Viktor…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2023.03.22 20:40:22
@6.Lenin: Téged mindenki cikiz kedves gazdám. :-((
munkásőrkék felnőttpelenka 2023.03.22 20:56:34
@6.Lenin: 1958-tól az MSZMP folyamatosan több mint kétharmaddal nyert majd 30 éven át. Azok voltak a szép idők, igaz munkásőrkém? Ilyen választásokra vered a löttyedt, szaros farkad?
A semlegesség álcáját kihasználva igyekszik politikai és gazdasági előnyökhöz jutni Orbán Viktor. Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban ezt már szinte mindenki tényként kezeli az Európai Unióban, de még a NATO-ban is gyanakodva figyelik azt, amit Magyarország tesz. Ez nem jelenti azt, hogy a nehéz…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2023.01.22 17:46:03
@Ééén vagyokh azz, a Púúúzó!: Fosni nagyon tud. Tapasztalat.
Vlagyimir Putyin fegyverszünetet hirdetett az ortodox karácsony idejére, de szinte minden érintett fél átverésnek, álságos hazugságnak, vagy trükközésnek titulálta a bejelentést. Nem csoda, ha kevesen hisznek el bármit is az orosz elnöknek, hiszen szinte soha sincsenek szinkronban a szavai a…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2023.01.09 16:19:47
@ulpius66: Kifogyott a készletemből.
Ó, igen, én még emlékszem milyen volt a "régi rendszer", amikor még itt voltak az "ideiglenesen hazánkban állomásozó szovjet csapatok", amikor még tilos volt valutát váltani, az útlevelünk csak pár országba volt érvényes és lelőttek, ha el akartál szökni az országból. Olvasd el te is, ha nem élted…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.11.25 19:49:38
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.11.25 19:50:52
@6.Lenin: blekkfrájdéj van, rohanj, akciós!
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.11.25 19:52:28
A csütörtöki pedagógus élőlánc egyik résztvevője Hódmezővásárhelyen azt mondta, hogy a kormány úgy tesz, mintha az oktatás problémája nem létezne, sőt a miniszterelnök egyértelművé tette, hogy a foci vébé jobban érdekli, mint a tanárok demonstrációja. Orbán Viktor szokása szerint a futball nagy…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.11.21 18:54:13
Szerencsétlenebb időzítéssel nem is beszélhetett volna Vlagyimir Putyin arról, hogy Ukrajnával szemben a mai napig élnek azok a területi igények, melyek nem csak az oroszok számára kecsegtetnek területi gyarapodással. Az orosz elnök ugyanis november 4-én, az ottani Nemzeti Összetartozás Napján…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.11.08 18:50:57
@6.Lenin: Neked meg rám.
Sokat gondolkodtam, hogy téged vagy valamelyik durva kritikusodat szólítsam meg levelemmel, aztán úgy döntöttem, neked írok. Bayer Zsolt volt a másik lehetőség, de aztán beláttam, neki úgyis felesleges, innen nézve, ahol én ülök, valahogy nem látszik nagyon hitelesnek. Mintha Semjén Zsolttól kérnék…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.10.29 21:36:05
@kajakibrahim: Helyes! Legyen sokáig a vevőm!
Orbán Viktor egyre kevésbé rejti véka alá, hogy Putyin érdekeit képviseli mind itthon, mind a nemzetközi színtéren. Akkor sürgeti az Oroszországra kivetett szankciók visszavonását, amikor a legegyértelműbb jeleit látjuk annak, hogy az agresszor politikai és gazdasági elszigetelésének komoly…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.09.24 21:01:15
@6.Lenin: Az az én jussom! És a nővérke is dühös lesz, hogy felkeltél.
Néhány hete még szinte hahotáztak a Fidesz politikusai és a hozzájuk igazodó kormánymédia arcai azon, hogy Európa nyugati felén takarékoskodásra szólították fel a lakosságot. Élezték a nyelvüket a magyar ellenzéken is, amely az energiaválság hatásaira figyelmeztetve szintén megszorításokat…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.09.09 20:29:30
@6.Lenin: De csak azért élsz jól, mert a gyártóm kedvezményt ad neked.
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.09.09 20:31:13
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Te már elég meleg vagy. Főképp a kisfiúktól jössz lázba.
A világraszólóan dicsőséges magyar gazdaságnak szüksége van a Brüsszelből különböző jogcímeken érkező pénzekre. Nem nagyon, csak mint egy falat kenyérre. De azok meg nem igazán akarják adni. Nehezül a világ a dán, német, holland, svéd stb. adófizetők számára is, ezért alapból sincsenek adakozó…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.09.01 16:24:54
@6.Lenin: És ha nem leszek TB támogatott, akkor mit fogsz csinálni? Be a gatyádba?
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.09.01 16:26:21
@Lehetnék én is:

""ismét a spanyolokat a katalán népszavazás vérbefojtásáért" - Miért hazudsz? te hazudsz koma, elüldözték a megválasztottakat"

