Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xaverta

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vége van. Vége. Ennyi volt. A kurvaéletbe! Pedig mennyi mindent megpróbáltam. Mennyit tettem, mennyit gürcöltem. Mennyiszer elmondtam, hogy kettős mérce. Hányszor ordíttattam a Hankiss Ágnest hiába. Akkor már a párttól is megkaptam, hogy: "A kétharmados demokratikus többség…..
xaverta 2013.07.04 13:14:28
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Lágerek voltak a ruszkiknál sőt még az amcsiknál is. :)"

Volt a keresztényi szeretetről papoló egyháznál is inkvizíció. Szigorúan a bűnös lelkek érdekében persze.:)

A gulagokat sem lehet magyarázni természetesen...
xaverta 2013.07.04 13:19:12
@irógép:
"Értelek, és nulla hadseregünkkel és 10 vadászgépünkkel, épp készülünk lerohanni európát?:))
Annyira vicces, ha valaki nem nyal be csontig pl. a Németeknek, ha már Hitlert emlegetted akkor az már egy hülye fasiszta:)"

Hát a magyar virtus neked már semmi ? Most akkor merjünk nagyot álmodni, vagy sem ?:)

Más nem benyalni, és más fejjel a falnak rohanni ész nélkül.
xaverta 2013.07.04 13:21:00
@Penivaldes:
"te érted már titkom.)"

Kész szerencse, hogy nem tapasztali úton tettem szert a tudásra.:)
Azt hittük unalomba fulladt, de csak kicsaptak a hullámok abból a szárszói budiból. Farkasházy végül is csak büszke lehet a klotyójára, mert egyetlen kép róla képes volt arra, amire az összes meghívott, felszólaló és maga a rendezvény nem: tanulsággal szolgálni.  A…..
xaverta 2013.06.27 13:00:53
@pástétom:
"Sebaj, itt van nekünk 12 sátort verő pm-es múmia, bennük lehet bízni."

Bárki másban, mint a gyűlölet szekta fidesz maffiában, és a rasszista jobbikban.
Kedves Kancellár asszony, drága Endzsi!  Őszinte szomorúsággal szívemben értesítelek, hogy lehetséges szabó tázs áldozata lettél. Mink itten a magyar nőknél mostan össze vagyunk zavarodva, mint Matolcsy Gyurka a kettes számrenccerben, úgyhogy elképzelhető. Mármint, hogy a…..
xaverta 2013.06.14 12:42:36
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"hogy a mi emberünk, akiből százévente egy(!!!!) születik egész Ejrópába',"

Vannak fanyalgók, akik még ezt is sűrűnek találják.:) De, majd a történelem igazolja. A fanyalgókat.:)
hacsaknem Ha kapok tíz évet... 2013.06.09 14:01:13
Mit kell tenni, amikor a történelmi árvíz egymásra lépő talpainkon felkapaszkodva már a térdünket nyaldossa, miközben Orbán Viktor árvíz hátán fölfele ívelő választási kampánya is egyre jobban teljesít? Ki kell állni és meg kell ígérni azt, amit évekkel korábban már…..
xaverta 2013.06.10 12:45:24
@ob.zserver:
"@kovi1970: nem az mszp-re szavaztál 2006ban véletlenül?"

még mindig jobb választás volt, mint jobbágyként orbánra. azt tudod-e, hogy a fidesz új jelképe a vak komondor ? s..gg adó gazdád is vak komondorként "vezeti" az országot.:)
xaverta 2013.06.10 12:52:07
@Fejesrob:
"Azon pedig elmeditálhatsz, hogy az egész hiszti nem kellene, ha Gyurcsányék nem úsznak el. Orbánnak ugyanis nem "maga miatt", hanem Gyurcsányék miatt kellett eszeveszett adósságmenedzselésbe fognia."

Te pedig azon meditálhatsz el, hogy orbán első uralkodása idején 50 %-al emelkedett az államadósság. Az mszp 8 éve alatt 100 %-al. Mi akkor a különbség ?
Azbesztmegbaszta kurvaistenit neki! Nemmegmon'tam hogy ne gyere erre, meg ne gyere erre, he?! Megmon'tam vagy nem mon'tammeg elégvilágosan karácsony előtt milyen parlamentet akarok látni? Engem nem fognak se exelempés képviselők a tábláikkal se más ellenzékek az interpellációjukkal…..
Hoppsz. Szabó Máté alapvetőjogi biztos egy laza mozdulattal visszapattintotta a 4. alkotmánymódosítás labdáját az Alkotmánybíróság térfelére. Ők meg ahogy illik példás gyorsasággal rávetődtek, és keddtől számítva harminc napig lehet dilemmázni mi lesz a sorsa Viktor…..
xaverta 2013.05.06 12:46:43
@kifordított nagyanyó:

"Már megint műrettegés és náczizás lett a posztból."

