Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kituzoshop

222 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy mini szülinapi pólókollekciót mutatunk be ezentúl humoros témában. Elsősorban időseknek szólnak ezek a pólók, de minden korosztály számára ideális ajándék lehet. Ezeket a pólókat csak nálunk lehet megvásárolni (egészen addig, amíg el nem lopják más pólóboltok), látogass el webshopunkba, és…..
Ezúttal ajánlanék nektek egy szuper magyar heavy metal formációt, a Crom-ot! Látogassatok el Facebook oldalukra, itt minden szükséges információt, zenéket, videókat, stb. megtaláltok. A zenekar jelenleg a Kalapács együttessel turnézik, több városban is elcsíphetők az év folyamán. Önálló…..
2024. január 11-13-a között rendezték meg az Educatio Kiállítást a Hungexpon.   A kiállítás feladata összekapcsolni a felsőoktatás szereplőit: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket és vállalatokat az itt érdeklődőkkel: a…..
Valentin-nap közeledtével tökéletes alkalom elgondolkodni azon, hogyan fejezhetnénk ki szerelmünket egyedi és stílusos módon. Egy ajándék póló igazán kreatív és kedves módja ennek, főleg, ha a mintán különféle vicces vagy romantikus feliratok szerepelnek. Webáruházunkban széles választékban…..
Üdv Mindenkinek!Régen volt zeneajánló bejegyzés, ezért úgy döntöttem, hogy a mai nap kettő zenekart is bemutatok Nektek. Ajánlom őket szeretettel azoknak is, akik idegenkednek a műfajtól.  Sentio Ergo SumA Sentio Ergo Sum 2006-ban alakult szegedi doom metal zenekar. A csapat elsősorban a '90-es…..
Öt módja annak, hogy a héliumos lufik tovább tartsanakMinden ünnepségen, a léggömbök mindig is különleges szerepük van, függetlenül az alkalomtól. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, megnyitóról, ballagásról vagy bármilyen más örömteli eseményről, és szeretnéd, ha lebegő lufijaid minél hosszabb…..
A chatgpt mesterséges intelligenciát megkérdeztük, vajon hány léggömb szükséges egy átlagos méretű disznó felrepítéséhez. Az alábbi választ adta, ami véleményünk szerint nem állna meg a talpán, ha a valóságról lenne szó. "Az 18 hüvelykes (kb. 46 cm átmérőjű) latex léggömb térfogata nagyobb, mint az…..
Mindenkinek ajánljuk ezt a szuper programot, 2023. szeptember 9. szombati napon.  Nem is szaporítom a szót, íme az esemény: https://tinyurl.com/mtjnf8yz..
Ha azt hiszed te vagy Charles Bronson vagy Clint Eastwood, akkor jól hiszed. A prérin egy vágta után szembe találkozol Bud Spencerrel, aki akkor nyaklevest kever le neked, hogy leesel a lovadról. Ez még semmi, mert a pisztolyod is kiesett az övedből, és nem leled sehol. Miközben a porban fetrengve…..
"Elnézést, ez itt egy lánybúcsú" feliratos pólók kaphatók a webshopban nagyon aranyos cicás és kutyás (amerikai staffordshire terrirer) mintával. Ugyanezek a grafikák megvásárolhatók kitűzők formájában is. Az alábbi linkeken megvásárolhatod. Ha esetleg más állatkát szeretnél, az is megoldható, ez…..
Idén is lesz Gyereksziget, mégpedig 2023. június 16-18. között a Hajógyári-szigeten. Lesznek koncertek és mindenféle szuper programok, érdemes a gyerkőcöket kivinni. Bővebben: https://gyereksziget.hu/ Facebook-esemény: https://www.facebook.com/events/994232201746148/..
A Macskavilág Alapítvány immár 12 éve működik, kizárólag cicák mentésével foglalkozunk. Célunk a kóbor macska állomány csökkentése, ezzel a cicák közt terjedő betegségek megelőzése, ivartalanításával a szükségtelen szaporulat megakadályozása. Lelkes önkéntesekből álló csapatunk napi szinten ellátja…..
Drága nősülendő férfiak! Elkezdtük feltölteni az idei legújabb legénybúcsús pólókat, mindenki figyelmébe szeretettel ajánljuk ezeket a mintákat. Érdemes gyakran visszanézni, mert sok-sok újdonság fog felkerülni a legénybúcsú, és lánybúcsú kategóriába. Ez a két minta teljesen új, ilyen mintákat eddig…..
Csináltam egy új verziót ebből a mintából. Látom nagyon népszerű a póló a többi árus körében is, szerintem már minden valamirevaló pólósbolt lenyúlta ezt az ötletünket is.  Ha szeretnél legénybúcsús Torrentés pólót vásárolni, akkor ITT megteheted...
Különösebb kommentet nem fűzök hozzá, valamiért nagyon szereti ezt a mintát a nép. (illetve konkurens webáruházak is előszeretettel lopják le) ITT megvásárolható...
Igyekszünk olyan szakmás pólókat készteni, amiket (még) nem lehet kapni sehol. Fogadjátok szeretettel. ABLAKOS szakmás pólók ITT.  ..
Támogassuk a békét minden formában, legyen szó béketüntetésről, vagy passzív ellenállásról. Békét Európának, békét a Világnak!..
Milyen ajándékot is adhatunk egy asztalosnak? De olyat, mai kapcsolódik a munkájukhoz. Nézzük csak: kalapács, ácskapocs, partvis, hanglemez. Áh, egyik se jó. Mi lenne, ha egy asztalos pólót adnánk ajándékba? Azt hiszem, ez egy tökéletes ötlet! Asztalos pólók webáruháza KATT..
Milyen is egy jó ajándékpóló állatorvosoknak? Hát ilyen! Webshopunkból lehet rendelni, állatorvosos szakmás pólót. Állatorvos pólók    ..
Ácsoknak is szükségük van pólóra, amit megvásárolhattok nálunk. WEBÁRUHÁZ..
Nálunk az utolsó pillanatban is megvásárolhatod a karácsonyi ajándéknak szánt pólót, 1-2 nap átfutással dolgozunk. Alapanyagunk (még) van bőven, keress bennünket bizalommal. Karácsonyi pólók webáruháza Karácsonyi ajándékok webáruháza  ..
Mai nap két mintát mutatok, az egyik egy baró kutyás grafika, a másik pedig nem más, mint Pablo Escobar karácsonyi kiadásban! Karácsonyra nem kell más csak Escobar és egy kutyás! PABLO ESCOBAR PÓLÓ ITT KUTYÁS PÓLÓ ITT..
Karácsonyi pólóajánló mai fejezetében főszerepet kap a kutyás vicces karácsonyi minta, amin egy tacskó megkörnyékezi a karácsonyfát. Az is lehet, hogy nem tacskó, hanem valami kistermetű kutyuli-mutyuli. Bárhogy is, ez egy nagyon vicces összeállítás, nevetésre bírja az egész családot szenteste.A…..
Ismét hétfő, ismét két póló karácsonyi ajándékként. A horgászengedély drágult, de a karácsonyi horgászos póló nem. Sok szeretettel ajánljuk (csakúgy, mint ezt a rénszarvasos pizsamapólót).  AJÁNDÉKPÓLÓ HORGÁSZOKNAK KARÁCSONYRA ITT RÉNSZARVASOS ALVÓSPÓLÓ KARÁCSONYRA ITT..
Donald Trump Karácsonyra póló mellett mai nap egy dub dance Mikulást is kínálunk A webshopunk kínálatából. Sorra jönnek az új minták, érdemes minden nap visszanézni. PÓLÓ WEBSHOP..