Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muzsikok közt

0 bejegyzést írt és 2588 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelentek a részletszabályok a korlátozások bevezetéséről, melyek november 1-én lépnek majd életbe. Az oltási kötelezettség bevezetésének lehetősége előrevetíthet pár területen munkaerőhiányt is akár. De ne legyen igazam... Csak emlékeztetőül: November elsejétől ismét kötelező a maszkviselés,…..
Muzsikok közt 2021.10.30 11:55:06
@Billy Hill: Meddig tartana, hogy visszavonjak az egeszet, ha az emberek akar par napot egysegesen nem mennenek be dolgozni? Nem csak a melosnak erdeke bemenni dolgozni...
Muzsikok közt 2021.10.30 11:59:50
@Ménár Atya: Dehogy erthetetlen

Minek oltatni? Az elmult 2 hetben osszesen 5 db. ember patkolt el koviddal, nem kovidtol, aki fiatalabb volt 50nel. Ebbol 1 volt, akinek nem volt diagnosztizalt rakja, cukorbetegsege, szivbaja, vagy nem volt korosan elhizott.

1nek nem volt diagnosztizalt alapbetegsege 2 het alatt - 2 het alatt normalis esetben meghalna 5000 ember... es ezek persze meghalnak oltassal is ugyanugy, mert oreg beteg emberek.

A megszokottnal magasabb halalozas Magyarorszagon utoljara aprilisban volt www.euromomo.eu/graphs-and-maps , ami most megy az nephulyites.
Muzsikok közt 2021.10.30 13:01:14
@Ménár Atya: Tehat azert mert 1 ember allitolag kovidtol hal meg 2 het alatt, orszagosan, azert be kellene oltani 8 millio embert? Hat szerintem meg nem kellene. Mast gondolunk a normalis eszrol.

Fizessem a koltsegeket ha korhazba kerulok? Ok, de akkor mindenki aki oltas utan kerul korhazba az is fizesse, mert ki tudja, oltas nelkul lehet nem lenne semmi baja.

Valojaban mind2 csoport fizette a TBt, tehat mind jogosultak az ingyen ellatasra.
Végigolvastam, inkább csak összefoglalóként, a lengyel és magyar vita lényegét, amely végső soron az EU-s és nemzeti jog elsőbbsége körül forog. Az összefoglaló bizonyos interpretációival nem teljesen tudok azonosulni (úgy érzem, hogy pl. a "liberális demokráciának" nevezett berendezkedés…..
Muzsikok közt 2021.10.30 11:49:57
Most olyan választás jön, amelyet akkor is a Fidesz nyer, ha elveszíti azt. Körülbelül így lehetne megfogalmazni azt a vélekedést, amely mostanában ugyanúgy megjelent mind ellenzéki körökben, mind kormányoldalon. Nem alaptalan ez a felvetés, hiszen a Fidesz látványosan építi azt a gépezetet, amely…..
1945. április 14. Franklin Roosevelt amerikai elnök temetési menete a Fehér Ház felé, Washingtonban Az elnök a jaltai konferencia után hazatérve folyamatos fáradtságra panaszkodott. Március 29-én birtokára, a georgiai Warm Springbe utazott pihenni. Április 12-én ebéd után egy portréhoz ült modellt,…..
Muzsikok közt 2021.10.26 09:59:16
@Örömhernyó: mitol lenne valaki szelsoseges, mert a hazajara tamado hadsereg lelott gepevel pozol?