Ahol nácik vannak, ott miért meglepő a nácizás?
xaverta 2013.05.06 13:07:13
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"szóval továbbra sem vállalom be azt ami nem vagyok. :)"

Azt nem is kell.:)
Egyébként, a nácizmus sem a lágerekkel kezdődött, csak ott vált szinte mindenki számára egyértelművé. Vagy, hogy az elcsépelt hasonlatot említsem, a maraton is az első lépéssel kezdődik.
xaverta 2013.05.06 13:09:47
@kifordított nagyanyó:

"Pedig a múltkor olyan normálisan szóltál...:(( "

Kifejezetten éles különbséget látok a mendemondákra alapozott gyűlölködés és a tényszerűség között...
...legalábbis kb annyit tud majd délre kierőlködni magából a krízishelyzetben gyorslefagyású kormánykommunikáció újraindítás után, hogy a negyedik kiegészítésért nem képelték föl ÉdesViktort, ugyan kérem, éppen csak átesett a Fidesz EP frakciót őrző…..
xaverta 2013.05.03 12:30:54
@Spániel:
"ha fülöpházi lennék, ilyen mocsokra biztosan nem akarnék szavazni még egyszer."

A fidesz új logója a komondor. Bár, ha az tudna róla, biztos kikérné magának.:)
xaverta 2013.05.03 12:48:48
@kifordított nagyanyó:
"Szarnék én bele,hogy kolompárné tíz gyerek után kap segélyt ,juttatásokat,ha látnám,hogy rendben a porta és mind a tizet elviszi iskolába és rendes embert nevel belőlük."

Bár a poszt nem erről szól, de nem csak a többségnek vannak feladatai, az biztos. A kisebbségnek is meg kell tennie az út rá eső részét.
Tényleg senkinek nem tűnt fel Szájer József orbitális bakija?A Fidesz EP-képviselője, Handó Tünde független legfőbb bíró férje az Európai Parlament szerdai vitanapján megvédte a magyar kormányt. Az eredetileg elfogadott menetrendtől eltérően kért kérdezési lehetőséget, amit…..
xaverta 2013.04.19 12:35:04
@notib:
"mi a gondod Szájerrel, méltó párja Cohn-Benditnek, azzal a kitétellel, hogy nem pedofil..."

Csak még nem derült ki.:) Kicsit rugózhatnál a fideszt támogató papság pedofíliáján is. Lehet, hogy a pedofília iránti szimpátia okán vallásos párt a fidesz is.:)
„Mivel az osztályok létszáma nem növelhető, meg kellett találnunk a leghatékonyabb és leggyorsabb megoldást. Ezt mi csak Klebelsberg-Taigetosznak nevezzük” – nyilatkozta egy szakember. A közoktatási törvény által okozott létszámduzzadás kezelése Hoffmann Rózsa…..
xaverta 2013.04.15 12:48:27
@Fatal Error! System Halted!: "Ha átadnátok magatokat a keresztényi szeretetnek, mint mi, olyan sokan az igazi hazafiak közül, ti sem gyűlölködnétek, ti mocskos liberálbajnaista, nemzetvesztő férgek. "

Már tényleg Teréz anyai magasságokba emelkedtél szeretet vonalon. Sajnos nem fizikailag.:)
Egyszervolt ország igazminisztere tegnap az Infórádióban megaszonta a tutit: a politikai hirdetésre kíváncsi nerpolgár szokjon rá a köztévére, és ha problémája van az alkotmányossággal akkor ő maga - mint közvélemény, nyilvánosság - az újságírókkal és közelebbről meg…..
xaverta 2013.04.09 12:46:35
@nemecsek ernő áruló:
"Mondom: ki van ez találva. Amíg Orbán Viktor él, addig itt fidesz-diktatúra lesz."

Nem túl nehéz a megoldásra rátalálni.:)
"Nincsen sok választás. Azért nincs, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.  Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Természetesen a dolog az nem szépen, nyugodtan, aprólékosan fölépíthető. Őrült…..
xaverta 2013.04.08 12:51:33
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Másképp szólva a szoclibeknek 12 évük volt bizonyítani, a többit tudjuk."

