Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luciferase27

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kik ezek a köztünk járó barna bőrű emberek? Ha már Nemzeti Együttműködés Rendszere, meg Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata meg Nemzetgazdasági Minisztérium meg Nemzeti Összetartozás Napja, akkor még aktuálisabb az az amúgy is borzasztóan fontos kérdés, hogy a magyar nemzet…..
luciferase27 2012.07.16 13:40:18
@Palestinenser: Persze, van primitív réteg, aki románozza az erdélyi magyarokat, van akinek előítéletei vannak bizonyos népcsoportokkal szemben stb. Az nem mindegy, hogy mekkora ez a primitív réteg...a TÁRKI statisztika szerint sajnos nagyon nagy. A pirézek pedig szerintem tökéletes példa arra, hogy vannak (még pedig elég sokan), akik elutasítóak olyanokkal szemben is, akikről semmit nem tudnak és akikkel biztos nem találkoztak (tehát nem nyíltan, de xenofóbok).
luciferase27 2012.07.16 16:07:33
@Palestinenser: megszoktuk a kínaiakat, mégis 78.41%-unk be nem engedné őket az országba...
luciferase27 2012.07.16 22:45:51
@Turboanyu: Csak senkiről nem tudjuk előre, hogy ő be akar-e illeszkedni vagy egy lusta tróger. Valahogy az ex-férjednek is be kellett jönnie az országba és őt is visszafordíthatták volna a határon, hogy "lusta tróger vagy, csak segélyért jössz". Szerintem ha valaki Magyarországra jön, annak megvan a nyomós indoka. Ha csak segélyt akar, Anglia és Kanada sokkal kedvezőbb ország: viszonylag magas összegű segélyek, jobb, illetve könnyebben kicselezhető szociális háló. Ha dolgozni akar, akkor is rengeteg bevándorló-barátabb országot lehetne felsorolni (itt nem az emberek mentalitására, hanem az adminisztrációra gondolok elsőként). Amiben biztos vagyok, hogy Anglia a letelepedési engedély után 3 évvel kérvényre megadja az állampolgárságot, az USA 5 évvel, Magyarország 10(!) évvel (legalábbis az egyik amerikai ismerősömnek, aki 5 év itt dolgozás után nyújtott be kérvényt, ezt mondták). Szerintem a magyar anyanyelvű külföldi állampolgárok kivételével a legtöbb migránsnál nem jön szóba Magyarország.
Eljött a nyár legmelegebb hete: vasárnap megkezdődött az idei Budapest Pride Fesztivál, szombaton pedig megrendezésre kerül a szokásos melegfelvonulás. E rendezvény kapcsán az ember rengeteg beszélgetésbe bonyolódik, és hát mi tagadás, rengeteg hülyeséget hall. Az elmúlt…..
luciferase27 2012.07.07 02:35:25
@Krisz11,
Az, hogy kivették a betegségek közül a homoszexualitást, az részben lobbi, részben a KUTATÁSOK következménye.

"nem lehet tudni, hogy ez a betegség gyógyítható lehet-e, vagy lenne-e": de, lehet tudni, rengeteg kutatás volt ebben a témában, bár igaz ezek száma mostanra lecsökkent, de még mindig kutatják az okát. Viszont azt megállapították, hogy nem betegség, hanem állapot és a szexuális orientáció egy válfajának sorolták be.

Kezelések (ugye "már az állatok is"): meleg patkányokon és egereken kísérleteztek (a patkányok génkészlete nagy részben azonos az emberével) különböző módszerekkel, legtöbbet hormonkezelésekkel kísérleteztek, mert úgy vélték, hogy hormonális zavar, de mind női, mind férfi hormonokra növekedett az azonos nemű egyedhez való vonzódás a meleg állatokban. Majd megtalálták a CA11 nevű gént az X kromoszómán (tehát az anyák örökítik, ez magyarázhatta az anyai ágon való halmozódást). Ezt a gént melegség génjének gondolták, kutatták, eddig eredménytelenül: máig még ismeretlen faktor/ok is közrejátszik/nak a homoszexualitás kialakulásában, plusz azt még mindig nem tudjuk, hogy a CA11 gén milyen fehérjét kódol és annak mi a funkciója, hol és milyen folyamatba avatkozik be, ezekről a kutatás folyamatban van.
Ezen kívül azt is tudjuk, hogy a meleg férfiak agyának szerkezete különbözik a heteroszexuális férfiak agyától, erre utaló jelek már 5 hónapos magzati korban is kimutathatók.

Gyógyítás: különböző módszerekkel próbálkoztak, a kezdeti és embertelen kémiai kasztrálástól kezdve a hormonkezelésen és az "átnevelésen" keresztül (ex-gay mozgalmak), de egyik sem járt sikerrel.

Abban igazad van, hogy nem tudjuk pontosan, hogy mi miatt lesz az emberek 5%-a meleg, holott 10% hordozza a hajlamosító CA11 gént, viszont mielőtt messzemenő következtetéseket vonnál le, hogy "nem volt és nincs is kutatás", előtte kérlek nézz utána a témának.