Erdekes fogalmaid vannak neked
Muzsikok közt 2021.10.26 10:04:32
@hidegsegg: NYC rendbetetele annak a Rudy Giulianinak koszonheto, aki ma a CNN szerint "szelsojobbos" trumpista. Akkor is a liberalis mocskot kellett kitakaritani a varosbol, ami most lopakodik vissza, bar NYC most is sokkal jobb allapotban van mint 40 eve. San Francisco, Baltimore viszont mar elerte vagy meg is haladta a 80as evekbeli gettosodasi szinvonalat
  Tudom, hogy az ország fele akár Lucifert is beültetné a kormányfői székbe, annyira gyűlöli Orbánt. Tudom, hogy az október 23-án ünneplők létszámaránya a jövő évi választásokat tekintve nem sokat mond, már csak azért sem, mert a baloldalnak eleve skizofrén helyzet a kommunista diktatúra elleni…..
Napi többtízezer új fertőzött, több száz halott. A számok gyorsan nőnek...
Muzsikok közt 2021.10.22 09:36:31
@Etniez: erdekes, meg gulyas geri szerint is a korhazban fekvok 45%-a oltott....persze a valosagban ennel joval tobb, mert szinte kizarolag idosek halnak meg, akik igen magas aranyban oltottak

Ha valoban oltatlan lenne a korhazban apoltak, halottak tobbsege, akkor arrol lennenek szamok amit ejjel nappal csapatna a propaganda
Muzsikok közt 2021.10.22 09:39:26
@Almandin: "Soha nem szabadulunk meg ettől az átkozott vírustól, ha nem lesz kötelező oltás!"

Te vadbarom. A jarvany kozbeni oltogatas, ami minden alapveto virologiai ismerettel ellenkezik, eppenhogy erositi az uj mutaciok kialakulasat - a vakcinak mar a delta ellen se ernek semmit
A séta több szempontból is nagyon jó mozgásforma mindenki számára. Először is nem kell hozzá más csak egy sportcipő és ha épp nem esik – bár van, akiknek ez sem akadály, például van, hogy nekem – már mehetünk is és barangolhatunk a városban vagy akár a természetben. Fizikai és óriási szellemi…..
Muzsikok közt 2021.10.18 11:42:48
@Frady Endre: minden telefonban van lepesszamlalo, csak egy app kell pl. google fit aztan meri ha akarod ha nem

nekem a 10ezer lepes 1,5 ora, annyi nem hiszem h feltetlen minden nap kell

a lepeshossza mindenkinek mas, nekem kb. 80 centi de en magas vagyok
Az ókorban még egész más volt a szexualitásról alkotott felfogása az embereknek. A görögöknél például tudjuk, hogy megtiszteltetés volt egy férfinak valamely hadvezérrel hálnia, a rómaiak ilyen szokásaira azonban sokáig nem derült fény. Közvetett információ persze mindig akadt, például Suetonius…..
Azt hiszem, ez a lesz az a poszt, amely jobban megteremti a nemzet egységét mint Janó elnök a legszebb napjaiban. Kéz a kézben fogják elküldeni a szerencsétlen posztolót a Viktor hívek és a Fletó rajongók a büdös 'csába. Pedig emberként semmi bajom Dobrev Klárával, okos, felkészült hölgy, aki más…..
Muzsikok közt 2021.10.05 18:10:02
@midnightcoder2: nem akarunk tisztesseges embereket, ivesen fossuk le ki tisztesseges kinem

