Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Muzsikok közt

0 bejegyzést írt és 2553 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közelednek a választások: jövő év áprilisában, nagyjából 200 nap múlva országgyűlési voksolás kezdődik Magyarországon. A végeredményt sok közvélemény-kutató találgatja máris (főleg a most zajló ellenzéki előválasztás miatt), ám valójában még csak nem is sejthető mi lesz. Kép forrása:…..
Végigolvastam, inkább csak összefoglalóként, a lengyel és magyar vita lényegét, amely végső soron az EU-s és nemzeti jog elsőbbsége körül forog. Az összefoglaló bizonyos interpretációival nem teljesen tudok azonosulni (úgy érzem, hogy pl. a "liberális demokráciának" nevezett berendezkedés…..
Muzsikok közt 2021.10.30 11:49:57
Most olyan választás jön, amelyet akkor is a Fidesz nyer, ha elveszíti azt. Körülbelül így lehetne megfogalmazni azt a vélekedést, amely mostanában ugyanúgy megjelent mind ellenzéki körökben, mind kormányoldalon. Nem alaptalan ez a felvetés, hiszen a Fidesz látványosan építi azt a gépezetet, amely…..
1945. április 14. Franklin Roosevelt amerikai elnök temetési menete a Fehér Ház felé, Washingtonban Az elnök a jaltai konferencia után hazatérve folyamatos fáradtságra panaszkodott. Március 29-én birtokára, a georgiai Warm Springbe utazott pihenni. Április 12-én ebéd után egy portréhoz ült modellt,…..
Muzsikok közt 2021.10.26 09:59:16
@Örömhernyó: mitol lenne valaki szelsoseges, mert a hazajara tamado hadsereg lelott gepevel pozol?

Erdekes fogalmaid vannak neked
Muzsikok közt 2021.10.26 10:04:32
@hidegsegg: NYC rendbetetele annak a Rudy Giulianinak koszonheto, aki ma a CNN szerint "szelsojobbos" trumpista. Akkor is a liberalis mocskot kellett kitakaritani a varosbol, ami most lopakodik vissza, bar NYC most is sokkal jobb allapotban van mint 40 eve. San Francisco, Baltimore viszont mar elerte vagy meg is haladta a 80as evekbeli gettosodasi szinvonalat
  Tudom, hogy az ország fele akár Lucifert is beültetné a kormányfői székbe, annyira gyűlöli Orbánt. Tudom, hogy az október 23-án ünneplők létszámaránya a jövő évi választásokat tekintve nem sokat mond, már csak azért sem, mert a baloldalnak eleve skizofrén helyzet a kommunista diktatúra elleni…..
Napi többtízezer új fertőzött, több száz halott. A számok gyorsan nőnek...
Muzsikok közt 2021.10.22 09:36:31
@Etniez: erdekes, meg gulyas geri szerint is a korhazban fekvok 45%-a oltott....persze a valosagban ennel joval tobb, mert szinte kizarolag idosek halnak meg, akik igen magas aranyban oltottak

Ha valoban oltatlan lenne a korhazban apoltak, halottak tobbsege, akkor arrol lennenek szamok amit ejjel nappal csapatna a propaganda
Muzsikok közt 2021.10.22 09:39:26
@Almandin: "Soha nem szabadulunk meg ettől az átkozott vírustól, ha nem lesz kötelező oltás!"

Te vadbarom. A jarvany kozbeni oltogatas, ami minden alapveto virologiai ismerettel ellenkezik, eppenhogy erositi az uj mutaciok kialakulasat - a vakcinak mar a delta ellen se ernek semmit
A séta több szempontból is nagyon jó mozgásforma mindenki számára. Először is nem kell hozzá más csak egy sportcipő és ha épp nem esik – bár van, akiknek ez sem akadály, például van, hogy nekem – már mehetünk is és barangolhatunk a városban vagy akár a természetben. Fizikai és óriási szellemi…..
Muzsikok közt 2021.10.18 11:42:48
@Frady Endre: minden telefonban van lepesszamlalo, csak egy app kell pl. google fit aztan meri ha akarod ha nem

