Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chuck69

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kaptuk a hatalmas brékinget, hogy a "szókimondó rapper"Ö lesz az október 26-án induló Rising Star műsorvezetője Ördög Nóra mellett  Két és fél hét múlva indul a TV2 tehetségkutató műsora, Majkának lesz valami szerepe az élő műsor alatt is, de a Super TV2-n futó…..
Tegnap mutatkozott be a Celeb vagyok, ments ki innen! új évada, és a kereskedelmi célcsoportban a várakozásoknak megfelelően 37 százalék körüli közönségarányt hozott, ami már magában is elég kemény szám, de ha mellétesszük a TV2-n vele párhuzamosan vetített Édes élet…..
Eddig az X-Faktor menetrendje úgy volt, hogy a válogatók után jött a tábor, ott keretet szűkítettek, és csak 24 énekes maradt (4x6), akiket megint megszűrtek az ún mentorházban, és marad 12. Na, ezen, illetve az első keretszűkítésen változtatnak egy kicsit idén. Az infót a…..
"Nem kell már sokat várniuk a hallgatóknak, hogy ismét felcsendüljön az éterben Bochkor Gábor (50) hangja." - harsogja a szokásos hülye nyelvezetével a Blikk, ahol ugye a hét elején egy "szemfüles olvasó-riporter kapta lencsevégre Bocsit a rádió székháza előtt, ő pedig…..
– Előre elnézést a keresetlen őszinteségért. Az RTL Klub vezetői abból indulnak ki, hogy az intellektuális képességek sorrendje a világban nagyjából a következőképpen néz ki: Teremtő, Jézus Krisztus, RTL Klub-vezetők, majd utána jön a mindenki más, a világ összes…..
Alighanem még a Rolls-Royce-nál is megállt egy pillanatra a levegő, amikor befutott egy hongkongi szállodatulajdonos 30 (!!) autóra szóló rendelése. Ráadásul ezek között lesz minden idők két legdrágább Phantomja is. Az azért még a sokat látott Rolls-Royce-nál sem hétköznapi…..
A Neo Fm ügyes kivéreztetése óta nem rádiózik Bochkor Gábor, pedig ő örök partnerével, Boros Lajossal ellentétben nem tervezte, hogy visszavonul. Szerződtette ugyan rövid ideig a TV2, de komolyabb feladata nem volt, pedig nem titkolta, hogy rádióműsort szívesen vezetne. A Blikk…..
Szűkszavú a hír, mi sem teszünk hozzá semmi extrát:  Dr. Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója, 2014. október 1-jével Szujó Zoltánt nevezte ki az MTVA Sportfőszerkesztőségének élére. Szujó Zoltán újságíró, sportriporter, műsorvezető. 2002. és 2012. között…..
Ezért jó a köztévénél showmannek lenni: mindegy, hányan nézik az ember műsorát, a nagy lóvét simán le lehet szakítani az állami tőgyről - már ha az embernek beveszi a gyomra az ilyesmit illetve elég vastag a bőr az arcán ahhoz, hogy zsebre tegye a pénzt. A Vasárnapi Blikk…..
Chuck69 2014.09.14 18:19:40
@egy igazi barom vagy mária: Kétlem, hogy 22-szer építenek és bontanak, nem lenne túl hatékony. Egyszerre több adást vesznek fel.Bizonyosan sokkal több marad F elvtárs kézben mint a kereskedelmi televíziónál...
Chuck69 2014.09.15 00:08:06
@kis_kiraly: Tehátakkor 60-170 mill körül van a nyereség. Azért az jó nem.
Chuck69 2014.09.15 00:11:36
@egy igazi barom vagy mária: Attól, hogy két hetente sugároznak, nem jelenti a friss felvételt. Lehet tologatni és vágni riportokat.
Egyik ismerősöm volt néző hasonlón, és egész nap ment a felvétel. Eltérő ruhát kellett viselniük és más helyeken ülni stb...
A hazai médiapiacot idén nyáron az átigazolások tartották lázban (na jó, túlzásokba esünk, érdekelt pár ezer embert), először Stohl Buci mondott nemet a TV2 tízmilliós ajánlatára és maradt az RTL-nél, ahol viszont nem adnak neki műsort, majd Ördög Nóra ment át a TV2-höz…..
comment:com Hírek kávé mellé 2014.09.01 09:31:00
A nap faszsága: a Ki vagy Doki? múlt heti évadnyitójában volt egy jelenet, amiben egy gyíkszerű karakter smárolt egy nővel, és ezen hat elmebeteg brit annyira kiakadt, hogy felnyomta a sorozatot a helyi NMHH-nál. Az Ofcom persze kiröhögte őket, mondván, "nincs olyan szabályunk, ami…..
