Regisztráció Blogot indítok
Adatok
devil-z

0 bejegyzést írt és 1344 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig is benne volt a levegőben, de sajnos mostanra hivatalossá vált, hogy a Juventus és a labdarúgás történetének egyik legfontosabb játékosa és legnagyobb kapusa, Gigi Buffon szombaton a Hellas Verona ellen játssza utolsó mérkőzését az Öreg Hölgy mezében. A klub elnöke és a veterán klasszis…..
A szezon utolsó és egyben legfontosabb mérkőzése előtt áll a Juventus, amely a Real Madriddal méri össze erejét a Bajnokok Ligája cardiffi döntőjében, s reális esélye van arra, hogy huszonegy év után ismét a legrangosabb európai trófeával térjen haza Torinóba.  A Juventus…..
A Juventus számára a Sevilla torinói látogatásával kezdődött az új Bajnokok Ligája-szezon, s most, két mérkőzéssel a csoportkör zárása előtt, a hazája bajnokságában is kiválóan szereplő andalúz együttes két pont előnnyel vezeti a H-jelű négyest a zebramezesek…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri a Palermo elleni meccs előtti sajtótájékoztatón beszélt Juan Cuadrado helyzetéről, illetve megszellőztette a kezdőcsapat összeállításának jelentős részét is. Juan Cuadrado kapcsán a minap olyan hírek láttak napvilágot, miszerint fegyelmi vétség miatt maradt…..
Ami tegnap este már borítékolhatónak látszott, mostanra hivatalossá vált: a tavaly a zebramezes együttesnél kölcsönszereplő Juan Cuadrado visszatért a Juventushoz. A kolumbiai szélső ügynöke és az Öreg Hölgy már hetek óta győzködte a Chelsea igazgatóit, akik az átigazolási időszak utolsó napján…..
A West Ham United megegyezésre jutott a Juventusszal Simone Zaza ügyében, kölcsönvétel és opciós vételi jog üzlet keretében állítja a Sky Italia újságírója, Gianluca Di Marzio. Köztudomású, hogy az angol csapat régóta szemez a torinói klub kevés lehetőséghez jutó…..
devil-z 2016.08.26 20:30:00
A Real Madrid kolumbiai támadója, James Rodríguez házat keres Torinóban, szellőztette meg a Proto Csoport ingatlanos cég a mai nap folyamán. E tény pedig előrevetítheti a játékos karrierjének következő állomáshelyét. A cég által kiadott közlemény szerint a játékos…..
Ahogyan az várható volt, a Juventus megvált Roberto Pereyrától, aki az új szezont már a Walter Mazzarri által irányított Watford együttesében kezdi meg, s az angol klub várhatóan 13 millió eurót, valamint további 2 millió euro bónuszt fizet majd a zebramezeseknek. Az üzlet pénzügyi részleteit a…..
A legújabb pletykák szerint a Chelsea felajánlotta Fàbregast az olasz bajnoknak, miután világossá vált, hogy Antonio Conte nem engedi el a szerb középpályást, Nemanja Matićot. Ismert tény, hogy a zebrák Pogba eladása után legalább egy, de adott esetben két minőségi középpályással szeretnék…..
Az első osztály újonca, a Cagliari hivataloan is bejelentette, hogy szerződtette a Juventus chilei válogatott játékosát, Mauricio Islát. A szélen bevethető játékos tegnap érkezett meg Szardíniába, ahol sikeresen átesett az átigazolást megelőző orvosi vizsgálatokon. "Mauricio Isla a Cagliari…..
Paul Pogba átigazolása a Juventustól a Manchester United csapatához, amennyiben sor kerül rá, új világrekordot fog beállítani. Az angol klub már egy ideje figyelemmel követi a futballista helyzetét, és állítólag már egy 101 millió eurós ajánlatot továbbítottak is a…..