nekem a 10ezer lepes 1,5 ora, annyi nem hiszem h feltetlen minden nap kell

a lepeshossza mindenkinek mas, nekem kb. 80 centi de en magas vagyok
Az ókorban még egész más volt a szexualitásról alkotott felfogása az embereknek. A görögöknél például tudjuk, hogy megtiszteltetés volt egy férfinak valamely hadvezérrel hálnia, a rómaiak ilyen szokásaira azonban sokáig nem derült fény. Közvetett információ persze mindig akadt, például Suetonius…..
Azt hiszem, ez a lesz az a poszt, amely jobban megteremti a nemzet egységét mint Janó elnök a legszebb napjaiban. Kéz a kézben fogják elküldeni a szerencsétlen posztolót a Viktor hívek és a Fletó rajongók a büdös 'csába. Pedig emberként semmi bajom Dobrev Klárával, okos, felkészült hölgy, aki más…..
Muzsikok közt 2021.10.05 18:10:02
@midnightcoder2: nem akarunk tisztesseges embereket, ivesen fossuk le ki tisztesseges kinem

egy dolog szamit: penzt tesz a zsebembe, vagy penzt nyul le onnan

tanuld meg ezt

grizzly geza
Muzsikok közt 2021.10.05 18:25:43
@midnightcoder2: Semmi, imadjuk

Europa eros embere, magyarok baratja
Muzsikok közt 2021.10.05 18:32:49
@Sancho12: azok is a Fideszre szavaznak, mer regen 30 alatti jovedelembu eltek a szarcsanyiek alatt
Sajnálom én ezt a szegény Viktort nagyon. Olyan ő, mint Gottfried, a Plantagenet-ház megalapítója, aki elmondhatta magáról, hogy: Az apám is király, a fiam is király, csak én maradtam gróf. Ezt a helyzetet aztán az arisztokrácia szaporodási titkait kifigurázó népi bölcsesség is rögzítette, midőn a…..
Nehéz erre a kérdésre válaszolni anélkül, hogy pontosan tudnánk, mi a fene történt valójában. Egy igen kedves kollégám fejtegette, hogy ha kiadnák a logokat akkor a szakmai közösség elég gyorsan tudna konkrét válaszokat mondani – a naplófájl semleges, egyik oldal felé sem elkötelezett. Legfeljebb…..
A magyar kormány úgy tesz, mintha semmi köze nem lenne a koronavírus-járvány egyre erősödő negyedik hullámával. Kommunikációjával azt üzeni a polgároknak, hogy az oltási kampányok sikeres lebonyolításával a hivatalos szervek minden tőlük telhetőt megtettek, azok pedig, akik ezek ellenére se oltatták…..
Ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás kellettek a magyar nyomorúságos valóságot tagadó politikusok, akik a szorgalmas építőmunka helyett a feltűnősködést és nagyzolást választották. Bár szavakban az orbánista politikusok a „munka…..
Muzsikok közt 2021.09.17 09:20:11
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ez persze nem igaz. Telen meg altalanos mantra volt, hogy ha 60% be lesz oltva, megszunik a jarvany, mert sokaknak e folott termeszetes vedettsege is van.

Ma mar sok helyen megvan a 60 vagy tobb, de gyerekeket is oltani kezdtek, akikre minimalisan sem veszelyes, es sok helyen minimalis az atoltottsag, megsincs jarvany.

Afrikaban tegnap 130 koronas hulla volt 1,3 milliardbol vaccine nelkul. Erre hagynek idot.
Muzsikok közt 2021.09.17 10:29:47
@kunzoo: japanban sem, pedig ott a legidosebb a nepesseg

vagy a szomszed ukrajnaban, ahol alig oltottak
Sokszínű baloldali fiatalok, gyenge utánpótlás             Az első, ami mindjárt eszembe jut, hogy túlságosan sokszínűek a baloldali fiatalok.  A baloldali vagy Orbánellenes fiatalok túlságosan különböző identitásúak. Lehetsz baloldali fiatal azért, mert szereted Greta Thunberget, lehetsz baloldali…..
Muzsikok közt 2021.09.15 08:18:46
Noha sokáig kérdéses volt (és még így sem lett egyszerű), de azért idén nyáron csak sikerült Susanéknak ellátogatni Magyarországra. És megérte, mert nagyon kellemes emlékekkel gazdagodtak és még az is kiderült, hogy (mint írja), „amikor már nem „lebegünk” két világ között, amikor már el tudjuk…..
Muzsikok közt 2021.09.14 12:29:13
@Csodabogár: "Akkor lehet jó lelkiismerettel feloldani a korlátozásokat, mikor 80+% be van oltva"

Hulye svedek meg le se zartak oltas elott se. Jol ki is halt mind, vagy megse
Gyakorta előforduló élethelyzet, hogy egy beszélgetés témája arra terelődik, hogy nem élünk túl fényűző életet, hiszen a nyugati bérek magasabbak, jobb az életszínvonal, még a közmunkás is luxusautóval közlekedhet, és egyébként is itthon minden drága de ezzel szemben a jövedelmek borzasztó…..
Muzsikok közt 2021.09.13 18:53:16
A netto keresetek direkt osszehasonlitasa marhasag, meg Budapest-videk relacioban is, nemhogy nemzetkozileg.

