Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fearan

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Internet bővelkedik az összeesküvés-elméletekben, ezek között vannak egészen hajmeresztőek és kevésbé extrémek, viszont mindegyik csak egyetlen dolgot bizonyít: a virtuális térben az emberek kiszolgáltatottak és sebezhetőek az ellenőrizhetetlen történetekkel és…..
Fearan 2014.04.30 10:23:12
@pietnik:

"Ne azokat átkozd,akik felülnek ilyeneknek,hanem azokat kell erélyesen tökön rúgni,akik visszaélnek azzal,hogy büntetlenül,a leleplezés ,és felelősségre vonás lehetősége nélkül becsaphatnak,rémületben,megtévesztésben tarthatnak másokat, AKIKNEK NINCS LEHETŐSÉGÜK UTÁNAJÁRNI A DOLGOKNAK!"

Micsoda??? :DDD Könyörgöm, ez itt az Internet! Mindenkinek 1000 lehetősége van utánajárni dolgoknak. Ha találkozol egy megdöbbentő valamivel, akkor az kéne hogy legyen az első, hogy rákeresel a mellette, ellene szóló írásokra, majd mérlegelsz. Sőt! Még akár tudósoknak is küldhetsz úgynevezett "emailt", hogy mi a meglátásuk a dologgal kapcsolatban.

Az az igazság, ha a hoaxokat írókat megpróbálnák korlátozni vagy ellehetetleníteni, akkor a konteós közösség ugyanúgy rázná az öklét, hogy ez az álnok háttérhatalom már megint fojtogatja a szólásszabadságot, hogy csak a mainstream érvényesülhessen.
  A nemdohányzók védelméről szóló törvény módosítását kezdeményezik indítványukban fideszes országgyűlési képviselők. A módosítás értelmében júliustól tilos lehet a dohányzás minden közforgalmú intézmény (így a vendéglátóhelyek) és munkahely zárt…..
Még az sem kizárt, hogy a tegnap vásárolt cigim kitart holnap is – és akkor legyen ez mostantól cél; dohányárut legközelebb pénteken vásárolok. Pont.Feleslegesnek érzem viszont most már, hogy tovább értekezzek itt arról, hogy mikor, milyen körülmények között gyújtottam,…..
Az alábbi videót minden olyan olvasónk szíves figyelmébe ajánlom, aki a magyar televíziók műsorán látható, gyerekeknek szóló programok minősége miatt hőbörög magában, vagy akár nyilvános fórumokon: tessék csak elképzeni ugyanezt vasárnap reggel nyolctól, mondjuk Liptai…..
Fearan 2009.09.07 13:32:07
@Főúr1127: Hát lehet, hogy retardáltak és perverzek, de a világ országai közül Japánban az egyik legalacsonyabb az erőszakos bűncselekmények és szexuális bűntettek száma... Hogy is van ez, hiszen a mangákból és animékből árad az erőszak és a szexualitás...
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
Ehhez nem kell különösebb kommentár, pár jókedvű rajongó kicsit átdolgozta a Dexter egyébként űberkirály főcímét. Az eredeti az ugrás után látható. ..
Ezúttal sem okozott csalódást a Budapest Film, hiszen a novemberi megjelenési tervében kiemelt helyen szerepel a beígért Fekete vipera. De a részletek előtt lássuk mit jön még. Folytatják a Miért éppen Alaszká? -t, aminek november 18-án jön a 3. évada. Ez nemcsak arról nevezetes,…..
Átvágó Újra itt az Átvágó! 2008.09.10 11:27:42
Kedves leendő játékosaim, nem is gondoljátok, hogy milyen boldog vagyok: végre hivatalosan is újraindítjuk az Index-szel kedvenc kvízjátékunkat. Az Átvágót készíteni nem volt rossz mulatság, de állítólag játszani is érdemes vele :) - legalábbis így tudom attól a rengeteg…..
Több blogon írtak arról, hogy akkor most mihez is hasonlít a Tv2 új logója, hogy jaj, ez tök olyan, mint az MR2-Petőfi station id-ját néznénk napszemüvegben, másnaposan, kissé balra fordított fejjel. Pedig dehogy. Olyan, mint a France 2, a francia közszolgálati televízió kettes…..
Fearan 2008.09.04 21:36:05
Azoknak akik élből fikáznak és tolják az "ilyet én is tudok csinálni" dolgot ajánlanám, hogy olvasgassák el ezt is: josegraphic.blogspot.com/2008/08/tv2-j-arculat.html
Ahogy Énekes Ferenc írta Kiadványszerkesztés 2. c. könyvében: "Magyarországon két dolog van amihez minden ember ért: a foci és a grafika". És tényleg. Ezért ekkora a vizuális környezetszennyezés kishazánkban, mert mindenki jobban tudja mi a fasz-a dizájn.
Továbbá felhívnám a figyelmet a részben a vizuális környezetszennyezés ellen létrejött Magyar Tervezőgrafikusok és Tipográfusok Társaságának ezen témával foglalkozó bejegyzésére: www.matt.org.hu/public/hir.php?m=188&dok_id=765
Még ők se oltották halálra az új arculatot, pedig értenek hozzá.
Viszatért a Szökés az amerikai tévére, elkezdődött a negyedik évad, rögvest egy olyan duplarésszel, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni. A nálunk látható harmadik etap csalódást okozott, amiről egyrészt tehet a sztrájk, másrészt meg az, hogy ebből a sorozatból…..
Fearan 2008.09.03 16:37:00
hát én nem vagyok az a nagyon negatív ember, sokszor a leg lehúzottabb dolgokban is próbálom keresni a pozitívumot, így nekem a haramdik évad egész jó szórakozást nyújtott, DE EZ! Ennyi dramaturgiai hibát... Már a 3. évad végén sem értettem, hogy miért vették be Mahagóniügynököt az akkor még az se tudtam mibe. Mostmeg pláne nem. Ez a leég a sivatag közepén a börtön és a környék legveszedelmesebb bűnözői a bennégés helyett vidáman csatangolnak panamaszerte. Erről úgy gondolom soha nem tudunk meg több részletet és ez így elég életszerűtlen. Aztán: Sucre és az a puhapöcsű óvodás mekkora spanok lettek és mama hirtelen ott terem, hogy elvigye szeretett kisfia volt fegyencét megnézni annak kisfiát akinek megszületését mintha Bellick barátunk egyszer megpróbálta volna meghíusítani. Aha. Már látom a következő részben ahogy Lincoln gyengéden átöleli Mahagónit, mert az írók elfelejtik, hogy volt ott valami papagyilkosság. Köv.: a tetoválást meg mi a jóéletért kellett lezúzatni? Hát sokszor már el is felejtettem, hogy rá vannak varva ezek-azok + ha a nehezebb beazonosíthatóság a lényeg akkor a fake IDcard+tattooradír helyett talán egy arcplasztika hasznosabb lett volna. Továbbá (mert sajnos még van). Furcsán beszélő, hazaszerető ügynök meg akarja buktatni company-t, a tesókat elsősorban ugyanezen cég akarja kiiktatni de nagyon. Hol itt a probléma? Minek vonakodnak? Mi az, hogy ha megteszik akkor is meg akarják majd őket gyilkolászni? Van még, de szerintem ennyi elég is...

