Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Utcai Vegyes

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután 2012-ben megválasztották a belgiumi Gent alpolgármesterének, és ő lett a város közlekedésének és közterületeinek felelőse, Filip Watteeuw gyökeres átalakításokról döntött. A nehézségekről és a bámulatra méltó eredményekről az Európai Közlekedési és Környezetvédelmi Szövetség éves…..
Utcai Vegyes 2019.05.01 19:57:26
@iconoclast: Úgy nagyjából jól érted: nem kell megvenned a szukker szfifet 3,2 milláért, bizosítás 30.e/év+ 15.e adó, 20-ért megtankolod/hó, hogy elpöfögj a dugóban, helyette 20-ért megveszed a bérletet és mész amerre akarsz, nagymuttert meg elviszi a taxi 1500-ból...

Én meg nem prüszkölök a szmogtól és az asztmám is üdvözöl.

Amúgy, reggelente kis városomban nem lehet közlekedni, mert az összes gyerek (6-19 év között)rokkant és az osztályterem előtt kell őket kirakni a kocsiból.
A probléma napi szintű: munkavállalók rendszeresen panaszkodnak, hogy 40 éves kor felett már nehéz állást találni, 50 felett szinte lehetetlen. Egyénileg szoktam tudni ezt cáfolni, segítséget nyújtani, de rendszerszinten a munkáltatókat kellene meggyőzni. Az alábbi írás a Linkedinen jelent meg,…..
Utcai Vegyes 2019.01.31 22:26:45
@BOAR: Volt már powerpiont 1999-ben.
Utcai Vegyes 2019.01.31 22:35:06
@Utcai Vegyes: Bocs, látom már néhányan megosztottátok ezt az infót.
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
Utcai Vegyes 2018.04.04 21:47:13
@Mr. Neutron: Hali! Nem 'tom mit szívsz, de hozzászólásaid alapján jó anyag lehet. Na akkor:
1. helyszín Dél-Afrika, azaz ott a fehér ember a migráns, a feka meg helyi lakos.
2. mivel a lakosság többségét az utóbbiak teszik ki, így a tolvajokét is. Tehát, hogy fekát látsz fosztogatni valószínűbb, mint a fehéret.
3. hatalmas a szegénység, a lopás-rablás-közbisztonság hiánya Dél-Afrika nagy problémája. Tehát ez ott nem rendkívűli.
4. Na akkor MO: A hír szándékosan hamisított, félrevezető. mellesleg szerinem szimplán közösség v. társadalmi csoport elleni uszítás. A fidess előtti Mo-n az ilyet szigorúan büntették.
Utcai Vegyes 2018.04.04 21:48:29
@Brandon Frazer: Bakker pont ez jutott az eszembe...
Egy olvasónk hívta fel rá a figyelmet, hogy az Amerikai fater (American Dad) legutóbbi részében nem másról beszélnek a szereplők, mint Soros Györgyről. Az epizódban valahol 4 perc 20 másodpercnél kell keresni azt a részt, amikor Stan próbálja nyugtatgatni Francine-t. Itt a következő párbeszéd zajlik…..
Utcai Vegyes 2018.02.13 22:33:27
@MikeBoy: szerintem meg pont lesajnál mindkettő minket, porszemek vagyunk a szintjükön.
Kezdjük az alapvetésekkel: ha valamivel nem vagyok tisztában, nem szólok bele. Ha mégis véleményt szeretnék alkotni egy témáról, előtte tájékozódom. Ha azt tapasztalom, hogy a tények ellentétben állnak azzal, amit mondani akarok, inkább befogom a számat. Ön nem átallotta kijelenteni a következőket,…..
Utcai Vegyes 2017.04.21 18:52:32
@Tibi !: 11 éve jártam Szlovákiában és hatalmas királyok voltunk, szinte nem tudtuk elinni a pénzünket, pl a pilsner átszámítva 200 ft volt egy pubban, itthon a tecsóban nem kaptam meg ennyiért. Csak lestük az árakat, hogy menyire vagyunk előttük. Kérdeztük a béreket is, kb 20-30%-kal volt kevesebb a miénknél. Most ŐK ennyivel kapnak többet. Ezt mindössze 11 év alatt érték el. Vagyis a kormányaink, mert ebben Fletó is bűnös.
Ez az eredménye a szándékosan alacsonyan tartott béreknek és a lerontott pénzünknek. Anno kb 260 volt egy euro most meg a 310-315 között mozog.
Régen lenéztük a banánköztársaságokat, mert max kávéval, meg banánnal vettek részt a világgazdaságban, de az a helyzet, hogy hogy MO semmivel sem különb náluk, mert mi meg az óccsó bérmunka-összeszerelésben jeleskedünk. Kormány táncol, mert a merci befektet? Értsd: magyar meghúz 5 csavart, a német meg eladja a B200-ast Kínában és viszi haza a profitot....
Hogy miért szeretjük Gemma Atkinsont? Nézd meg a britek üdvöskéjéről készült képeket és egyértelművé válik... Egyébként a 28 éves angol színésznőt a most mozikba kerülő, igaz történeten alapuló Dyatlov-rejtély című filmben nézhejük meg, amely thrillerben a főszerepet játsza. Fájdalmas tény azonban,…..
Utcai Vegyes 2012.11.11 11:51:32
@geegee: igen. az apját Les Atkinsonak hívják.
Mily meglepő, hogy, Norvégiában található ez a nem mindennapi létesítmény a Fengsel Halden börtön. A tervezők mindent megtettek, hogy hasonlítson a külvilágra, mert így könnyebb lehet a raboknak a visszaintegrálódás a társadalomba. Van itt LCD TV, kerámiával burkolt…..