Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jcsibe

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Miniszterelnök Úr, tisztelt Miniszterelnök-helyettes Urak, tisztelt Belügyminiszter Úr! Örömmel vettem tudomásul, hogy végre betartották ígéretüket: senkit nem hagytak az út szélén. Viszont ezúttal az úton hagyták a rászorulókat, akik Önöktől akár olvadásig ott…..
"Súlyos adósságokba hajszolt bele panellakás-tulajdonosokat egy önkormányzati cég, ám a vezetői jutalom eddig sohasem maradt el. Röghöz kötötték a Havanna lakótelep egyik háztömbjének ezerötszáz lakóját azzal, hogy a közös képviseletüket ellátó önkormányzati cég több…..
jcsibe 2013.02.09 12:46:00
@Tulajdonos.hu: Kedves tulajdonos!Képzelje tudjuk,hogy mivel jár egy beruházás.Tisztában vagyunk vele, vagyunk annyira okosak, mint Ön!Azzal is tisztában vagyunk,hogy van közgyűlési határozat a hitel felvételről de,hogy Ön nem tudja értelmezni amit én írtam nagyon sajnálom.De ha Ön ennyire jól informált,minden kérdésben bizonyára nagyon közel van/volt a tűzhöz!Ennyi lett volna az én véleményem.Bár azt hiszem,hogy Ön az aki uszít és nem tud vagy nem akar továbblépni a múlton,mindenféle eszközzel próbálja meggátolni a társasház előre jutását!Köszönjük (Gabika)!Ezzel én is befejeztem a kommentelést!
jcsibe 2013.02.09 16:04:52
@Tulajdonos.hu: Tisztelt tulajdonos!Ne írjon már le ilyen hülyeséget,hogy aki előre fizette a panel szigetelésre az ablakcserére avagy a fűtés korszerűsítésre a pénzt annak kamatot kell fizetnie.Az egyéb beruházás meg még meg sem valósult.Milyen alapon fizettetnének az el nem végzett munkáért.Ja persze nyitva volt a közös képviselet ajtaja, de csak azoknak volt kitárva akik a TH18-al egyetértettek mindenben! Egyébként nem
tájékoztatásban,hanem ordibálásban volt részük!Különben nyugodtan feljelenthet a hölgy mert semmi sértő vagy rágalmazó megjegyzést nem tettem ellene! Gabikából is van sok!Akinek nem inge ne vegye magára!
jcsibe 2013.02.12 14:37:18
@lolablau: Maximálisan egyetértek önnel!De a Tulajdonos.hu néven írogató sajnos nem így gondolja az egészet. Folyamatosan csak írogatta a hülyeségeit de arra nem válaszolt soha érdemben amire kellett volna!Nagyon közel van/volt a tűzhöz annyira egyértelmű az írogatásaiból!Remélem majd idővel megkapja mindenki a megérdemelt büntetését,azért amit elkövettek!
Az Ughy Attila által kinevezett kispesti lakóhelyű Csomó Tamás alpolgármester saját felelőtlensége miatt került autólopási ügybe. Csomó Tamás alpolgármester magánhasználatra igénybe vette, majd éjszakára hazavitte az önkormányzat tulajdonában lévő LKT-671 forgalmi…..
jcsibe 2013.01.31 16:34:02
@Holabög Rém: Kérdezni ezektől?minek válasz úgy sem lesz.Ha lesz akkor úgy is kimagyarázza magát.Egyébként meg nekik minden jár mert ők mindenki felett állnak. A hatalomért és a jó fizetésért mindenre képesek,arra is, hogy hazudjanak! Alávaló bagázs!!
Gyakorlatilag két éve szabotálja az önkormányzati társasházkezelő, a TH18. menedzsmentje, hogy a Csontváry. u. 30-38. számú társasház végre visszanyerje önállóságát és szakíthasson a közös képviselettel. A dr. Tóth Tibor József által vezetett cég gyakorlatilag mindent…..
jcsibe 2012.12.30 12:01:05
@lolablau: A tulajdonosoknak meg lehetne már annyi eszük,hogy nem a TH18-ra hallgatnak,inkább összefognának és harcolnának a saját tulajdonaikért amíg még lehet!Mert ha ez a hozzáállás fog működni akkor lehet majd mindenki bérlő a saját tulajdonában. Azzal kéne törődni,hogy segítsük,azt az embert aki fel merte vállalni azt,hogy szembe szállt a TH18-al,és mindent megtesz azért,hogy ne tudja csődbe vinni a házat a TH18.
jcsibe 2012.12.30 16:01:22
@lolablau: Maximálisan egyetértek önnel.Igen segíteni kell a Papp urat és a többség által választott új számvizsgáló bizottságot.Itt csak is mi tulajdonosok vagyunk képesek arra,hogy megmutassuk a TH18-nak,hogy nem félünk tőlük!Ezért jó lenne ha minél több tulajdonos társunk állna ki az igazáért!Nem félni kell hanem harcolni és összefogni!
Újabb ékes bizonyítékát kívánja adni a FIDESZ-KDNP-s városvezetés, mennyire nem érdekli őket a panelházakban, lakótelepeken élő emberek sorsa. A mai képviselő testületi ülés egyik napirendjében vissza kívánja vonni a 2008- 2009-es évben a panel és panel plusz programokban…..