Regisztráció Blogot indítok
Adatok
badoglovas

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a rémes közlekedés kerül szóba, aligha Málta az első, ami a legtöbb embernek beugrik, pedig a szigeten tényleg horror lehet eljutni egyik helyről a másikra – legalábbis Karesz tapasztalata alapján, aki múlt heti írása után most a közlekedést veszi górcső alá...
A legnagyobb parasztság az, ha valaki nem tartja be a követési távolságot. Ez elég balesetveszélyes, hiszen elég csak egy pillanatra elbambulnia, és meg is történik a baleset. Nem csak magát veszélyezteti, hanem mindenkit körülötte...
Mi a gond? A NIF Zrt. 2017-ben kezdte meg a 40a vasútvonal (Pusztaszabolcs-Kelenföld) felújítását. Ezzel önmagában semmi gond nem is lenne, hiszen a többi, már felújított vonalhoz hasonlóan ez is igen jelentős szerepet tölt be az elővárosban és a távolsági forgalomban egyaránt. Aki pedig…..
Nem is olyan régen fiatal barátom arról kérdezett, hogyan viselkedjen, ha egy hölgyet étterembe hív. A legnagyobb problémája az volt, ki lépjen be az étterem ajtaján először. Engedje előre udvariasan a nőt? Vagy vágjon elé, és ő lépjen be? Igencsak csodálkozott, amikor azt válaszoltam, hogy…..
badoglovas 2017.01.23 12:47:14
Mindannyian szeretünk kedvezményt kapni, amikor többet vásárolunk egy termékből.  Az üzleti élet így is működik, minél többet veszel valamiből vagy minél nagyobb kiszerelésben, akkor az egység ár csökken, van mennyiségi kedvezmény. Mindig így van ez? Erre a kérdésre kerestem a választ egy országos…..
1910. Hószünet az iskolában egy kemény télen. Valdez, Alaszka  ..
badoglovas 2016.12.27 19:40:27
@dyers eve: Igen, a Szigeti úton volt egy buszmegálló hajdanán, ahol csak a 28-as busz állt meg, talán a 27-es is, de a 20-as nem. Innen jártam iskolába pár hónapig.
Az emeletes busz emelete félelmetesen billegett. Tudomásom szerint ezért is nem vált be. Addig nem indult el a sofőr, míg minden emeleten tartózkodó le nem ült. Ki volt írva, hogy felállni csak a busz megállása után szabadott.
Kigondoltam Merénylet 2014.07.05 23:24:00
Nyilván vannak olyan állampolgár kollégáink, akik szerint a Posta az egy professzionális szervezet. Számukra van egy rossz hírem: bezárt a Lipót, így a gyógyulásukra minimális az esély. Én magam a Postához gyakorlatiasan próbálok meg közeledni. Fel akarom számolni az egész…..
Soha nem képzeltem volna, hogy ilyen vihart kavar az a poszt, melyben egy panelház tövébe telepített kertecskét mutattam be egy hete. Bár kemény ellenvélemények is voltak, a többségnek azért tetszett a dolog, azt tükrözik azok a példák is, amelyeket küldtetek. Ádám például a…..