Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vica56

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
Kedves Olvasók, május 23.-a után az oldal téli-tavaszi inaktivitása megszűnik, és újból gyakrabban kerülnek majd fel cikkek, remélem addig is tudok valamit felrakni, de nem ígérem meg. Köszönöm megértéseteket és türelmeteket, Minden jót,FehérVándor..
Földönkívüliek felfedése: Közel azonos földönkívüli holttestet találtak Oroszországban és Dél-Amerikában 2/2. írta: David Wilcock eredetileg megjelent: 2013.febr.1 fordította: Benedictus   LINKEK "ALYOSHENKA" OROSZ VIDEÓIHOZ Link 1 -- (1perc 52 mp.): ezek részletek…..
(a cím megtévesztő lehet, nem azonos az előző bejegyzéssel! - a szerk. megj.) Új 3 órás orosz dokumentumfilm kürtöli szét a Pénzügyi Zsarnokságot! 1. / 2. Írta: David Wilcock megjelenése: 2013.január 30. fordította: Benedictus 2013.január 30-án, az egyik élvonalbeli…..
Érdemes a minőséget a videó jobb alsó sarkában a fogaskerékre kattintva 720p-re állítani! (régebbi gépeken vagy lassú internetkapcsolat esetén így akadozhat) Gyönyörű zenét választottak hozzá! :  Alone In The Dark by Vadim Kiselev:…..
2012 Felemelkedés Frissítés 2013.01.14 04:38:40
Kedves Olvasók, sokáig, túl sokáig voltam csöndben, ezért elnézéseteket kell, hogy kérjem. Nem gyávaság, felelősségünk súlya alól való kibújás, esetleg elkedvtelenedés az oka a hallgatásnak, hanem mint nyilván legtöbbetek, én is küzdök a családom felszínen…..
Vica56 2013.02.02 08:28:53
@Novicamary: Nem kértem védelmet, de azóta nem is mertem megszólítani senkit más dimenziókból. Csakis a Jó Istent, Jézus Krisztust, Mihály arkangyalt és az őrangyalomat hívom konkrétan a nevükön.
Valaki volt a szobában, ebben biztos vagyok.
Utána átbeszéltük az esetet a párommal, szerinte más valaki is bejelentkezhetett.
Köszi a linket, a csillagtitkok nekem is az egyik kedvenc oldalam :)
2012 Felemelkedés - 2012.12.27 15:41:40
Kedves Olvasók, Frissítés: Vasárnap este lesz új bejegyzés. remélem mindenkinek kellemesen telnek az ünnepek, frissítés(eke)t január legelején fogok tudni kirakni, addig éjt nappallá téve dolgozom.Megértéseteket és türelmeteket köszönöm. FehérVándor..
Kedves Olvasók, Néhány fontos/érdekes videót szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. Először is holnap lesz az évszázad utolsó tripla dátuma 12-12-12, az utolsó portál/kapu nyílás a várva várt 21-i előtt, sok százezren fognak meditálni világszerte, alább találjátok az…..
Kedves Olvasók, Sajnos ez egy ad hoc jelleggel született írás, most kaptam Benedictustól a fordítást, én korábban nem tudtam kirakni. Ehhez nem tartozott leírás Cobrától, csak linkelt különböző oldalakat, az instrukciókat egy másik, 1992 óta aktív csoportosulás honlapján…..
Kedves Olvasók, a hétvégén sokat fogunk dolgozni Benedictussal új frissítéseken, addig is viszont szeretném nektek teljes szívemből ajánlani ezt a méltatlanul, felháborítóan elhallgatott csodát, amelyet 1996-ban forgatott Coline Serreau és potenciálisan ébresztő hatása miatt,…..
Fehér NemességÍrta: CobraFordította: Benedictus Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14 Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt. Ez az első az…..
Kedves Olvasók, hacsak valami rendkívüli nem történik, hétfőig nem lesz frissítés. Több fordításon is dolgozom, de most 3 napig nem leszek gépközelben, félmunkát meg nem adok közre.Cobra egyébként július 5 óta érdemleges frissítést nem tett közzé, tegnap 3 kép került ki…..
Aki nem látta/olvasta volna, itt egy korábbi cikk a témában: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/23/a_2010-es_es_2011-es_ev_legjobb_felvetelei_a_galaktikus_rokonaink_jelenleterol ..
Kedves Olvasók, (Frissítés 1: Az Esemény várható menetéről egy korábbi cikk a frissen becsatlakozóknak: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/18/a_hatterhatalom_felszamolasa_eltavolitasa ) Frissítés 2: Kikerült egy új Wilcock cikk, amelyben leírja, hogy beszélt Drake-el,…..
Kedves Olvasók, úgy vélem ez egy rendkívül fontos fordítás, hiszen megválaszol rengeteg indokolatlan félelemet, amelyet sokan hordoznak magukban. Hadd tegyek még annyit hozzá, hogy habár valóban tervbe volt véve III. világháború( emlékezhetünk mennyire a levegőben lógott Irán…..