Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzmerkaG

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „régi-új jobboldal pólusa” az online társadalom 31%-át szólítja meg, a „szocialista baloldal pólusán” pedig 15%-nyi szavazót találunk. A többiek, vagyis az online társadalom 54%-át kivető tömeg alkotja a „demokratikus megújulás pólusát” Ez a cikk egy…..
Szmerka Gergely Elfogadhatatlannak tartom, felháborít, kétségbe ejt. Mostantól, a jövőben, ezentúl. Meghalt, megölték, megszűnt, megsemmisült, vége (mármint a demokráciának, a sajtószabadságnak, a szabadságnak úgy egészében, az oktatásügynek, az egészségügynek, a…..
SzmerkaG 2012.07.05 15:24:58
@rimbaud: Nyilvánvaló az ellentmondás az indulatok terén. Az indulattal szembeni indulat benne van az írásban, de megpróbáltam a stílust az általam hiányolt követelményekhez igazítani. Stiláris libikóka, de szeretnék észből beszélni, hogy az érvényesség megmaradjon. A számonkérés magamra is vonatkozik.

„Egy új, egy érzelmi viharoktól mentesebb értelmiségi közbeszéd kialakítására” mindenképp „van igény”. De ennek a sikere szerintem nem a politikai oldalakon (értsd: azok meglétén, nemlétén, erején stb.) múlik, hanem azokon, akik gondolkodnak, beszélnek, írnak, függetlenül attól, hogy önmagukat melyik oldalhoz tartozónak definiálják.