egy dolog szamit: penzt tesz a zsebembe, vagy penzt nyul le onnan

tanuld meg ezt

grizzly geza
Muzsikok közt 2021.10.05 18:25:43
@midnightcoder2: Semmi, imadjuk

Europa eros embere, magyarok baratja
Muzsikok közt 2021.10.05 18:32:49
@Sancho12: azok is a Fideszre szavaznak, mer regen 30 alatti jovedelembu eltek a szarcsanyiek alatt
A négyévente megtartott parlamenti választásokon rendszerint 5 - 5,5 millió ember szokott szavazni, így többnyire ez a népességszám dönti el, hogy ki kormányozzon Magyarországon. A szavazásra jogosultak 30-35 százaléka (3-3,5 millió ember) inkább otthon marad és a többiekre bízza a döntést. A…..
Muzsikok közt 2021.09.29 21:00:27
Sajnálom én ezt a szegény Viktort nagyon. Olyan ő, mint Gottfried, a Plantagenet-ház megalapítója, aki elmondhatta magáról, hogy: Az apám is király, a fiam is király, csak én maradtam gróf. Ezt a helyzetet aztán az arisztokrácia szaporodási titkait kifigurázó népi bölcsesség is rögzítette, midőn a…..
A minap derült ki, hogy az egyik újságíró, aki lefotózta külgazdasági miniszterünk tesco és gazdaságos jahtozását (is) két telefonja is a kormányzati szervek által használt Pegazus kémszoftver áldozata lett, az egyik nyolc, míg a másik öt napra. Hiába no, fürkészvezérünk nem szereti a valódi…..
Nehéz erre a kérdésre válaszolni anélkül, hogy pontosan tudnánk, mi a fene történt valójában. Egy igen kedves kollégám fejtegette, hogy ha kiadnák a logokat akkor a szakmai közösség elég gyorsan tudna konkrét válaszokat mondani – a naplófájl semleges, egyik oldal felé sem elkötelezett. Legfeljebb…..
Alighogy elindult szombaton az ellenzéki előválasztás (mind a 106 egyéni választókerületben) rögtön félbe is szakadt, mégpedig technikai problémák miatt. (A procedúra előreláthatólag hétfőn indul majd újra.) Hogy pontosan miről is van szó, azt nem tudjuk, de informatikai gond léphetett fel, ami…..
A magyar kormány úgy tesz, mintha semmi köze nem lenne a koronavírus-járvány egyre erősödő negyedik hullámával. Kommunikációjával azt üzeni a polgároknak, hogy az oltási kampányok sikeres lebonyolításával a hivatalos szervek minden tőlük telhetőt megtettek, azok pedig, akik ezek ellenére se oltatták…..
"Egy győri pedagógus videóban magyarázta el, miért nem hajlandó elkészíteni a pedagógus-életpályamodell által rákényszerített portfóliót." - áll az egyik hírportál mai vezető anyagának bevezetőjében. Sőt, az is benne van a cikkben, hogy számos helyen már alternatív szakma felé sodródnak a tanítók,…..
Ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás kellettek a magyar nyomorúságos valóságot tagadó politikusok, akik a szorgalmas építőmunka helyett a feltűnősködést és nagyzolást választották. Bár szavakban az orbánista politikusok a „munka…..
Muzsikok közt 2021.09.17 09:20:11
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ez persze nem igaz. Telen meg altalanos mantra volt, hogy ha 60% be lesz oltva, megszunik a jarvany, mert sokaknak e folott termeszetes vedettsege is van.

Ma mar sok helyen megvan a 60 vagy tobb, de gyerekeket is oltani kezdtek, akikre minimalisan sem veszelyes, es sok helyen minimalis az atoltottsag, megsincs jarvany.

Afrikaban tegnap 130 koronas hulla volt 1,3 milliardbol vaccine nelkul. Erre hagynek idot.
Muzsikok közt 2021.09.17 10:29:47
@kunzoo: japanban sem, pedig ott a legidosebb a nepesseg

vagy a szomszed ukrajnaban, ahol alig oltottak
Híradás egyik sora az Index vezető cikkéből: "...a szokásoknak megfelelően Orbán Viktor miniszterelnök adott iránymutatást a képviselőknek a következő időszakra...." - Na jó, a Magyar Nemzet cikkét idézte. DE: sokat elmond ez a másfél sor: nem megvitatták/megbeszélték/közösen kijelölték az…..
Sokszínű baloldali fiatalok, gyenge utánpótlás             Az első, ami mindjárt eszembe jut, hogy túlságosan sokszínűek a baloldali fiatalok.  A baloldali vagy Orbánellenes fiatalok túlságosan különböző identitásúak. Lehetsz baloldali fiatal azért, mert szereted Greta Thunberget, lehetsz baloldali…..
Muzsikok közt 2021.09.15 08:18:46
Noha sokáig kérdéses volt (és még így sem lett egyszerű), de azért idén nyáron csak sikerült Susanéknak ellátogatni Magyarországra. És megérte, mert nagyon kellemes emlékekkel gazdagodtak és még az is kiderült, hogy (mint írja), „amikor már nem „lebegünk” két világ között, amikor már el tudjuk…..
Muzsikok közt 2021.09.14 12:29:13
@Csodabogár: "Akkor lehet jó lelkiismerettel feloldani a korlátozásokat, mikor 80+% be van oltva"

