Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyogyviz3

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritka az a küzdelemsorozat, amely alig négy és fél év lefolyása alatt nagy múlttal rendelkező, patinás szériává növi ki magát. Ezen ritkaság lassan megtörténik blogunk házi virtuális futballigájával, amely 4,5 naptári év leforgása alatt immár a 16. kiírásába lép.…..
labdabiztos 15. Labdabiztos HT-kupa 2014.01.08 18:59:30
"A 15-ös a "varázsló" száma, ez különleges írói tehetséget, művészi hajlamot, muzikalitást, kiváló szónoki képességet kölcsönöz. E szám mély ezoterikus jelentéssel bír, az összes szám közül a legszerencsésebb, képes boldoggá tenni környezetét, örömet szerezni…..
gyogyviz3 2014.04.14 11:15:04
Most vettem észre, hogy még nem gratuláltam a győztesnek. Így hát pótolom: minden elismerésem innen, a rangsor másik végéről!
És még további sok sikert a Hattrickben!

@f_miki: Így is szép, hogy legalább holtversenyben nyertem valamit. A tizenhatodik kiírásra is nevezek, ha le nem maradok az elejéről, de majd figyelem a Labdabiztos blogot. Most biztos kevesebb kupakört megy mindenki, úgyhogy szerintem előbb lesz kezdés, mint a múlt szezonban.

És egy körkérdés a végére, mindenkihez, aki olvassa: Szerintetek igazságos az, hogy nem minden aktív felhasználó indulhat a nemzeti kupában?
gyogyviz3 2014.04.17 16:40:12
@Bukott Rockzenész: Aztán hova kívánsz dobbantani, kedves Rockzenész?
gyogyviz3 2014.05.05 10:56:42
@f_miki: Mikor lesz az a "hamarosan"? Alig várom, hogy kezdődjön!
"A 14-es szám akkor kerül a markodba, ha elkötelezett vagy! Az életed olyan lehet, akár egy óriáskerék, viszont biztosan mindig a megfelelő irányban halad majd, ha a szíved a helyén van! Végy magas célokat magad elé és sose add fel azokat! Kerüld az érzékeny engedékenységet és…..
„Valószínűleg még a bibliai időkben kialakultak a 13-as szám körüli hiedelmek. Az utolsó vacsorán 13 vendég volt, a 12 apostol és maga Jézus. Más források szerint az őt eláruló Júdás személyére utal a szám, mert ő volt az, aki tizenharmadikként ült az asztalhoz. A babona…..
gyogyviz3 2013.07.31 14:51:45
@Futó Lada: Köszönöm a gratulációt. A 4-5-1 még nem volt begyakorolva, azt hiszem, ez látszott. Abban bíztam, hogy Ben-Chaim minden adódó pontrúgását belövi, és azzal nyerek 1-0-ra :)
De ne vedd komolyan, dehogy voltak nekem komoly győzelmi reményeim!
Szerencsémre nem láttam élőben, utólag is elismerésem Creának a mazochizmusáért :) És persze az én virtuális Creámnak (a kapusnak) a kifogott és belőtt büntetőkért.

@CreaPress: Ez a gyógyulás egy lassabb folyamat. Talán akkor jöhetek ki, amikor véget ér ez a Hattrick-szezon, de lehet, hogy már benne leszünk a következőben. Ha nem jövök ki, a csapatomat Olafra hagyom :)

Ha mégis kijövök, ennek a százharmincvalahány percnek a történetével kezdem a sóshartyáni virtuális futball aranykönyvének megírását.
gyogyviz3 2013.07.31 15:11:42
@Black Lotus: Becsalnálak a Gödörbe, de csak a csapatom lesz ott, én nem. Csak azért nem írom, hogy jutalomjáték lesz, mert már a mai meccs is az volt.
A Sóshartyán az LB legjobb négy csapata között? Hihetetlen - de szerencsére igaz.
Már többször kértem a barátnőmet, hogy csípjen meg, és a sokadik csípése után már kezdem elhinni.
Tizenkettő egy tucat és ez igaz még egy olyan, nem éppen tucatrendezvénynek számító versengésre is, mint a Labdabiztos Hattrick-kupa. Ideje hát, hogy ismét egymásnak feszüljenek a virtuális világ csapatai és eldöntsék, melyik gárda az, amelynek láttán még Bognár György is…..
Minden, valamire való focicsapat tizenegy tagból áll (a szurkolótábort és a meccs előtt nokiás dobozokkal, délkelet-ázsiai örömlányokkal korrumpált bírókat most ne számoljuk ide) így érthető, hogy futballkupák esetében a tizenegyedik kiírás legalább olyan ünnepi, mint a…..
gyogyviz3 2013.01.05 08:49:27
@CreaPress: Vannak már adatok, mennyivel nőtt Salgótarján lélekszáma a francia marketingvezető bejelentésének hatására?
Mert szerintem hosszú sorok állnak az okmányiroda előtt a nyitvatartási időben :)
gyogyviz3 2013.02.07 12:56:55
@Bukott Rockzenész: Ezzel a csapattal büntetlenül nem állhattam volna ki a Labdabiztos Kupában :)
Csak két magyar szerepelt benne, viszont sikerült továbblépni a kupából.
És nem csak Tesco Gazdaságos (ám még mindig két HM-játékost számláló) világválogatottam miatt, hanem másért is lehet fekete pontot írni az ellenőrzőmbe. Ötödös ellenfelemet egy "etikátlan" ellentámadásos taktikával vertem ki.
Középső középpálya nélkül, 5-2-3-as felállással.

A jövő szerdát viszont aligha élem túl a Magyar Kupában. Terapeuta negyedes csapata, a Pomázi Hentergők SC vár rám.
Jubileumi, tizedik kiírásához érkezett a Labdabiztos-blog Hattrick-pozitív szekciójának méltán népszerű kupasorozata, amelynek célja annak biztosítása, hogy a kupaszerdák legalább olyan izgalmasan teljenek, mint a szombatok - ha nem még izgalmasabban. A sorszám kerek ugyan, a…..
gyogyviz3 2012.09.02 08:38:48
@f_miki: Akkor te már tudsz valamit. A Magyar Kupában még csak az elődöntőknél tartanak. Érdekes, hogy mindkettőt a Nagy Palóc Aréna rendezi, azonos időpontban :)

@hatarsorompo: nagy tisztelettel kérdezem: ezt a nem mindennapi kettős összecsapást milyen furfanggal érted el? És nálad lesz az MK-döntő is?

És a félszőke újabb kérdése: A Palóc Mentő Alapítvány stadionja most is felújítás alatt van. Feltételezem, nem a lerombolásán munkálkodsz. Amennyiben így van, mekkora lesz ez a monumentális építmény? (Ha éppen bontod, akkor is érdekelne a konkrét adat.)