Tehát akkor mégis volt választás és nem volt vérbe fojtva. Akkor ki is hazudik?
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.09.01 18:41:44
@6.Lenin: Miért adtál fel ekkora rendelést? Olyan sokat blamálódik o1g hogy rád jött a szapora?
Egyre abszurdabb ötletekkel rukkol elő a kormány az energiatakarékosság ügyében. Ez annál is szembeötlőbb, mivel néhány hete még azokon élcelődtek a fideszes politikusok, akik a spórolás szükségességére hívták fel a figyelmet. A kapkodás annak a jele, hogy a kormány legfelsőbb szintjein sem voltak…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.08.07 20:57:18
@6.Lenin: Már megint folyósat fostál. A nővérke dühös lesz.
Akkorát hazudtak nekünk, hogy még a Holdról is látszik! „Rokaffy Farkas, vélemény” Nem túlzás azt állítani, hogy a magyar lakosság egyre jelentősebb része átverve érzi magát. Amikor a derék választópolgár nap mint nap többet fizet a boltban, előre remeg, hogy megfagy-e télen, közben pedig ugrásra…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.08.05 07:26:49
@6.Lenin: Te is mindig ugyanolyan állagút termelsz. A nővér már utálja hogy állandóan kifolyik.
Várható volt, hogy a kormány lépésről lépésre számolja fel a saját maga által hozott szociális intézkedéseket, és a szombaton bejelentett üzemanyaggal kapcsolatos megszorítások sem tekinthetők véglegesnek. Hasonlóan a rezsicsökkentés csökkentéséhez a kedvezményes benzinvásárlásra jogosultak körének…..
Valami nagyon nem stimmel a kormány idei költségvetésével. Az egyik oldalon értelmetlen és felesleges kiadások, a másik oldalon pedig megszorítások. Mintha a gazdasági válságot megint úgy szeretné kezelni a kormányzat, mint a korábbi kríziseket, melyek jóval kisebb kihívást jelentettek a…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.06.17 14:27:10
@Bandibacsi34: Na várjunk csak! Orbán is leállította az országot a Covid miatt. Továbbá mi nem tartjuk be a szankciókat, veszünk orosz olajat és gázt. Akkor mégis miért van ilyen szar helyzet nálunk?
 A hírek nagyrészt mindig nyugtalanítóak. De ami mostanában jön szembe, azt az egyszerű állampolgár már végképp nem tudja hova tenni. Orbán háborús vészhelyzetet hirdetett! Most akkor megpróbálom összemorzsázni a többi hírből azt, hogy miért tette ezt valójában?  - Mert amire gondolni lehet így…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.25 19:36:46
Komoly költségvetési kiigazításra lesz szüksége az ötödik Orbán-kormánynak közvetlenül a hivatalba lépése után, de nyilván kerülni fogják a megszorítás kifejezést. Ettől még egyértelmű, hogy soha olyan kedvezőtlen gazdasági környezetben nem vágott neki egy új ciklusnak Orbán Viktor, mint most.…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.24 23:18:45
@Ménár Atya: Jó éjszakát! Este álmodj államcsődről! Úgyis csak álmodban volt gyurcsiék alatt. :-))
Márki – Zay és a teljesíthetetlen küldetés Aprócska hírként merült fel az országos médiában, hogy a legutóbbi közös miniszterelnökjelölt beváltja korábbi ígéretét és pártot alapít. „Az ígéret szép szó, ha betartják úgy jó”, tartja a mondás és Márk –Zayról, alkalmasságáról, messianisztikus…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.19 20:50:57
@6.Lenin: Megérkezett a megrendel cuccod.
Orbán Viktor pragmatizmusa sodorhatja erkölcsi válságba a Fideszt. Az ötödik kormányzati ciklusát kezdő miniszterelnök ugyanis olyan erkölcsi normákat lép át a gazdasági és politikai haszonszerzés indokával, melyeket a nemzetközi színtéren egyre kevesebben tolerálnak. Hiába mondja Orbán Viktor, hogy…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.16 21:17:29
@Bandibacsi34: "Ez aztán eltüntette az ottani nyugdíjalapok hozamát, mivel kénytelenek voltak kötvényekbe fektetni. Európa a fizetésképtelenség küszöbén állt, és nem tudták kifizetni az ígért jólétet. A vasvillák elkerülése érdekében az EU/USA háborúba kezdett..."

Ekkora baromságot is régen olvastam.
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.17 16:10:09
@MAXVAL bircaman közbaszó: Szereti az ízét.
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.17 21:19:19
@6.Lenin: Mostanában kevesebb a megrendelés tőled ebből a színből, viszont narancsszínűt többet kértél. Mi történt?
Elvileg van megoldás Ukrajna és Moldávia gyors Európához való csatlakoztatására - máskülönben az Európai Unióba egy hosszú, több évnyi jogharmonizáción keresztül vezetne csak út - a megoldás neve: „Európai Konföderáció”. Ennek a terve már a berlini fal leomlásakor, 1989-ben felmerült, akkor…..
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.17 21:15:53
@Ménár Atya: "a vétójog változtatása, meg törvénytelen lenne." - miért is?
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.17 21:16:52
@tiltsál ki te gyökér: Miért lenne érvényes?
munkásőrkék felnőttpelenka 2022.05.17 21:17:54
@Ekrü: És az benne van hogy nem lehet?