Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Axxtro

0 bejegyzést írt és 274 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
G. Fodor Gábor a Századvég stratégiai igazgatójaként nem eléggé érdek nélküli fél a kormány megítélésében ahhoz, hogy valóra válthassa másik énjének tett ígéretét, a "politikai gondolkodás" kontextusának létrehozását Magyarországon. Kár, mert tanúsíthatom, hogy…..
Axxtro 2014.10.28 09:52:48
@vitéž munkášőr:

Javítás:

Az a gond tudod, hogy mindent és mindenkit, aki szebb, jobb vagy okosabb nálatok, elkezdtek fikázni és befeketíteni.

Ahelyett hogy tanulnátok belőle vagy tőle.

Ettől nem csak ostobának látszotok, hanem azok is vagytok.

A blogger nekimegy GFG-nek aki egymaga százszor okosabb nála, meg annál a társaságnál aki itt tépi a száját naphosszat és tapsikul az ostobaságokhoz.

Erre nektek az a válaszotok, hogy ahelyett, hogy elgondolkodnátok azon, hogy mit és miért mond elkezditek besározni, befeketíteni.

Az én lesújtó véleményem az itteni szellemi munkáról abból fakad, hogy nem hozzám, vagy más jobboldali értelmiségiekhez képest vagytok ostobák, hanem saját magatokhoz képest.

Ezzel a retorikával és ezzel a tartalommal, semmire se mentek, csak saját magatok alatt vágjátok a fát.

Ez pedig ordenáré nagy ostobaság.
Axxtro 2014.10.28 10:24:18
@ParaZita2:

" Mit kell "okosabb" szó alatt érteni?"

Ez a kérdés komoly?

Például a valós folyamatokhoz, vagy a téveszmékhez való viszont.
Axxtro 2014.10.28 10:30:11
@HaFr:

Szerintem meg a blog kib@szott gyenge és kontraproduktív.

Irritálja azokat is akiket meg akarna szólítani.

Ha meg nem tetszik a mások véleménye, akkor tedd zártkörűvé, és ne szennyezd nyilvánosan az ostobaságaiddal a közbeszédet.

Tedd ki a táblát, hogy "zártkörű klub", és nem linkeld be az ostobaságaitokat az internetes keresőrendszerbe.

Meg ne üzengess innen pártoknak, meg társadalmi csoportoknak.

Ja, és sürgősen szabadulj meg ettől a bolsevista mentalitástól.

Ilyen egyszerű.
A Polgári Konzervatív Párt közleménye: Hiteles, szervezett ellenzék hiányában a Fidesz nemzeti elkötelezettségű, reálisan gondolkodó tagjainak és vezetőinek maradt a felelőssége, hogy megálljt parancsoljanak Orbán külpolitikai tébolyának -- ha már a jogállam felszámolását…..
Mindenórás Tábornok tegnap nem tudta tovább kerülgetni a forró kását, Brüsszelben kénytelen volt válaszolgatni a kitiltós-korrupciós kérdésekre. Tanulságos amit megtudtunk tőle, ugyanis: - Bár tudja kik az érintettek, szarik a korrupcióra, neki nem dolga a köz korrupt…..
Axxtro 2014.10.26 14:55:45
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Menj már ki az utcára és számold meg magad!

Az a tömeg aki az internetadó ellen tüntet az nem te vagy.

Hiába görcsölsz itt, legfeljebb összefoshatod magad.

Attól a handabandázástól ami itt folyik, nem fog változni semmi.
Axxtro 2014.10.26 15:01:45
@Penivaldes:

Bocsi.

Túllőttem a célon.

Elnézést.
Axxtro 2014.10.26 15:19:17
@Boli – Ch.T. is, meg hát!:

Figyu!

Eluntam a bosszantásotokat.

Az az üzenetem, hogy szervezzetek egy új, normális, becsületes ellenzéket, a mostani posztkommunista baloldal helyett, olyat ami nem használ ótvar bolsi retorikát, nem fenyegetőzik és nem handabandázik, nem a demokráciát akarja felforgatni a saját hatalma visszaszerzése érdekében, hanem intelligens ellenzékként képes funkcionálni.

Mert amit itt csináltok, az teljesen kontraproduktív.

Ezzel a handabandázással nem lehet leváltani ezt a kormányt.

Na, üdv.!
A kormányzat megkezdte a lázítást Amerika ellen, ahogy korábban már megkezdte a lázítást az EU ellen, amivel összeáll a Nyugat elleni szabadságharc frontja. Kövér László házelnök az Echo TV portréműsorában többek között arról beszélt, hogy Rui Tavares portugál zöldpárti…..
Október 23-a tökéletes nap arra, hogy a magyar polgár leszámoljon az Orbánhoz fűződő illúzióival, és a balos fenyegetés elmúltával merje végre vállalni saját eszményeit! A polgár eszményei a szabadság, a saját tehetsége szerint berendezett autonóm élet, és a szűkebb és…..
Axxtro 2014.10.19 19:22:35
@toportyánzsóti:

Nézz a tükörbe "Zsóti", aztán számold meg magad.
Axxtro 2014.10.24 17:18:39
@Szúrófény:

Tőlem sorolhatod.

