Regisztráció Blogot indítok
Adatok
David S.

0 bejegyzést írt és 157 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán ez volt a film legnagyobb meglepetése...
David S. 2019.05.04 21:31:42
@roli101: Ebben a filmben nem így működik az időutazás. Ha visszamegy valaki az időben, létrejön egy párhuzamos alternatív idővonal, függetlenül a meglévővel. Az a Thanos, aki a Végjáték végén meghal, egy párhuzamos idővonalról jött, ő teljesen függetlenül létezik attól, aki eltörölte a fél emberiséget. Ugyanígy lehet pl. két Gamora a filmben, és ha az egyik meghal, a másik attól még életben marad, mert párhuzamosan léteznek, függetlenül a másiktól.
David S. 2019.05.04 21:34:53
@David S.: Nebulát akartam írni, bocs, nem Gamorát.
David S. 2019.05.04 23:12:01
@roli101: Teljesen mindegy, hogy az alternatív idővonal Thanosa mit csinál, mert az már nem befolyásolja azt, ami eddig megtörtént. A film időutazás-felfogása szerint ha visszamegyünk a múltba, akkor ott bármit csinálhatunk, a jelen nem fog változni a fő idővonalon, mert ami egyszer már megtörtént, az kőbe van vésve, nem módosítható. Tehát Thanos összegyűjtötte a köveket, eltörölte az emberiség felét, majd meghalt. Ez már mind megtörtént. Ezután egy másik, alternatív idővonalról érkező Thanos a saját idővonaláról átlépett a fő idővonalra, ahol az eredeti Thanos már meghalt.
Ezért van az is, hogy Nebula megölhette a múltbéli énjét, de ő attól még tovább élhetett. A film időutazás-koncepciójáról tettünk egy cikket egyébként:

marvelmagyarorszag.blog.hu/2019/05/03/a-bosszuallok-vegjatek-idoutazas-koncepciojarol-beszelt-az-iroparos
A stúdió továbbra is tele van tervekkel...
David S. 2018.08.12 03:11:21
@Giggsy: A szerződés, amit annak idején aláírtak valószínűleg minden olyan karakterre kiterjedt, ami Pókember-képregényben tűnik fel először.
Ha akadnak filmek, amik különleges bánásmódban részesülnek még szinkron terén is, akkor vajon melyek ezek a filmek? A Mentőexpedícióról talán joggal feltételezhettük volna, hogy ezek közé tartozik, ám végigtekintve a népes színészgárdához kapcsolódó népes…..
David S. 2015.09.27 17:54:58
@merlinicus: Szerintem Széles Tamás hangja adott egyfajta eleganciát a karakternek, ami nekem kimondottan tetszett akkor. Az már inkább aggaszt azzal a párosítással kapcsolatban, hogy így vajon be merik e vállalni Affleck-hez Széles Tamást. Szerintem elég fura lenne ha Batman Zod hangján szólalna meg, de ugye Affleck-nek ez lenne a legevidensebb választás.
Hölgyeim és uraim, íme James Bond 24. mozgóképes bevetésének főcímdala! UPDATE: Bekerült a posztba a dal videoklipje. Mint minden kiváló 007-es kaland receptje, a Spectre sem nélkülözheti az állandó hozzávalókat. Persze ezek jellege a korszellemnek, még inkább…..
David S. 2015.09.25 15:34:58
 - SPOILERMENTES - Ajándékot kapni jó, de adni még jobb. Gyerekként mindig azon izgultam, hogy vajon olyasmit kapok-e, amiért annyit ácsingóztam magamban, aztán valamikor átfordult a dolog: nem annyira gyerekként egy…..
Mr. és Mrs. Smith... azazhogy Pitt, 10 év múlva. Angelina Jolie harmadjára talán féken tartja ambícióit, és révbe ér rendezőként is. UPDATE: A szerelmi dráma művészi igényű,…..
Oscar Isaac azért jobban fest kék izéként az Entertainment Weekly hasábjairól kiollózott jelenetfotókon ill. borítóképen, mint anno Arnold egy másik képregényből szalajtva. UPDATE: Egy tegnap kimaradt forgatási képen kívül további mutánsok, valamint egy eddig meg nem…..
Túl nagy őrültségeket nem várhattunk a Mad Max: A harag útja kapcsán, már ami a magyar prezentálást illeti, bár az, hogy feliratos vetítés is lesz a filmből, súrolja a határt. Sőt, akad még más is... Tom Hardy – Király Attila. Aki csak a múlt hónapban jegyezte meg…..
aeon flux poszter: spectre (2015) 2015.03.17 18:32:23
Itt az első teaser plakát a 24. Bond fejezethez. Daniel Craig egészen összeszedte magát, nemde? (Le kell még írni, mit tegyetek ahhoz, hogy nagyobb legyen, mint a forgatás megkezdése előtt?) ..
David S. 2015.03.18 00:02:54
A brit magazin a Fantasztikus Négyesről is közölt képeket: a klikkre növő, teljes galériához lapozzatok! ..
David S. 2015.03.16 14:23:29
@E900: Azért nem hiszem, hogy sokan kirúgnák Kate Mara-t az ágyból. :)
David S. 2015.03.16 14:52:27
@E900: Azért azt vedd figyelembe, hogy ez a Fantasztikus négyes már a Nolan által divatba hozott realisztikusabb képregényfilmes vonalat követi. Jessica Alba gyönyörű, de Sue Storm végtérre mégiscsak egy tudós. Maráról még mindig hamarabb elhiszem, hogy a kvantumfizikával zsonglőrködik.
A Warner Bros. Television közzétette Superman unokahúgáról az első hivatalos fotókat, egy portrét és egy egész alakosat. Mindkettő kattintásra nő, a másodikat a lapozást követően láthatjátok. Melissa Benoist (Whiplash) ezt a rucit fogja Kara Zor-Elként (földi nevén Kara…..
aeon flux poszter: chappie (2015) 2015.02.11 00:25:16
A franciák az ázsiai változatot koppintják fegyverestül, színészestül, és ED-209-estül, de az is biztos, hogy a Chappie legújabb, nagyobb méretben is elérhető poszterének tervezője nagy rajongója lehet A sebhelyesarcú( plakátjá)nak. ..
Alig két hete írtunk róla, hogy megvan a 2016-ra, Gareth Edwards rendezésében tervezett első önálló Star Wars-mozi női főszerepére kiszemelt hármasfogat. Sajnos Tatiana Maslany elvérzett a végső csatában, és vele együtt bukott Rooney Mara is, mert hogy a szerepet a friss…..
Josh Trank (Az erő krónikája) meglehetősen érdekes dolgokat nyilatkozott a javában készülő Fantasztikus négyes-újrával kapcsolatban. Szokatlan dolgokat. Olyasmiket, melyek ritkán merülnek fel egy szuperhősmozi kapcsán: a rendező ugyanis hard sci-fihez hasonlította a balesetet…..
David S. 2015.01.27 16:53:18
@DHOPW42: Azzal nem lenne különösebb baj, hogy Johnny itt fekete de akkor Sue-nak is annak kéne lennie. Mert ezt ugye csak valami örökbefogadásos vagy másik apa/anya fordulattal lehet megoldani, ami nagyon összekavarja azt a testvéri szálat ami a köztük van a képregényekben. Ők amúgy is mindig úgy jelentek meg, mintha ikrek lennének, nagyon hasonlítanak egymásra. Szerintem ezt nagyon nagy hiba volt megbontani, és olyan feleslegesnek is érzem. Ha mindenáron kell bele egy fekete bőrű színész, akkor ne egy testvérpár egyik felét játssza már!

