Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tony.

0 bejegyzést írt és 4691 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt követően, hogy a játékos kedden sikerrel teljesítette az orvosi vizsgálatokat, a Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette az OGC Nice középpályását, Khéphren Thuramot, aki 2029-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Khéphren Thuram hivatalosan is csatlakozott a Juventushoz,…..
Tony. 2024.07.11 01:24:11
Alessandro Matri a Tuttosport számára adott interjút, amelyben beszélt a következő évad esélyeseiről, illetve az olasz bajnokság kulcscsapatait érintő változásokról. „Thiago Motta már nagyszerű eredményeket ért el a Speziánál, és az elmúlt szezonban is nagyszerűen teljesített. Felért egy csodával a…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus ifjú támadója, Kaio Jorge hamarosan visszatérhet hazájába, mert a Cruzeiro tárgyalásokat kezdeményezett a torinói klubbal. A 22 esztendős brazil játékos 2021 nyarán csatlakozott a zebramezesekhez, ahol, részben egy súlyos sérülés miatt, nem tudta…..
Utolsó fordulójához érkezett az olasz bajnokság jelenlegi kiírása, s a Juventus, egy immár tét nélküli mérkőzésen, a Monza együttesét fogadja majd Torinóban, az Allianz Stadium gyepén. A Bologna elleni 3:3-as döntetlenhez hasonlóan, ezúttal is Paolo Montero irányítja majd a Juventust a…..
A Sportitalia munkatársának, Alfredo Pedullànak nyilatkozott nemrégiben Maurizio Sarri, s a nyilatkozatban felmerült a mester egyik legnagyobb visszhangot keltő kijelentése az edzhetetlen csapatról, de Thiago Motta esetleges érkezéséről is elmondta a mester a véleményét. „Soha nem mondtam olyat,…..
Alfredo Pedullà friss értesülései szerint Thiago Motta hamarosan hároméves szerződés keretében fog csatlakozni a Juventushoz, nem kétéves szerződéssel, amely egy évre vonatkozó opciót tartalmazna, bére pedig 3,5 millió euró lesz. Ugyancsak Alfredo Pedullà számolt be arról, hogy Thiago Motta érkezése…..
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Massimiliano Allegri a Juventus győzelme után a Sport Mediaset számára nyilatkozott, s a mester elmondása szerint egy erős csapatot hagy hátra Torinóban, ha távozna. „A Juventusnál a győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Nagyon boldog vagyok a srácok miatt, jó munkát végeztek, boldoggá tették a…..
A szerdai kupadöntő előtt Massimiliano Allegri a hagyományos sajtótájékoztatón a Salernitana elleni meccsel kezdte mondandóját, s kifejezte reményét, hogy ezúttal csapata jobban fog teljesíteni. „Nos, reménykedünk a jobb teljesítményben. Megvalósítottuk a BL-helyet illető célkitűzést, most pedig…..
A Juventus középpályása, Nicolò Fagioli hamarosan visszatérhet a pályára, s a Bologna elleni meccs május 20-i időpontra kitűzésével kiderült, hogy már Bolognában pályára léphet a hosszú szünet után. A fiatal játékos egyéves eltiltást kapott 2023. október 17-én, de adott feltételek teljesülése…..
Tony. 2024.05.11 23:53:49
A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus középpályán sok változás lesz nyáron, amit elősegítenek a lejáró szerződések, a kölcsönszerződések és a változó szerepkörök. Cristiano Giuntoli már egy ideje dolgozik a középpálya átszervezésén, mióta tudatosult számára, hogy nem számíthat Paul Pogbára.…..
A Juventus célja az olasz bajnokságban mindössze annyi maradt, hogy az élmezőnyben végezzen, s ezzel biztosítsa helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában, azonban van még lehetőség arra, hogy a csapat egy trófeával mentse a nehezen menthető szezont. A zebramezeseknek ehhez meg kell őrizniük az…..
A szardíniai döntetlent követően Danilo állt a DAZN mikrofonja elé, és a védő természetesen korántsem volt elégedett a csapat teljesítményével, de ezúttal a bíráskodásról is beszélt, mivel véleménye szerint jogos büntetőtől fosztották meg a Juventust. „Egyértelműen szomorúságot éreztem az öltözőben…..