Engem nem zavar, ha az ellenfél sík hülye, és nem lát ki a saját maga által kreált hazugságfüggöny alól.

Megszívtad haver.

Zombivá hülyített a balfék sajtó.
            Dr. Török Gábor a politikatudomány docense értekezésében rávilágít arra, hogy "Orbán Viktor nem lépte át a demokratikus határokat".            Ez így van, Orbán Viktor nem lépte át a demokratikus határokat. Orbán soha semmilyen határt nem lép át. Ő…..
Axxtro 2014.10.21 18:27:33
@jotunder:

Annak tűnt?

Akkor csúnyán benézted.
Úgy izgulok, mint katolikus diakónus a részeg garázdaság utáni szabálysértési eljárás alatt: bazz, gyökerestől fordul fel az MSZP élete.  (via) - Pernahajder Kapitány lehetetlen fogadásokban megnyilvánuló szerencsejáték szenvedélyét szankcionálják,  - ismét elválnak…..
Ha nem is tűnt el teljesen, nyilvánvaló, hogy a NER másik legjobb húzása a maga szempontjából (a rezsicsökkentés mellett) a baloldal és társutasainak megosztása volt: Mesterházy és/vagy az MSZP kulcsszereplőinek egyre többek által gyanított megkenése, a Schiffernek tett…..
A Fidesz nemcsak a kormányzati propagandára költött és költ sokmilliárdot, hanem a választási plakátjait is mindenhová elhelyezi. Persze a padra helyezett propaganda könnyen találkozhat a valósággal. Szerintünk elég sokatmondó olvasónk képe. "Bízzon a Fideszben! Dunaújváros…..
Nacionalizmusról, a skót népszavazásról és Orbán tusványosi beszéde kapcsán a liberális demokráciáról beszélt John O'Sullivan, Margaret Thatcher volt beszédírója, a budapesti Danube Institute igazgatója az ELTE jogi karán. O'Sullivan szerint Orbán Viktor a progresszív, nem…..
        Dr. Török Gábor adjunktus (Corvinus, Lánczi-intézet) bizonyára érdeklődéssel fogja meghallgatni a Wallenberg díjat a University of Michigan-en átvevő Heller Ágnest. Heller is az Orbán-rezsimet értékeli, talán nem egészen úgy, mint Török Gábor. 45.33-nál kérdezik…..
A Fidesz -- a saját szempontjából stratégiai hibát vétve -- politikai csapdába hajszolta az országot. Olyan versenyt indított a lelkekért, amelyben féltávnál ugyan vezethet, de nem nyerhet meg, mert (1) már látszik, hogy a nemzetközi környezetben nem fog beállni az "unortodoxiát"…..
Axxtro 2014.10.06 16:38:47
@DrGehaeuse:

Az gond, veletek ellenzéki tökfejekkel, hogy állandóan saját magatokból indultok ki, és el se tudjátok képzelni. hogy a saját sekélyes gondolkodásmódotokon kívül más logikai struktúrák is vannak.

Ez így, meg nulla pontos nekifutás.
Axxtro 2014.10.06 19:15:03
@DrGehaeuse:

Szerintem általánosságban beszéltem.

Nem vagytok arra képesek, hogy egy hozzászólást úgy fogalmazzatok meg, hogy az pontos legyen, hogy ne legyen benne, hiba.

Pont az olyanokról beszéltem, mint amilyen te is vagy, de nem rólad.

Ez itt nem egy oktatási fórum, nem azért van, hogy én itt bárkit is felvilágosítsak, vagy oktatásban részesítsek.

Talán egyszer, ha majd valaki fizet érte.
A kormányzat az önkormányzati választások után nem azt fogja nézni, hogy melyik városvezetés "milyen színű", hanem azt, hogy mi a programja, hogyan tud gazdasági növekedést elérni - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap este az ATV Szabad szemmel…..
A közszolgálati zsákmányrendszer kiépülésével az elmúlt két évtizedben kialakult az a gyakorlat, hogy a mindenkori kormányok a legfontosabb kormányzati szakmai vezetői beosztásokban is jelentős személycseréket hajtanak végre. 2010-et követően azonban új szintre lépett ez a…..
Azt nem várta senki, hogy az alkotmánybírók meghallgatása valami komoly dolog lesz. De talán arra sem számítottunk, hogy a kutyakomédia főszereplői ennyire szervilis és főleg néma lakájai a nernek, akiket időnként szinkronizálni kell.  Czine Ágnes, Varga Zs. András és Sulyok…..
Axxtro 2014.09.24 16:02:35
Axxtro 2014.09.24 16:06:01
@jaegtoer:

Alapvetően liberális vagyok, nemzeti liberális, és nem ballibsi.

És gyűlölöm, mikor egyes sz@rkeverők a bolsevizmust akarják "liberalizmusként" lenyomni a torkomon.

Meg a hozzá tartozó bolsevista retorikát.

Ettől valahogy allergiás kiütéseim lesznek.
Axxtro 2014.09.24 19:46:46
@jaegtoer:

Sajnos azt kell mondanom, hogy nincs igazad.