A trailer meglepően jó, én már semmi jóra nem számítottam, de ez abszolút korrekt munkának tűnik idáig. Az Interstellaros áthallásokkal egyelőre nem tudom, hogy mit kezdjek.
David S. 2015.01.27 17:10:25
@MT90: Mivel a speciális effektek nagy része valószínűleg még nincs kész, egy ilyen, speciális effektekre épülő film esetében azért érthető, ha a trailerben nincs sok akció. Az első trailer lényege szerintem inkább a ráhangolás, a figyelemfelhívás. A későbbi előzetesek szokták bedobni az akciókat. Az Eljövendő múlt napjainál is ez volt.
aeon flux ultron birodalma 2015.01.26 13:00:00
Szép kis csapat gyűlt össze az új Empire címlapján, na de hol van Ultron? Ó, hát az előfizetői borítón, természetesen (lásd az "elolvasom" után!)...
A Walmart kotyogott egy kicsit a Csillagok között (tengerentúli) BD-változatáról, és még egy nem túl nagyméretű artworköt is közzétett róla, amit alant csodálhattok meg. Az áruházlánc szerint a gyűjtői változat két BD-t és egy DVD-t kínál majd digipack csomagolásban, egy…..
Vagy nevezzük inkább rosszrovarnak? Az alábbi (klikkre nagyobb méretben is megtekinthető) banneren látható elsőként a jövő augusztusban érkező Hangya ellenlábasa, Yellowjacket (azaz Fullánk?), akit a Marvvel Moziverzum második fázisának utolsó epizódjában Corey Stoll alakít…..
Az év eddigi legsikeresebb filmje a ProVideo információi szerint december 15-én jelenik meg itthon DVD-n. Eddig tart a jó hír. Innen pedig a rossz: az év eddigi legsikeresebb filmje a ProVideo információi szerint csak DVD-n jelenik meg itthon. (A részletekre majd később…..
Újév napján táncol be a hazai mozikba a Hollywood apraja-nagyját megénekeltető "nagyon nem Disney"* musical, amelyhez nem csak egy új trailer, de rengeteg karakterplakát is érkezett. *ez Emily Blunt ígérete. ..
David S. 2014.11.06 19:21:09
@Jester.: azt nem a forgalmazónak kell köszönni. A Magyar Színház mutatta be a darabot ezen a címen áprilisban. :)
Christopher Nolan munkássága már menthetetlenül a szinkronizálandók közé esik, de ha egyszer ily módon produkálnak filmjei 300-400 ezer nézőt a mozikban, ám legyen. A Csillagok között szinkronján ugyanakkor látszik a komoly gondoskodás – remélhetőleg hallatszani is fog a…..