Massimilino Allegri a The Athletic munkatársának adott interjút, amelyben beszélt a Juventusnál tapasztalható kihívásokról és célkitűzésekről, illetve felmerült a megújult Bajnokok Ligája is. „Amikor visszatértem, a csapat megfiatalítására kértek fel, a célkitűzés az volt, hogy évente három Next…..
A Juventus tovább száguld a lejtőn, a zebramezes csapat ezúttal a Hellas Verona otthonában ért el 2:2-es döntetlent, s mindez azt jelenti, hogy amennyiben az AC Milan holnap győzni tud a Monza ellen, a milánói csapat átveszi a tabella második helyét a torinóiaktól. "Realista vagyok. Két pontot…..
A Juventus támadója, Moise Kean a Corriere dello Sport munkatársának adott interjú során beszélt személyes fejlődéséről és szakmai terveiről. "Sokat ingadoztam, de most keményen dolgozom, hogy ráleljek a stabilitásra és az állandóságra. Négy emberből álló személyes stábom van, akik felügyelnek: egy…..
Fabrizio Ravanelli a Tuttomercatoweb munkatársának nyilatkozott az Öreg Hölgy kiváló aktuális formájáról, miután a csapat februárban megnyerte az összes bajnokiját, és továbbjutott az Olasz Kupában, valamint az Európa-ligában. „Nem mindig könnyű a lehető legjobban képviselni a mezt, amelyet…..
A Torino elleni 4:2-es győzelem során, az eltiltott Manuel Locatelli helyett kezdőként kapott lehetőséget a Juventus 21 esztendős argentin tehetsége, Enzo Barrenechea, aki nem vallott szégyent, így érthető örömmel és elégedettséggel nyilatkozott a városi rangadó után. "Már bemutatkoztam a Bajnokok…..
A Juventus hozta a kötelezőt, s Moise Kean és Ángel Di María találataival begyűjtötte mind a három pontot a kiesőzóna közelében tanyázó Spezia otthonában. "Gyenge első félidő volt, de jobban kezdtünk a szünet után, s egy második gólt is szerezhettünk volna Kean révén. Amikor Ángel beállt,…..
A Juventus fontos, ám kevéssé meggyőző teljesítménnyel párosuló győzelmet aratott a Torinóba látogató Fiorentina együttese fölött. "A Fiorentina támadott annak érdekében, hogy megszerezze az egyenlítést, nekünk pedig megvoltak az esélyeink arra, hogy 2:0-ra alakítsuk az eredményt, de nem használtuk…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Juventus szeretni visszatérni a tradíciókhoz, s vissza akarja építeni azt az olasz magot, amely mindig is markánsan hozzátartozott a klub arculatához. Ennek a szándéknak a nyomán a zebramezesek szeretnék megszerezni a Sassuolo tehetségét, Davide…..
A Salernitana otthonában aratott 3:0-ás győzelem során kezdőként lépett pályára Mattia De Sciglio, aki nem vált túl népszerűvé a szurkolók körében, s fenyegetéseket is kapott, mert bizonyítékokkal szolgált a Juventus ellen zajló vizsgálatokhoz. De Sciglio a klub több korábbi játékosához, így…..
A Leeds United hivatalosan is bejelentette, hogy kikölcsönözte a Juventus amerikai középpályását, Weston McKenniet, s ugyan a pontos összegeket nem hozta nyilvánosságra, a kölcsönvétel kivásárlási opcióval történt, amely kötelező érvényűvé válik bizonyos feltételek teljesítése esetén. McKennie…..
Az Atalanta elleni 3:3-as döntetlent követően a Juventus a Monza csapatát fogadja az Allianz Stadiumban, s be kell gyűjtenie mind a három pontot, ha el akarja kezdeni a felkapaszkodást a tabella középmezőnyéből.  A két csapat nemrég az Olasz Kupa nyolcaddöntőjében is találkozott egymással, akkor is…..
Tony. 2023.01.29 15:44:53