A "liberalizmus története történelem, és pont az a probléma vele manapság, hogy mindenki azt ért alatta amit akar.

A "liberalizmus" eredeti jelentése, nagyon leegyszerűsítve, a "gondolkodás ás a vállalkozás szabadsága" és szöges ellentétben áll a baloldalisággal.

A két eszme összemosódásából egy olyan förmedvény jöt létre, ami mindkettőnek csak a negatív tulajdonságait hozza felszínre.

Árnyalja a képet, a "neoliberalizmus" megjelenése, aminek annyi köze van az eredeti eszméhez, mint a "baktériumnak a baktérium ölő szerekhez".

Tehát, az azonos néven kívül, majdnem semmi.

Nem fogok itt előadást tartani, olvass utána.
Ha valaki hiányolná a miniszterelnök közpénzből fizetett álkonzultációit, győzelmi jelentéseit leveleit, akkor jó hírünk van: "A kormány ezen a héten tájékoztató kampányt indít a bankok elszámoltatása, valamint az újabb rezsicsökkentés ügyében" - közölte Dömötör…..
Axxtro 2014.09.13 12:43:14
@gázóra ellenőr:

Komolyan azt hiszed, hogy a baloldal mocskos bolsi múltját egy mozdulattal az ellenfélre lehet kenni azzal, hogy elkezditek rágalmazni azzal, ami ti magatok vagytok és amit ti csináltatok, és csináltok?

Ez a legócskább bolsi trükk, amit a kis baloldali barátaid még a szovjet elvtársaiktól tanultak,anno.

Ezt minden jobber ismeri, erről csak te hiszed, hogy be lehet csapni vele bárkit is.

Évtizedek óta jobboldali vagyok, és komolyan azt hiszed, hogy el fogom neked hinni, hogy seperc alatt komcsi lettem, csak azért, mert te itt azt hajtogatod?

Hahó !!

Van otthon valaki ??
Axxtro 2014.09.13 13:20:37
@gázóra ellenőr:

Eddig csak szamárságokat olvastam tőled.

Miért is kéne azt gondolnom, hogy bármilyen ajánlásodat meg kellene fontolnom?
Humoros gyerek ez a Barózó Józsi, és nem felejt. Elnökségének meghatározó momentumai lehettek az Orbánnal megszerzett tapasztalatok, így nem hagyhatta ki, hogy utolsó közös hivatalos aktusuk alatt ne törölje bele cipőjéről a kutyaszart, mintha humorbonbonba lépett volna…..
A valamennyire is ép eszű emberek számára világos, hogy a civil szervezetek elleni rendőri, állami támadás a megfélemlítésről szól. Aki tagadja ezt, az is tudja.  Essék most arról pár szó, hogy miként is néz ez ki a gyakorlatban. Mondjuk a leszbikusokat tömörítő Labrisz…..
Axxtro 2014.09.12 16:32:36
@peetmaster:

Menjél …
Tóta W. Árpád "nem túl okos állat". Ezt sokadjára demonstrálja, legutóbb azzal, hogy azt írta, Tarlósra szavazna. ismét odaszart az asztalra, és jó nagyot belecsapott. Ugye, hadd szóljon! Kit érdekel?! Na most persze minden  értelmes ember látja, hogy Falus Ferenc nem…..
Hiába no, Kusza Szemnek besikerült az élet. Ami úgynevezett vállalkozóként nem ment neki, azt az állam csecsén lógva megengedheti magának: Nemzeti Oligarcha módra vásárolgat értékes ingatlanokat, önmagából tantárgyat csinál, kikanyarít egy saját falut is magának, mert ha…..
Axxtro 2014.08.30 11:53:03
@jaegtoer:

Tegnap lezártam ezt a támát, meg a veletek való ügyködést, úgyhogy ne fáraszd magad.

Tökéletes hiábavalóság és nettó ostobaság amit itt csináltok.

Vélemény befolyásoló képessége gyakorlatilag nulla.

Idő és energia pocsékolás.

Annyit értek a beszólásaid, hogy mostanra egy műveletlen, nagypofájú, korlátolt, tahónak nézel ki.

Ha a cél ez volt, akkor hajrá!

UI: Ne fáraszd magad a reflektálással, a véleményed pont akkora nulla, mint amekkora te vagy.

További jó szórakozást!
Axxtro 2014.08.30 13:21:22
@Vombatus Ursinus:

Nem rémlik, hogy a témába vágó tanfolyam fizetési listáján rajta volna a neved.

A tökfejek szervezett ingyenelőadásokat pedig máshol tartják.

Egyébként is elkéstél, mert tegnap éjjel a témát lezártam.

Üdv.
Axxtro 2014.09.01 17:44:00
A gépezet megszervezi a társadalmat, hogy biztosítsa Orbán személyes hatalmát. A társadalom megszervezése felülről lefelé történik (miközben a tömegeket szedálják): kezdődött a politikai ellensúlyok -- a nyilvánosság, az alkotmányos rendszer, az államháztartás, a…..