Kwadwo Asamoah hiszi, hogy a Juventus már most erősebb a tavalyinál, valamint megszólalt hosszúra nyúló sérülésével kapcsolatban is.  A szélen is bevethető ghánai középpályás visszatérését térdsérülése óta nagyon sok probléma hátráltatta, csupán 18 bajnoki mérkőzésen tudott pályára lépni az elmúlt…..
A Chelsea új menedzsere, Antonio Conte megerősítette, hogy a kolumbiai szélső, Juan Cuadrado visszatér a londoni kékekhez, miután egy szezont kölcsönben a Juventus csapatánál töltött. A dél-amerikai játékos 2015 augusztusában hagyta ott az angol pontvadászatot, s igazolt a Juvéhoz egy…..
Juventus FC blog Viszlát Cáceres 2016.06.30 19:15:37
Juventus elköszönt Martin Cácerestől, miután a játékos szerződése a mai nap folyamán lejárt. Az uruguay játékos a tavalyi idényben sérülései miatt csupán hat bajnoki mérkőzésen lépett pályára, most pedig tovább kell állnia Torinóból. "A Juventus Football Club a mai napon megerősíti Martin Cáceres…..
devil-z 2016.06.30 21:10:36
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Olasz források szerint a Real Madrid tájékoztatta a Juventust arról, hogy kifizeti az előzetesen meghatározott harminc millió eurót, és ezzel visszavásárolja Álvaro Morata játékjogát. A spanyol csatár ügyében mindenki azonnali döntésre számított a BL-döntő után, ám a felek…..
devil-z 2016.06.21 21:59:09
A Juventus spanyol támadója, Álvaro Morata a spanyol válogatottal készül a jövő héten kezdődő Európa-bajnokságra, közben az olasz és a spanyol sajtó gyakorlatilag kész tényként kezeli, hogy a játékos távozik Torinóból, s a Premier League felé veszi az irányt. "Remélem az…..
A francia sajtó értesülései szerint a Juventus hamarosan bejelenti, hogy három esztendőre szóló szerződést kötött Jonathan Ikonéval, aki ingyen távozik nevelőegyesületétől, a Paris Saint-Germaintől. A L’Équipe azt állítja, hogy a megegyezés született a játékos és az…..
Mauricio Isla a minap meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogy miért nem képezi a Juventus keretének a részét, és meglátása szerint ő nem elég jó játékos ahhoz, hogy a világ legjobb klubjainak az egyikében futballozzon. A huszonhét éves játékos a legutóbbi szezont…..
Azt követően, hogy Matheus Pereira egyetlen lépésre került a Juventustól, a torinóiak már egy másik brazil tehetség megszerzésén dolgoznak, s úgy tűnik, hogy a Manchester Unitedet is megelőzve, megnyerték a versenyfutást a Palmeiras támadója, Gabriel Jesus ügyében. Fiatal kora ellenére, a mindössze…..
devil-z 2016.05.13 15:27:59
Spanyol források szerint a Real Madrid csapatát erősítő James Rodríguez nemrégiben látogatást tett a Juventusnál, azonban a felek nem jutottak megegyezésre. A kolumbiai csillag a bianconero csapat egyik klasszis kiszemeltje a nyári átigazolási szezonban, akivel végre megkapná…..
Kedves Olvasók! Elérkezett az idő! A blog folyamatos bővülése okán újabb szorgos szerkesztői kezekre van szükségünk a korábbi, jól megszokott színvonal megtartásához. Mára annyira megnövekedett a lapletöltések száma, hogy még legalább egy kollégára van szükségünk. Sajnos, ha nem sikerül új…..
devil-z 2016.05.11 23:08:18
Az európai labdarúgás legnagyobb szenzációját az előzetesen a Premier League kiesőjelöltjének tartott Leicester City bajnoki címe jelentette, s a Rókáknak most nem csak a pályán, de az átigazolási piacon is meg kell majd harcolniuk a legnagyobbakkal. A Leicester sikereinek egyik…..