Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andd1234

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért jobbak a huszonévesek? Posztolónk szerint azért, mert önzetlenek, energikusak, nincsenek azok a problémák, mint az idősebb korosztállyal. Valamint függetlenek, nem kötik őket szabályok, lelkesek, van életük, sosem fáradtak, nincsenek kiégve, kíváncsiak és mindenre kaphatóak.   Ha esetleg…..
andd1234 2022.04.30 17:36:03
@Kyria: Huszoneves koromban en az erettebb nokre buktam. Jo erzes volt, hogy jo szexet kaptam toluk, vettek nekem ezt-azt. Aztan mikor idosebb lettem akkor mar a kis artatlan huszneves csajokkal kezdtem. Nekik meg nincs kielt testuk altalaban. Sajnos manapsag ezek borzalmasak. Versenyt uznek abbol, hogy melyikuknak van tobb tetkoja, pircingje stb. Semmi eletceljuk nincs, csak isznak, nemelyik drogozik is. A normalisabbja legalabb dolgozik is a tobbi csak a szulei nyakan éog. Nem lehet veluk normalisan beszelni, mert idegesek, porognek a sok energiaitaltol... Szoval ilyenek a mai 20 evesek. Tisztelet a kivetelnek.
andd1234 2022.04.30 22:07:34
@Kyria: Igen sajnos ez az altalanos amit en tapasztalok... Szuleik eltartjak a csellengo gyerekeket. Gondolom adnak nekik penzt aztan kezdjenek magukkal valamit. Nekem nem vonzo a tetovalas nekem nincsen jol megvagyok nelkule de ezeknek a csajoknak ez a maniajuk. Volt egy helyes 20-as kiscsaj akivel kavartam. Mindenfele baromsag ra volt tetovalva a testere. Penze nem volt normalis tetovalasra ezert csak egyszeru hulyesegeket es mindenfele feliratokat tetovaltatott magara amiket parezer forintert megcsinalt a "muvesz". Borzaszto volt ahogy kinezett a csaj. Hiaba mondtam neki, hogy ne bassza mar el az eletet, de ki vagyok en, hogy egy felnott embert neveljek, akit leszartak es nem neveltek meg a szulei?
Az első magyar McDonald’s Budapesten, a Régi posta utcában nyílt meg 1988. április 29-én. Az éttermet Marjai József miniszterelnök-helyettes és Váncsa Jenő mezőgazdasági és élelmezésügyi miniszter adták át. 15 termék közül lehetett választani, a sajtburger 26 forintba, a nagy krumpli 25 forintba…..
andd1234 2021.12.28 01:32:53
@Muhammad Balfas: Ott van például a Bécsi szelet vendéglő! Nem egy elit hely, de szerintem tűrhető kaja van normális áron. Olcsóbb mint a meki!
Mi az, hogy jattolni kell? Mindenhol bankkártyával fizetek, nincs olyan, hogy jattolni kell.
Ja, tegnap éjszaka értem haza. Gondoltam veszek valami gyors kaját. Burger King zárva. Meki nyitva, beugrottam 2 Big Macet venni. Asszem 2200 Ft korul volt. Nem vagyok egy kövér ember, nem szoktam halálra zabálni magam, de jól sem laktam tőle.
andd1234 2021.12.28 01:38:19
@CoolKoon: Az ilyen PannonJobs fele munkaerokozvetito a legalja! Volt szerencsem egyszer egy ilyenhez meg egyetem utan. Egy multicegnel dolgoztam, ahol kiderult, hogy a munkaerokozvetito a fizetesem felet behuzza, ezért fele annyi bért kapok, mint aki rendes dolgozokent van ott. Gyorsan el is jöttem onnét...
Persze a dolgozot kiveve ez a legjobb a multicegnek es a munkaerokozvetotnek is. A dolgozo meg le van szarva, mert barmikor ki lehet rugni mindenfele indok nelkul.