Hulye svedek meg le se zartak oltas elott se. Jol ki is halt mind, vagy megse
Gyakorta előforduló élethelyzet, hogy egy beszélgetés témája arra terelődik, hogy nem élünk túl fényűző életet, hiszen a nyugati bérek magasabbak, jobb az életszínvonal, még a közmunkás is luxusautóval közlekedhet, és egyébként is itthon minden drága de ezzel szemben a jövedelmek borzasztó…..
Muzsikok közt 2021.09.13 18:53:16
A netto keresetek direkt osszehasonlitasa marhasag, meg Budapest-videk relacioban is, nemhogy nemzetkozileg.

List of countries by GDP (PPP) per capitat nem olyan nehez megtalalni
en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

A leggazdagabb orszagokhoz (USA, Ausztria) kozelebb van a magyarok eletszinvonala, mint a szomszedos Ukrajnahoz, Szerbiahoz, ez teny.

Alig 2x el jobban egy atlag amerikai, mint az atlag magyar, marpedig Magyarorszagon az atlagkereset duplajat minden valamire valo ember konnyeden megkeresheti barmilyen munkaval, diploma nelkul is. Ez is teny, es maris az USA atlagon vegetal, igaz? Igaz.
Muzsikok közt 2021.09.14 09:41:15
@Értetlen...: S ki kenyszeritett hogy pedagogus legyel?
Ha jol emlekszem 30 eve is alulfizetett szakma volt, 20 eve is, 10 eve is, pontosan tudtad mit valasztasz, bocsi
Egy hónap híján két éve láthattátok a 'Színes mindennapok' sorozat utolsó részét. 1972-nél hagytuk abba az MTI Fotóarchívumának színes fotóiból álló válogatást, de örömmel jelentem hogy folytatjuk, hiszen a szocialista Magyarországnak még 17 év adatott a történelem színpadán. Így ma 1973-ból…..
Muzsikok közt 2021.09.11 09:56:08
@68nyara: De van, de van ! Gyertek Revkomaromba, ha gombmaszokat akartok latni.
Petra Epperlein és Michael Tucker filmje, a The Meaning of Hitler, amelyet a közelmúltban mutattak be New York-ban, azt mutatja be kendőzetlenül, hogy a náci  vezér figurája miként hat a mai napig károsan az emberek képzeletére. A két dokumentumfilmes mindazonáltal különösnek tartja ezt, mert…..
Akár külföldre költözésről vagy Magyarországon való karrierépítésről van szó a nyelvtudás elengedhetetlen. Ebben a posztban szeretném a saját, valamint HR-esek és nyelvtanárok véleményét is összefoglalni a tekintetben hogy milyen nyelvet érdemes tanulni az iskolában, vagy akár később az életben. Bár…..
A Stillwater című filmben, amelyet versenyen kívül mutattak be Cannes-ban, Matt Damon visszatért az igényes filmekhez. Ez az alkotás, amely valóságos tényeken alapul, erősen bírálja az amerikai társadalmat. Damon egy olajmunkást alakít, aki Oklahomából Marseille-be utazik, hogy meglátogassa…..
Muzsikok közt 2021.08.18 18:56:20
@Killary Fucking Clingon: az Oscar semmit nem mond arrol ki a jo szinesz

De MattDamon egesz jo szinesz, igen. Semmikepp se szar, csak jatszik ocskabb dolgokat is - oceans, stb.