Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogoslajos

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lenyűgözően jól néz ki a 4-es metró Rákóczi téri megállója. A nemrég elkészült állomás fotóját én is megosztottam, de a helyesírási hibát nem vettem észre, pedig öles betűkkel öntötték betonba. Kiszúrta viszont a Szerencsi Válasz! FRISSÍTVE: Mint kiderült, valóban…..
blogoslajos 2013.12.09 10:34:41
@adamjanos: Tiszabüd az a Tiszabőd
Az első kérdés adja magát, hogy lettél pilóta? Orbán Attila, pilóta: Hát, én helikopteren repültem régóta. Ez a mentőhelikopteres dolog januárban lesz 5 éve, hogy kezdődött.  Igazából mindig is vonzott. Milyen az élete egy mentőhelikopter pilótának? O.A.: Változatos.…..
Nehéz szakma a német újságíróké. Én tegnap óta megtanultam becsülni őket úgy igazán. Mert Európa hatalmasságai és egyéb mélynövésű, lassan bokán is tokát hordó félszerzetei járulnak Merkel asszony színe elé, nekik meg állni kell a sarat. Ez pedig lássuk be nem könnyű.…..
blogoslajos 2012.10.12 23:03:39
@batka manó: én beszéltem már 2000 ember előtt... ...nem találnak olyan szónokokat akik megtudják szólítani

megtudják... meg tudják szólítani

és 2000 ember előtt beszél. Nahát! Aki nem tud magyarul, magában beszéljen, wazze!
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
blogoslajos 2012.10.01 00:56:20
@(---Flúgos Buszos---): ég mindig azt hiszik,hogy 10-es út van,ami a régi bécsi út volt. Nem zavarja,hogy ott a zöld tábla fehér felirattal,hogy 1!!!!!

Hehe, itt, Tatabányán meg 100-asnak tisztelik :-)))
Mostanában többször ért a meglepetés: felnőtt, huszonsok éves, olykor már harminchoz közeli ismerőseim nem tudták, hogy újonnan kapott/vett/örökölt mechanikus óráikat naponta fel kell húzni. "Öregem, ez egy szar, állandóan megáll. Nézd, most megrázom, megy egy kicsit,…..
A magyar kormányzat a nemzetközi pancserség olyan fokát érte el, amire alig van példa, pedig a magyar történelemben bővelkedik a diplomáciai ügyetlenkedésekben. Átadták a baltás azeri gyilkost Azerbajdzsánnak, ahol ő elnöki kegyelmet kapott: Szabadult, és hősként…..
blogoslajos 2012.09.01 21:13:43
Tegnapelőtt a Vincenten megjelent egy írás, ami látszólag TGM Sólyom László aszófői beszédével kapcsolatban leírt, számomra szimpatikus szavakra reagált. A rövid szösszenet, ha nem értettem félre, elég ijesztő képet tárt fel a szerző gondolkodásáról a politikáról és az…..
Kétség sem férhet hozzá, hogy a versenyző/csapat maximálisan felkészült a versenyre. A versenyző/csapat a megmérettetés előtti nyilatkozatában elmondta, hogy az aranyérem a cél. Az idei eredmények alapján ugyan az ezüst/bronz/helyezés is szép eredmény lenne, de ez az…..
„Cicáznak a szép csendőrtollak,mosolyognak és szavatolnak,megírják, ki lesz a követ, hisz „nyiltan” dönt, ki ezer évemagával kötve mint a kéve,sunyít vagy parancsot követ.” József Attila: Hazám – 1937. május     Amikor most Orbán és társai a választójoggal…..
Az MTVA már az Olimpia első napján kitett magáért, minden kétkedőnek bebizonyította, hogy az emberkínzó ex-ügynökök, zenetévés műsorvezetők és a feleségverésért jogerősen elítélt Knézy Jenő képes a közmédia eddigi színvonalát is alulmúlóan, a magyar sportolókat és…..
Tavasszal írta meg az Urbanista, hogy 2012-ben még mindig vannak szupertitkos, kisatírozott objektumok a Google Maps-szen, ami annál is inkább nevetséges, mert a konkurens Bingen közben ugyanezek a területek kényelmesen böngészhetők. Úgy látszik erre időközben a Honvédelmi…..
blogoslajos 2012.07.09 00:05:16
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
blogoslajos 2012.07.07 09:12:55