Az tény, a baloldal nem lehet túl büszke magára, de eddigi teljesítménye alapján Orbán egy szemmel sem jobb. Ha jól megszámoljuk, 12 év kellett a rezsicsökkentés kitalálásához.
Varánusz Hogyan tovább ellenzék? 2013.03.29 04:45:40
Olvasom és nézem az okfejtéseket arról, mit és hogyan kéne csinálnia az ellenzéknek. Mer'hogy mámma' még csak mámma' van, de ha holnap is csak mámma' lesz akkor baj lesz. Pedig a meccs javában zajlik, és valamiért azt érzem leragadunk a kirakat bámulásánál és elsétálunk kicsit…..
xaverta 2013.03.29 12:45:46
@zipe moha:
"Az ország 51%-a ( a csendesek) értelmesebbek mint a maradék 49...pontosan tudják, hogy sem róluk sem nekik nem szól ez az mszp(e14)-fidesz(jobbik ) szisztéma..."

Csak azt kell látni, attól még éppúgy megszívják, mint a 49 %. Ha értelmesebbek, ezt is látniuk kell. Vagyis nem lehet félre állni, és a partvonalról nézelődni. Vagy lehet, de a pofonokból ettől még nem marad ki.
"Demokratikus jogállamban nem létezhet korlátlan hatalom, ennek megfelelően az alkotmánymódosító hatalom sem lehet korlátlan – fogalmazott Stumpf István alkotmánybíró -  az Alkotmánybíróság azzal szembesült, hogy az Országgyűlés kétharmados többsége túllépett…..
xaverta 2013.03.23 18:02:32
@gavar csaba:
"@Fabius:
Te Alkotmánybírókat választottál?
Érdekes.
Mert én például orszgyűlési képviselőket.
Tudod, olyan embereket akik törvényeket hoznak.
2/3-dal akár Alaptörvényt is.
Amit mindenkinek be kell tartania."

Ha jól értem, a törvényeket mindenkinek be kell tartani. Azt még te sem állítod, ha valaki teszem föl, azt mondja "oszt jónapot", akkor mentesül a törvények betartása alól.
Az pedig végképp érthetetlen, ha képviselőket választottál, miért van tele a parlament gombnyomogató biodíszletként funkcionáló robotokkal.
xaverta 2013.03.23 19:56:01
@gavar csaba:
"Az pedig végképp érthetetlen, ha képviselőket választottál, miért van tele a parlament gombnyomogató biodíszletként funkcionáló robotokkal "

"Ez a te véleményed.
Az enyém meg az, hogy öntudatos, magyar érdekeket promováló képviselőink vannak."

Ha az összes fidesz képviselő megszavazza, hogy a Nap kering a Föld körül, akkor az úgy lesz 1 gombnyomásra ? A puszta akarat diadalaként ? Na ugye.
Az pedig, hogy Orbán Viktor szabadságharcról beszél, és közben Nyerges vontatóval viszi a pénzt a nemzetközi karvalytőkének, mindennél ékesebb bizonyítéka a nemzetpusztításnak. Merthogy Magyarország tavaly fizette a legmagasabb összegű kamatot történelme során. Van ennek a Viktor gyereknek szíve, megsajnálta a válságban vergődő Uniót, és adott egy kis lóvét nekik, had lássák az unortodox gazdaságpolitika győzelmét a begyepesedettek.:)
Felszállt a fehér füst. Igen, ott kint a Szent Péter Bazilikában is. De ennek a hírnek leple alatt sunyin, lopva, kúszva befűtöttek a Sándor Palotában is, hátha egy füst alatt meg lehet úszni a bejelentést: Káder János az előzetes várakozásoknak és Fénylő Csillagunknak…..
xaverta 2013.03.14 13:07:55
@Csaknézek...:

"A Fidesz ígéri, hogy feljelentést tesz, felkéri az illetékes szerveket, hogy a lehető legrövidebb időn belül derítsék ki, kik állnak az újabb támadás mögött."

