Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majki4

0 bejegyzést írt és 290 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus folytatta kevéssé látványos, ám annál eredményesebb sorozatát a Fiorentina otthonában kiharcolt győzelemmel, s szombat este újabb három pontot gyűjthet a Cagliari elleni hazai bajnoki mérkőzésen. A szardíniai együttes ugyan csak a tizenhetedik, még bent maradást jelentő pozíciót foglalja…..
A Juventus a könnyűnek aligha nevezhető decemberi versenynaptár következő állomásához érve, újabb fontos mérkőzéssel folytathatja menetelését a nyolcadik bajnoki cím felé. A jövő heti Bajnokok Ligája-mérkőzés miatt péntek estére kerülő összecsapáson a mostanra a…..
Majki4 2018.12.07 20:11:56
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
A Juventus keretet hirdetett a Benfica elleni Európa Liga elődöntő visszavágóra, amelyen az Öreg Hölgynek a Lisszabonban elszenvedett 2:1-es, szűk vereséget kellene ledolgoznia, s ez távolról sem tűnik megoldhatatlan feladatnak. A Juventus teljes kerettel várja a frissen avatott…..
A Juventus kijelölte keretét a Livorno elleni hazai bajnoki találkozóra, amelyen a csapat nélkülözni kénytelen majd az eltiltását töltő Arturo Vidal, valamint a sérülésből lábadozó Andrea Barzagli játékát. A két csapat novemberi mérkőzésén a Juventus visszafogott…..
Antonio Conte kihirdette a vasárnap esti bajnoki meccs huszonegy fős keretét, amely mérkőzésre Genoában fog sor kerülni a Luigi Ferraris stadionban. A két csapat őszi találkozóján nem sok esélye volt a ligúriai csapatnak, a torinói csapat már a huszonharmadik percben vezetéshez…..
A Juventus kijelölte keretét az Udinese elleni hazai bajnoki találkozóra, amelynek a kezdési időpontját a korábban kijelölt 20:45-ről a gyerekek szempontjából barátibb 18:30-ra hoztak előre, hiszen a Juventus Stadium bezárással sújtott szektorait gyerekekkel töltik majd…..
A Juventus keretet hirdetett a Catania elleni hazai bajnoki találkozóra, s ennek nyomán eldőlt, hogy Antonio Conte pontosan ugyanazoknak a játékosoknak ad majd bizalmat, akik a Genoa elleni, győztes találkozón már bizonyítottak. A csapatból továbbra is hiányozni fog a Stephan…..
Antonio Conte keretet hirdetett a Genoa elleni hazai találkozóra, amelyen a Juventusnak a Fiorentina elleni demoralizáló, valamint a Real Madridtól erős bírói segédlet mellett elszenvedett szoros vereséget kellene feledtetnie. A keretből sérülés miatt Stephan…..
A Juventus szakmai stábja meghatározta a torinói szempontból sorsdöntő BL-mérkőzésre nevezett keretét, amellyel a Juventus szerda este megmérettetik a Santiago Bernabeu stadionban a Real Madrid csapatával szemben. A két csapat a BL-ben legutóbb ugyancsak a csoportkörökben…..
A tavalyi kiírásban a negyeddöntőkig menetelő Juventus keretet hirdetett a Bajnokok Ligája csoportkörének első felvonására, amely során az Öreg Hölgy a dán bajnok FC København vendégeként lép pályára az északi fővárosban. A Juventus háza táján mindenki óvatosságra…..
A Napoli középpályása, Marek Hamšík megpróbálja feltüzelni klubja szurkolóit azzal a kijelentésével, mely szerint "A Scudettoért háborút fogunk vívni a Juventusszal!" A szlovák játékos egy - a Lega Pro-ban szereplő Feralpi Saló ellen 5-1-re megnyert - előszezoni…..
A legfrissebb hírek szerint a Juventus középpályása, Luca Marrone szerződéshosszabbítást írhat alá a bajnokcsapattal, azonban ezt követően előfordulhat, hogy kölcsönben fog szerepelni egy másik, olasz első osztálybeli csapatnál a következő szezonban. A huszonhárom éves…..