Csúnyán összetört autó áll a kereszteződésben. Afféle családi autó, ami már szinte kisbusz... Keresztben odavetve, minden irányból lefoglalva a sávokat, kikerülni szinte lehetetlen. Kiderül: hármas karambol volt, a roncs egy trolival és egy taxival ütközött, a tűzoltók emelték ki az autó…..
  Nem elég, hogy tódulnak hazafelé a svédországi magyarok mert nem kapnak munkát és naponta atrocitások érik őket, a magyar kormány is alig tudja fogadni és elhelyezni őket (vö. északon nincs határzár), ráadásul az ottani szörnyűségeket további vad állapotok rontják. Semjén Zsolt vadászni ment…..
andd1234 2018.03.12 15:10:21
@n_dy: Egy Maldív-szigeteki út azért messze van az 5 millió forinttól, gyenge próbálkozás volt. :))
Botrányos körülmények között, lényegében az egyik pillanatról a másikra zárták le a szaloniki repülőtér fő futópályáját, a diszkont légitársaságok pedig különböző döntést hoztak arról, hogy beérik-e a másikkal. A Wizz azonnal átirányította járatait Kavalába, ez a budapesti utasokat is érzékenyen…..
andd1234 2017.12.14 15:04:50
@takacs: Szaloniki nem tengerparti város?
LOL
Aki a Budafok kocsiszín felé jár (ami a nevével ellentétben Albertfalván található) már hónapok óta, egy kívülről késznek tűnő modern vonalú épületet lát, ám egyelőre villamosok nélkül. És ez egy darabig még így is marad. Néhány hete ugyan megjelent az első villamos, hogy birtokba vegye az új…..
Bernd Storckkal közös megegyezéssel szerződést bontottak. Úgy gondolom, hogy most semmi értelme nem volt kirúgni, ha már Andorra után nem rúgták ki. Az én kérdésem az, hogy nem lenne-e indokolt Csányi Sándortól is megvonni a bizalmat. Hogy lehet az, hogy neki mindent elnéznek?..
Dühítő, felháborító. De nem a válogatott szereplése, hanem a szurkolók hozzáállása. A magyar válogatott szerepléséről akartam írni egy bejegyzést, azonban a meccs közben a cím megváltozott. Rossz volt hallgatni - ismét - ezeket a degradáló rigmusokat, és egyszerűen nem értem, hogy miért nem lehet…..
Nem ez az első eset, ami alapján érdemes az Euronics-ban árult extra garancia megvétele előtt alaposan tájékozódni és véggondolni, hogy ilyen lovat akarunk-e. Kedves Homár! 1,5 évvel ezelőtt vettünk egy Orion T32 DLED televíziót a Euronics-ban. Vettünk hozzá 5 év extra garanciát az eladó…..
andd1234 2017.10.10 15:20:15
@Rejtélyes: Nekem van TV-m, de a PC-hez használom monitorként és a neten nézek filmet, ha éppen olyan kedvem van. :)
andd1234 2017.10.10 23:57:02
@Permetező: Miért menne? Nagyon jó stream oldalak vannak, ahol lehet egyéb filmeket, sőt még meccset is nézni.
  Tényleg elég sok helyen, nem csupán a Fideszhez közeli portálokon és lapokban jelent meg a hír a kormány néhány hónappal ezelőtti kezdeményezéséről, hogy július 1-jétől ingyenes lett a közműcsatlakozás a családoknak, valamint a kis- és középvállalkozásoknak. A szövegeket általában egy MTI hír…..
andd1234 2017.10.07 23:23:22
@JGDus: Inkább egyelőre...
Nem vagyok kárörvendő, véletlenül se. Nem lesz attól jobb hely ez az ország, hogy Demcsák Zsuzsa végre méreteset perecelt. De a jelenségről érdemes beszélni. Már csak azért is, mert ez az ember még bukni sem tud tisztességgel, eljátszotta, hogy ő mond fel. De ezen az előzmények ismeretében már nem…..
andd1234 2017.09.21 07:57:37
@nagyonköcsögduda: A kirúgás árnyalt változata a közös meggyezés. Jelen esetben is ez történt.