Érdekes, amikor 2009-ben, vagy 2010-ben a zorbán hekker csapat vitézkedett, nem háborodtak fel, és feljelentést sem tettek.:)
Változnak az idők.
xaverta 2013.03.14 23:22:58
@Kiszaj Károly:

" te érted amit írsz? " tetted fel a kérdést.
A nácizmus az agyhalál egyik állapota.
A magyar ember egyenes, őszinte, nem hazudik, bátran vállalja véleményét. Mint ahogy te is vállalod, hogy náci vagy. Netán mégsem ? Akkor magyar sem. Végy példát szeretett vezéredről.
Az ugyan nem dakota mondás, hogy kutyából nem lesz szalonna, de az már magyar, hogy Káder Dzsoniból sem lesz köztársasági elnök, marad fidesz jobbágy.
xaverta 2013.03.14 23:34:12
@Fermentátor:
" Lehet bármennyire is fújni a kormány ellen, de csacsiság azt állítani, hogy itt most diktatúra lenne."

Mint ahogy azt is csacsiság állítani, hogy itt és most demokrácia lenne.:)
törökgáborelemez 489. Alá 2013.03.13 22:18:03
Áder János ma este a közszolgálati televízió híradójában bejelentette, hogy aláírja az alkotmány - hazai és nemzetközi tiltakozásokkal fogadott - negyedik módosítását. A pápaválasztással összehangolt időzítés is árulkodó, a szöveg pedig szinte minden sorában ugyanazt…..
xaverta 2013.03.14 12:35:23
@menőmano:
"Ferenc, a szegények szószólója"

Kíváncsi vagyok, mikor lesz pápa I. Viktor néven.:-)

Valamiért az az érzésem soha.:)
Olyan időket élünk, amikor az ország Alaptörvényének jogtipró módosítása ellen tüntető fiatalokat a terrorelhárítás igyekszik távol tartani a köztársaság elnökének hivatalától... Mintha a diákok, mintha a jogaikért szót emelők legalábbis terrorveszélyt…..
xaverta 2013.03.12 12:26:23
@Magánvéleményem:
"Itt szegény gyerekeket vezényli valaki,..."

Téged is. Sajnos nem a józan ész. Gyilkosokat küldenek civilek ellen. Ez már a polgárháború kezdete...
xaverta 2013.03.12 12:31:38
@ursus artos:
"Remek, akkor bárki elveheti a házadat, kocsidat, mindenedet..."

Mert most nem ez a helyzet ? Orbán soha nem volt törvénytisztelő állampolgár, most pedig már azt is képzeli, mindent megtehet. És valóban szinte mindent. A demokrácia félresöprése emberiség elleni bűntett.
Véreim! Aztamegbaszta kurvaélet! Hát nem megtámadtak minket? Mit megtámadtak, egyenesen beültek kapun belülre a jogállamterroristák, és a kiabálásuktól még az én kezemből is kihullott édes Finkelstein mester legutóbb itt hagyott szentírása. Pedig azt nekem már ékezet stabilan…..
xaverta 2013.03.10 18:16:38
@Penivaldes:
"én már tudom, hogy nem vagyok jó ide, ebbe a vidám közösségbe. elvégre van amiből nem engedek. és így lettem az összefogás ellensége. amit vállalok."

Egy érv az összefogás mellett, amin legalább elgondolkodni érdemes. A 2. Világháborúban Churchill és Roosevelt ha fintorogva is, de összefogott Sztálinnal, aki szintén nem kispályás játékos volt, talán még Viktorunkhoz is mérhető.:) A KÖZÖS győzelem után mindenki ment a maga útján. Itt is arról van szó, hogy van egy olyan, - nyugodtan kijelenthető - házon (hazán) belüli ellenség, akit nem elég legyőzni, képletesen meg is kell semmisíteni, mint Hitlert. Aki ezt nem látja, nem igazán érti a jelenlegi állapotokat.
xaverta 2013.03.10 18:23:00
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
" így meghagylak abban az álhitedben, hogy én csak fényezem az mszp-t."

Említs már egy tényt legalább, ami garanciát jelent arra, hogy a "nokiás dobozok" már csak a múlt rosszízű, de lassan halványuló emlékei.
Kicsit úgy voltunk ezzel a hét elejével mi is, mint a forint: háromszáz fölötti pulzussal bámultuk, hogy jegybankelnök nertárs máris a devizatartalékban turkál könyékig olyan vehemensen, hogy a feje nem győz neki hazasürgönyözni Varsóból, hogy várjál baszod, legalább addig ne…..
xaverta 2013.03.07 13:20:17
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Sok értetlen... :)"

