Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adrienne1

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 900. poszt felé közeledve már azt gondoltam, kevés dolog tud meglepni, ám szerencsére tévedtem. A mai poszt szerzője, Roland ugyanis több szempontból is meglepetést okozott: egyrészt azzal, hogy története arról szól, hogyan és miért került Bulgáriába és miért pont oda,…..
Időről időre előfordul, hogy olyanoktól is kapok levelet, akik itthon maradtak, és mindig nagyon érdekes, és sokszor megrázó az ő szempontjukból olvasni a határátkelésről. Nincs ez másként a mai poszt kapcsán sem, melyet egy olyan édesanya, Ildikó írt, akinek a 16 éves lánya…..
adrienne1 2013.12.05 11:47:06
@tilmir: Ne haragudj, Te honnan ? Eddig nem nagyon követtem a posztokat... én Neuchâtel, 25 éve (de volt ebben Zürich és Fribourg is).
adrienne1 2013.12.05 11:46:47
@IldikóD:
Kedves IldikoD, az én lanyom Kanadaban élt egy jo darabig, az idöeltolodas ott sem kevesebb, és akar hiszed, akar nem, az ottawai egyetemen is kellett tanulni és volt mas dolga is.
Söt, én is dolgozom, de azért valahogy mindig sikerült megoldani. Nem minden nap, valoban, de hetente egy-kétszer biztosan.
adrienne1 2013.12.05 11:46:58
@rezsoatya: Haaaat, nalunk ugye elöször én elmentem, unokak mashol születtek, de azért a szüleim ölelgethették elég sokat öket:)
Most, hogy a gyerekeim vannak elmenöfélben, arra gondolok, hogy végülis a szüleimnek jobb volt a kapcsolata az unokaikkal, mint az itt élö nagyszülöknek...
Határátkelő Basel, te csodás! 2013.11.28 06:48:00
Ma Svájcba, azon belül is Baselbe látogatunk. A poszt szerzője, Bebbi némi elemzést követően meséli el röviden kiköltözésük történetét, majd mutatja be a várost. Én speciel szívem szerint rögtön indulnék. :) Freie Strasse karácsonyi fényekben „Sokat gondolkoztam, hogy…..