A szabál az szabál: ha nincs Kossuth-díja, akkor nem kerül be a Híradóba, ez van. A ma reggel 6:30-kor kezdődő hírműsorból kimaradt Robin Williams halálhíre, pedig ha a hír definícióját nézzük, amit egyszer már megmutattunk pedig a köztévének, ez igencsak fontosabb lett volna,…..
comment:com A nap képe 2014.08.05 10:00:00
A kábépersacc négymillió dolláros csapat. Hárman visznek el hárommilliót, a többiek összesen ennyit - epizódonként. ..
Van egy hírünk, hogy aztán mennyire lehet neki örülni vagy mennyire nem, azt majd mindenki eldönti magának: a 20th Century Fox TV és Fox network új vezetőségét "komolyan foglalkoztatja" egy X-akták reboot lehetősége, és nem, nem április 1-i posztot dátumoztunk át. Kilenc évad…..
A csatorna közleménye szerint az RTL éveken át meghatározó arcaként ismert műsorvezető ősszel kap egy műsort, nem nehéz megtippelni, hogy a Rising Star című új tehetségkutatót - ezek szerint a műsor készítői nem akarták a Liptai-Tilla kettősre vagy kipróbálatlan arcokra…..
A reklámadó elfogadása miatt nehéz napokat élő csatorna bejelentette, hogy ezentúl az RTL Klubon is látható lesz az a Híradó, amit eddig az RTL II-n sugároztak esténként. A Rábai Balázs által vezetett hírműsort június 16-tól éjjel fél 12 körül az RTL Klub is leadja majd. A…..
Nyílt levélben fordul a Polgári Platform a Sportklub vezetőségéhez annak kapcsán, hogy ahogy szerdán megírtuk, a Dodzsem című műsor május 9-i adásában Balogh Tamás sportriporter azon élcelődött, hogy egy női sporteseményen nem az ott látható teljesítményre kíváncsiak a…..
Itt az év híre minden David Lynch-, Mark Frost- és Kyle MacLachlan-rajongónak! Július 29-én Twin Peaks: The Entire Mystery címmel, tízlemezes deluxe kiadású bluray változatban jelenik meg kamaszkorunk kedvenc horrorszériája, a Twin Peaks! A díszdobozban ráadásul nemcsak az…..
Chuck69 2014.05.16 19:47:37
A nézettségi versenyben a TBBT sikere ellenére sem tudott az élre kerülni a CBS, de Les Moonves, a csatorna főnöke láthatóan leszarja a dolgot és rendületlenül rendelgeti a rettentő sablonos kontentot. A drámák közül jó, ha kettő, nagy jóindulattal három az, amiről azt merem…..
Újabb bizonyítékot lelt a Bors arra vonatkozóan, hogy tényleg jogosítvány kellene az internethasználathoz: egyesek azzal szórakoznak, hogy a nagybeteg Bajor Imre halálhírét keltik a Facebookon. Az egyik ismert likevadász oldal trollkodik éppen most ezzel (tegnap egy másik Sarka…..
Ahogy arra - sajnos - számítani lehetett, a Fox nem kér mág egy évadot JJ Abrams robotos-rendőrös scifi-sorozatából, az Almost Humanből. Hogy aztán a döntésben mekkora szerepe volt a csatorna ősszel induló új, átalakuló műsorszerkezetének (rövidebb évadok, több sorozat, 52…..
Barna hajú lányok Jelena 2014.04.24 06:39:00
..
Az ének iskolája azon kevés TV2-s produkciók egyike, amit tényleg csak a hazai viszonyokhoz képest is egetverő dilettantizmussal lehetne elcseszni. Vasárnap este indult a gyerkőcös énekverseny második évadja, ami továbbra is eszméletlen cuki, ebben vitának nincs helye. A zsűri és a…..
A május 5-én visszatérő 24 minden idők legjobb tévés akciósorozata, ha pedig csak az első 4 évadot nézzük, akkor simán benne van az all-time top tízben. Az új évadban a fenti trailer alapján pedig minden benne lesz, amiért imádtuk Jack Bauer kalandjait, intrika, akció, suttogva…..
Májusban jön a sorozat, nemcsak az amerikai Foxra, hanem a magyarra is. Tessen hullámozni nyugodtan. ..