Ugyan a legújabb szerzemény, Carlos Tévez még egyetlen mérkőzésen sem lépett pályára a zebracsíkos mezben, olasz lapértesülések szerint a Juventus szurkolói máris a szívükbe zárták, legalábbis erre utal, hogy a nevével ellátott tízes mez gyorsan fogy a klub boltjában. Az…..
A Juventus évek óta tartó csatárkeresésének legújabb állomásaként, a klub igazgatói, Beppe Marotta és Fabio Paratici kedden Manchesterbe utaztak, hogy döntő tárgyalásokat folytassanak a City képviselőivel a jövőre ingyen igazolhatóvá váló argentin támadó, Carlos Tévez…..
Az Olasz Szuperkupa a Juventus és a Lazio között mégis Olaszországban kerül majd megrendezésre augusztus 18-án. A pontos helyszín azonban még mindig tisztázatlan, köszönhetően a két fél szópárbajának. "Meg tudom erősíteni, hogy a Szuperkupa végleges helyszíne Olaszország és…..
Majki4 2013.06.19 14:54:12
Antonio Conte 26 fős keretet hirdetett a Juventus szezonbeli utolsó bajnoki találkozójára, amelynek már egyik csapat számára sincsen túl nagy jelentősége. Az  Öreg Hölgy olasz bajnokként, míg a genovai csapat biztos bennmaradóként fut majd ki a gyepre. A Juventus mestere…..
Antonio Conte 21 fős keretet hirdetett az Atalanta elleni bajnoki mérkőzésre. A Juventus friss bajnokként lép majd pályára, így várhatóan több olyan játékos is bekerül majd a kezdőcsapatba, aki mindeddig kevesebb lehetőséget kapott.  A köpködésért három mérkőzésre…..
Juventus FC blog 31! 2013.05.05 17:00:00
És igen! Megvan amire olyan "régóta", majdnem egy egész éve várunk: újra bajnok a Juventus! Az előző bajnoki trófeát még a régi honlapon üdvözöltük, a megújult Juventus FC blogon ez az első közös Scudetto ünneplésünk, de nagyon reméljük, hogy közel sem az…..
Antonio Conte 25 fős keretet hirdetett a Palermo elleni hazai találkozóra, amelyen a Juventus akár már egy döntetlennel is bebiztosíthatja 31. bajnoki címét. A kerethez ismét csatlakozik a torinói rangadóra készülő csapatból hiányzó Mauricio Isla és Nicolas Anelka is.  A…..
A 2012/13-as Serie A szezon nem sokára véget ér, az új felszerelésekről való találgatás pedig elkezdődött. A Tuttosport máris publikált két fotót egy hazai és egy vendég felső részről, melyek információik szerint az Öreg Hölgy legújabb egyenruhái lehetnek. A két pólót…..
A Chelsea kompenzációt szeretne kapni, amiért a Juventus 2005-ben ingyen leigazolta Adrian Mutut a kokainbotrányát követően, és a cél érdekében hajlandóak a FIFA-hoz fordulni. A román válogatott focistát az angol klub menesztette 2004-ben, miután az pozitív drogtesztet produkált.…..
A Juventus 21 fős keretet hirdetett a Lazio elleni bajnoki találkozóra. A római mérkőzésre készülő keretből kimaradt a sérüléséből lábadozó Giorgio Chiellini és Sebastian Giovinco.  A két csapat novemberi összecsapásán a Juventus végig fölényben játszott,…..
Antonio Conte 19 fős keretet hirdetett a Bayern München elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójára. A mérkőzésről eltiltás miatt Arturo Vidal és Stephan Lichtsteiner is hiányozni fog, míg a hétvégi bajnokin hiányzó Giorgio Chiellini és Andrea Barzagli ismét a mester…..
Antonio Conte 21 fős keretet hirdetett a Pescara elleni hazai bajnoki találkozóra. Az egy mérkőzésre szóló eltiltását töltő Andrea Barzagli, valamint Giorgio Chiellini nem áll majd a mester rendelkezésére, míg Nicolas Anelka családi okokból kifolyólag kapott kimenőt. Az elmúlt…..
Majki4 2013.04.06 19:37:10
@keshudioo: én meg Mirkoba :)
Majki4 2013.04.06 19:43:00