A XIV. kerületben eddig nem voltak fizetős zónák, de a dolgok természetéből fakadóan (szomszéd kerületek bevezetik -> autósok kijebb költöznek -> helyi lakosok panaszkodnak -> önkormányzat lép) eljött ez a pillanat is. Lassan a szoktatási időszaknak is vége, és élesbe fordul a rendszer. Bár…..
andd1234 2017.09.16 09:37:13
@Figyel Castro: Nem is kell fizetnie, ahogy azt leírta a posztoló. Addig nem jutottál már el, ugye?
andd1234 2017.09.16 11:28:30
@Masni: Na ja, a Felvonulási téren biztosan nagyon sok helyi akar parkolni, ugye?
Nagyon nem értesz te ehhez. Autód sincs, kvázi nem látod át a helyzetet.
 Anikót tök kiakasztotta, hogy a Telekom díjat számít fel a felszólító levél miatt akkor is, ha nem postán, hanem mailen küldi. A Telekomot meg gondolom az akasztja ki, ha Anikó nem fizet időben, és ezzel a módszerrel is próbálja motiválni. A kérdés, hogy ez mennyire…..
andd1234 2017.07.07 01:52:17
@Tele Maus Nonprofit Consulting: Pedig értek hozzá, hiszen volt már szerencsém késésből eredő büntetéshez, szóval tudom, hogyan működik ez.
"Ez miért olyan bonyolult vagy szabályellenes 1650 forintért?" - kérdi Tamás. Akinek nem lenne világos: azt kell nézni, hogy a kukorica és a sonka a pizza egyik felére koncetrálódik. Hogy mi vezetett olvasónk egyelőre egyszemélyes feltétfelszabadítási mozgalmának…..
A BalatonSound Magyarország prémiumfesztiválja, ez teljesen egyértelmű. A rendezvényen nem csupán, hatalmas tömeg és a magyarság fiataljainak krémje-java jelenik meg, hanem elsőosztályú focisták, celebek, médiaszemélyiségek, de még az Orbán család tagjai is. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a 'Sound…..
andd1234 2017.07.04 00:04:23
Épp az ilyen sztorik miatt van az embernek az az érzése, hogy a bizosító társaságoknak csak addig fontos az ügyfél, amíg alá nem írja a szerződését. Onnantól aztán eltűnik a kellem és a báj, a határidők megnőnek, a válaszok ritkulnak, a gondoskodás szertefoszlik, és az ember egy szélmalomharcba…..
Regéltünk már párszor itt a Wizz Air egyre last minute-ebbe hajló árazásáról, (a legsokatmondóbb diagram ebben a posztban van), most azért sasoltunk körbe, hogy vajon az általában méregdrága nyaralójáratoknál is akad-e lehetőség az utolsó pillanatos turkálásra. Jelentjük, akad, a jövő heti Mallorca…..
andd1234 2017.06.24 01:00:19
@geegee: Ez lutri, de hát egyeseknek ez a hobbijuk. :))
Chicago legmenőbb luxusétterme váratlanul bezárt, a magyar tulajdonos, Gyulai Attila váratlanul kiürítette a számlákat, és jelenleg épp Európában menekül a felelősségrevonás elől. "Budapesten is felbukkanhat!" ..
andd1234 2017.06.22 00:36:55
@toportyánféreg: Erdélyi magyar, román állampolgár.
Oké, a mosós kaland végére a kocsi tiszta, de rendszámmentes lett. Gondolom, ez előfordul néha. De vajon mit gondoltak a hely munkatársai, amikor azt javasolták, hogy este menjen vissza a sofőr? Hogy majd taxival megoldja az oda-visszautat? Vagy szó nélkül kifizeti a rendszám nélküli kocsikázás…..