Nem csak, hanem élhetetlen is. Spórolni tudni kell, itt a példa a szemetek előtt, Láng Zsolt, és nem ám, hogy leutánozni akarná bárki, hanem a sárga irigység. Mindig csak a negatívumok. Pozitívabb hozzáállás szükségeltetik, mert ezzel a mentalitással nem tudjuk magunkhoz növeszteni a német gazdaságot. Nem az elkövetkező 20 évben, hanem ezerben sem.:)
Varánusz Mit üzen a választó? 2013.02.28 04:39:12
"most, hogy őszinte ember voltammára már a múlt igazmondó tükrénekfoncsorán fakult"merengve a múltak ütemén"-én ki nem okult-úgy sajnálom, rámnézve,hogy így alakult!" (via) Jóóóóóóó reggelt valóság! Ebben a hónapban is itt vannak a rettegett, a nem nézett, a…..
xaverta 2013.02.28 13:03:46
@ntracer:
"Bajnai személyének meg még a legelfogultabbak szemében is kellene egy kis kételkedést kiváltania... Azok az emberek már a múlt részei... Ha akkor korábban nem voltak jók, most miért lennének? ?"

Most sem jók, de kevésbé rosszak a fidesznél.
Néhány alkalommal már jeleztem a „nagy politikusi beszédek” elemezésével kapcsolatos szkepszisemet. Téved, aki azt hiszi, hogy ezek a beszédek önmagukban bármit is eldöntenek, meghatároznak, hogy elhangzásuk után bármi is egy csapásra megváltozna. Ugyanakkor arra…..
xaverta 2013.02.23 13:54:34
@aszekelyek:
"mennyivel lehetne rosszabb a helyzetünk, ha nem Orbán kormányozna"

Ez csak feltételezés, amint mondani szokták, ha a cápának lába lenne, megenné az oroszlánt is kategória. Az viszont tény, hogy ennek a kiváló kormányzásnak a hatására tavaly jelentősen csökkent a reál kereset. Persze, nem az aranytalicska díjas Simicskának. Gondolom, ez teljesen megnyugtatott.
Magyarország miniszterelnöke még mindig egy olyan alternatív valóságban él, ahol minden rendben van, külső támogatásra nincs szükségünk, a gazdaság dübörög, és az ország gazdasági vezetése példátlan sikereket tudott elérni. Pedig Orbán Viktornak ki sem kellene mozdulnia a…..
xaverta 2013.02.19 12:29:01
@kovi1970:
"kívül minden és mindenki hibás. Az elmúlt8évtől kezdve a világválság."

Csak úgy mellékesen, hogy idézzem Orbán (Dzsugas)Vikit, nincs válság, csak gyenge kormány.
Tegnap párttá alakultak a szakadár elempések. A Párbeszéd Magyarországért alakuló kongresszusán elfogadta az alapszabályukat, 13+1 pontos közpolitikai csomagjukat, megválasztották a társelnököket - Jávor Benedek és Szabó Tímea - az elnökséget - Karácsony…..
xaverta 2013.02.18 12:56:29
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Olyanokat tulajdonítasz a PMP-nek, amiről szó sincs. Sajnos az MSZP megújulásáról sincs szó. Azért az sem indokolatlan elvárás.
Elrugaszkodtunk Feleim, 2012 kétséget kizáróan a tündérmesébe fejesugrás éve lett. Jó Matolcsy szokás szerint most, a szabad felfogású vetődés után, szabadesés közben pislogunk, hogy a hátunkon ejtőernyő nincs, alattunk meg kifeszített védőháló, de csuhajla, győztünk…..
Varánusz Lehet más a párbeszéd? 2013.02.06 03:44:27
Valóságos csodát láthatnak a napokban azok, akik eddig közelről szemlélték az LMP-t. Igen, tudom, a pártszakadás nem csoda, és velük kapcsolatban bármit annak nevezni költői túlzás, de mégis van itt valami, ami eddig nyomokban sem volt: Gyorsan meghozott döntések, világos…..
xaverta 2013.02.06 13:02:58
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"2 milliárdért költöztetik kastélyba a járási hivatalt Navracsics kerületében"

Természetesen nem menti fel semmi bkv-s botrányok résztvevőit, de hol vannak azok az összegek ehhez. A szegedi klinikán a felnőtt lestrapált vese dializátort adták a gyerek részlegnek. 2 milliárdból már akár újat is tudtak volna venni. Ha már populizmus.
GFG Blog Kísérlet 2013.01.27 17:43:49
„...az elhelyezés mind a négy nagy előírása maradéktalanul teljesült: északról hegy védje, délről tó, nyugatról utak, keletről folyó” (Krasznahorkai László: Északról hegy, Délről tó, Nyugatról utak, Keletről folyó)   Van itt egy kísérlet. Arról szól, hogy…..