Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sarar

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MLM átverés Botanoo 2011.05.30 22:38:00
Botanoo, a Carbon Credit kereskedelemre építő újabb lehúzó Multi Level Marketing csoda. Újfent a környezetvédelemre érzékeny és egyben hiszékeny embereket akarja valaki jó rászedni és más kárán gazdagodni. Miről is van szó? A marketingduma az, hogy vegyél Carbon Creditet,…..
sarar 2012.07.06 02:55:52
A Botanooról!

Az egyik rokonomat sajnálatos módon befűzték. Naiv volt és tájékozatlan. Én akkor hallottam erről a carbon creditről és Botanoo-ról először a rokonomtól kb. 2 hónapja.
Gondoltam utána járok picit a dolognak és nyomoztuk egy magánnyomozó barátommal.

Előzmények:
A rokonom 1200 €-t tett be, amire azt mondták neki, hogy 4 hónap múlva 1850-et fog kapni (természetesen bármikor kiveheti - ezt mondták). Letelt a 4 hónap, azt mondták, hogy megvan a pénz most 1850-en áll, de ne vegye ki mert még megduplázza. Ki szerette volna venni, de húzták a dolgot, hogy várjon. Közben ígértek a pénz helyet dán és osztrák debit kártyát, kuponjegyet stb. Természetesen egyiket sem kérte mert a készpénz kellett volna neki. 2-3 hónap elteltével már a betett összeget sem ígérte a botanoo. Ezt követően csend, kapcsolatmegszakítás és fegyegetőzés a botanoo-tól.

Közben utánajártunk, nyomoztunk az elmúlt 20 év MLM rendszereinek. Meglepő érdekességet lehet leszűrni, az MLM rendszerek 90 %-a a magyarországi szcientológusokhoz köthető. Rengeteg belső agymosó tréninget szerveznek a minél sikeresebb beszervezési technikák elsajátítására. Ebbe az egyházba belépni lehet, de megszabadulni tőlük szinte lehetetlen. Az egykori miniszterelnök Bajnai Gordon is a Magyarországi Szcientológiai Egyház tagja. Egyéb nevezetes szcientológusok: Balogh Gyula, Roshental József, Bach Géza...
Az MLM és Botanoo rendszerek alapítói többnyire több lábon állnak és részesei a magyarországi arany (NobleTrade2004Kft., AranyMagyarország...) adás -vételnek és egyes biztosítótársaságoknak is (pl. Aviva).

A Botanoo a környező országok magyarlakta területei is próbált tér hódítani. Erdélyben és Kárpátalján sajnos elég sok károsult van a csalásnak. Az MLM és Botanoo-s piramisjátékok térhódítása még mindig a keleti blokk és a poszt - szovjet térség, mert itt a szegénységben hiszékenyebbek az emberek, mint nyugaton. Egy pl. Közép - Ázsiában és a Kaukázusokban még újdonság az Amway, ami most arra hódít, mint nálunk a 90-es években ment végbe.

A rokonom két Botanoo-s emberrel állt kapcsolatban.
- Izsó László székesfehérvári biztosítós ügynök és sakkozó (Székesfehérvár, Sajó u. 187.) laszlo.izso51@gmail.com

- Végh Orsolya
Vele telefonos kapcsolatban volt a rokonom. Ő csitítgatta az embereket, hogy várjanak még meglesz a befizetett összege.
E-mail címe: orsi.mission@gmail.com
Róla érdekes dolgokat találni az interneten:
winalitebetet.blogspot.hu/2009/10/love-moon-intimbetetcsalad.html
elvezdazesot.blogspot.hu/

Ezt azért teszem közzé, hogy mindenki aki gondolkodik picit az MLM rendszereken tisztábban lásson, hogy mégis hova kívánkozik beszállni.
A meseszerű gyors meggazdagodási és felívelő grafikon táblázataik is az MLM rendszerek tréning módszerei!

Sarkadi Árpád