Villanyóra-ellenőrzésre hivatkozva jutott be 2 férfi a szolgáltató nevében olvasónkhoz, és már csak benn árulták el valódi céljukat: tartozás miatt kikapcsolni jöttek az áramot. Sírással, rendőrségi jelenléttel és akciófilmes elemekkel dúsított elképesztő történet következik. Vajon mi történt…..
andd1234 2017.05.29 23:00:50
@langlang: Volt egy kis változás, de előre nem vonnak le semmit. Ti nem olvastok?

"Előzetes tájékoztatásunknak megfelelően 2016. október 1-jétől
Üzletszabályzatunk módosult, mely alapján Társaságunk 2017.01.01-jétől
4.500 Ft értékhatárig összevontan kezeli a részszámlákat. Így amennyiben
az Ön részszámlája 4.500 Ft alatti, úgy a részszámlákat mindaddig nem
készítjük el, amíg azok összértéke meg nem haladja a 4.500 Ft
értékhatárt."
Kénytelenek vagyunk trilógiává bővíteni az autóbérlés rejtelmeiről szóló poszthalmazt, mert nem könnyű kettőbe se besűríteni azokat az infókat, amelyek alapján ellen lehet állni a szaftos lehúzási próbálkozásoknak. A fapadosok vadkeleti trükközése a jegyárakkal, illetékekkel, meg mindenféle extra…..
andd1234 2017.05.17 20:27:38
@Szelid sunmalac: Ha azt mondod a bankodnak, hogy nem béreltél semmit, akkor hogyan fértek hozzá a számládhoz, honnét tudták a bankkártyád adatait? :))
Ez elég gyenge próbálkozás...
andd1234 2017.05.17 20:36:47
@bandigyerek: Ez inkább lazaság, a görögök ilyenek, imádom őket. :))
Nekem egyszer sem nézték meg az autót, amit visszavittem nekik használat után. Sőt, volt olyan, hogy azt mondta, dobjam le az autót a parkolóban és hagyjam benne a kulcsot. Egyszer egy büntetést is kaptam tilosban parkolásért, nem tudom, azzal aztán mi lett...
Azok közé tartozol, akik szerint az Ikea ≠ minőség, csak a csináltatott bútor az igazi? Hah! Akkor olvasd el ezt a sztorit, különös tekintettel az ügyfélkezelésre, meg nézd meg a fenti képet (a társát ki se mertük tenni), és légy kedves bíráld felül a nézeteidet. Kedves Homár! Egy bútorvásárlás…..
andd1234 2017.05.09 16:30:41
@bneder78: Csak nem fizette ki előre a pénzt. :)
andd1234 2017.05.09 16:33:31
@Nick-son: Miért ne lenne. Ha elbasszák és valami szart akarnak rád sózni, akkor azt nem vagy köteles elfogadni. Ezt hibás teljesítésnek hívják a Ptk.-ban.
Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor az ember tudja, hogy jog szerint igaza van, mégsem tudja azonnal érvényesíteni az akaratát, mondjuk nem bír az istennek se kipaterolni valakit a frissen vásárolt lakásából. Az meg naná, hogy idegállapotba hozza, ha elképzeli, ahogy a kakukktermészetű…..
andd1234 2017.04.27 19:55:53
@Sáros Hilda: A posztolónak semmi köze sincs másnak a tartozásához, azt majd az adóssal leboxolja a UPC.
Elképesztő, hogy mennyire végletesen áraz a Wizz Air: sokáig iszonyat drágán próbálja rásózni a jegyeket a lúzerekre, hogy aztán az indulási dátumhoz közeledve majdnem nulláig vigye le az árat, hogy megtöltse a gépeket. Last minute rendszer újratöltve és kimaxolva. Írtunk már párszor arról, hogy…..
Emberi jogokkal, szegénységgel, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek, akik teljesen átláthatóan működnek és akik nélkül az ország jóval szegényebb lenne...
andd1234 2017.04.20 09:58:29
@Legeslegalja: különös, hogy az átláthatóság, a naponta szerzett milliárdok forrása Mészáros, Garancsi, stb. esetében szitokszónak számít! Ezt hívják kettős mércének!