List of countries by GDP (PPP) per capitat nem olyan nehez megtalalni
en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

A leggazdagabb orszagokhoz (USA, Ausztria) kozelebb van a magyarok eletszinvonala, mint a szomszedos Ukrajnahoz, Szerbiahoz, ez teny.

Alig 2x el jobban egy atlag amerikai, mint az atlag magyar, marpedig Magyarorszagon az atlagkereset duplajat minden valamire valo ember konnyeden megkeresheti barmilyen munkaval, diploma nelkul is. Ez is teny, es maris az USA atlagon vegetal, igaz? Igaz.
Muzsikok közt 2021.09.14 09:41:15
@Értetlen...: S ki kenyszeritett hogy pedagogus legyel?
Ha jol emlekszem 30 eve is alulfizetett szakma volt, 20 eve is, 10 eve is, pontosan tudtad mit valasztasz, bocsi
Egy hónap híján két éve láthattátok a 'Színes mindennapok' sorozat utolsó részét. 1972-nél hagytuk abba az MTI Fotóarchívumának színes fotóiból álló válogatást, de örömmel jelentem hogy folytatjuk, hiszen a szocialista Magyarországnak még 17 év adatott a történelem színpadán. Így ma 1973-ból…..
Muzsikok közt 2021.09.11 09:56:08
@68nyara: De van, de van ! Gyertek Revkomaromba, ha gombmaszokat akartok latni.
Petra Epperlein és Michael Tucker filmje, a The Meaning of Hitler, amelyet a közelmúltban mutattak be New York-ban, azt mutatja be kendőzetlenül, hogy a náci  vezér figurája miként hat a mai napig károsan az emberek képzeletére. A két dokumentumfilmes mindazonáltal különösnek tartja ezt, mert…..
Akár külföldre költözésről vagy Magyarországon való karrierépítésről van szó a nyelvtudás elengedhetetlen. Ebben a posztban szeretném a saját, valamint HR-esek és nyelvtanárok véleményét is összefoglalni a tekintetben hogy milyen nyelvet érdemes tanulni az iskolában, vagy akár később az életben. Bár…..
A Stillwater című filmben, amelyet versenyen kívül mutattak be Cannes-ban, Matt Damon visszatért az igényes filmekhez. Ez az alkotás, amely valóságos tényeken alapul, erősen bírálja az amerikai társadalmat. Damon egy olajmunkást alakít, aki Oklahomából Marseille-be utazik, hogy meglátogassa…..
Muzsikok közt 2021.08.18 18:56:20
@Killary Fucking Clingon: az Oscar semmit nem mond arrol ki a jo szinesz

De MattDamon egesz jo szinesz, igen. Semmikepp se szar, csak jatszik ocskabb dolgokat is - oceans, stb.
  Az e-cigaretta története tele van a közegészségügyi ludditák hazug támadásaival. Az utóbbi időkig ezek közé tartozott a leszokás támogatásként való felhasználás megítélése. Amikor erről esett szó, vagy jelent meg tanulmány, mindig előjött belőlük a precizitás, és kifogásolták hogy nincs…..
Ez az a hőmérséklet, amelyen az emberi sejtek már főni kezdenek, az állatok is szenvednek, és a légkondicionálók túlterhelik az elektromos hálózatokat. Ami városi környezetben egykor elképzelhetetlen volt, hamarosan valósággá válik. Az alábbi cikk 2018-ban (!) jelent meg, hogy figyelmeztessen a…..
Vannak megosztó rendezők. És van Roman Polanski. Egy ember, aki csak szélsőséges véleményeket tud kiváltani, a művészetével legalább annyira, mint magánéletével. A szerzői film egyik legvakmerőbb úttörője, aki sötét fantáziájú különcök generációi előtt taposta ki az utat tabudöntögető…..
Pedig itt volt a lehetőség...
Muzsikok közt 2021.07.29 16:49:50
@Fikalnyik Eugén: Akkkor ez felre ment. Haver vagy Sanyi !
Muzsikok közt 2021.07.29 16:57:16
@Ekrü: Minden vegtagjukba nyomathatjak az oltast tolem akar hetente is, de ne kozpenzbol menjen ez

Ki vagyok en h masok elmebetegseget finanszirozzam vmi nem letezo fantomhullamok ellen?

Eleg a kozpenzes vaccinazasbol !
Muzsikok közt 2021.07.29 18:26:46
@Ménár Atya: szamokrol regeljen Papa