A lényeg, hogy világít róla a felületesség. Ha valaki esetleg ki tudja magyarázni a fentebb említett dolgokat magának akkor hajrá, nekem ez már nagyon sok.

Antiszcientológiából sosem elég. Ez a videó például kiválóan érzékeltei, milyen folyékonyan hazudnak nagy nyilvánosság előtt a szcientológusok, ha valakit esetleg nem győztek meg a korábbi posztok. Az egyház élére vasalt aktivistái a TV2-ben hintették az igét, ahol Dr. Lenkei…..
Fearan 2008.06.04 17:53:19
A "halálos dózisos" dologhoz fűzném hozzá: LSD veszélye nem annyira függ a mennyiségtől, mint a set és setting tényezőktől. Ha valaki hajlamos agyonparázni magát és túl mélyre kerül az "örvényben" akkor olyannyira képtelen a realitás talaján maradni, hogy olyan dolgokat kezd hinni magáról ami tragédiához vezet. pl. a testem acélból van, ha ez az autó nekem jön szarrá törik és nekem semmi bajom nem lesz vagy ott van az agyonreklámozott tudok repülni szitu is. Vagy ami érdekesebb, hogy a sav hatására az idegpályák között olyan kapcsolatok épülhetnek ki amelyek hozzásegítik az embert ahhoz, hogy a gondolataival nagyobb mértékben tudjon hatni a szervezetére, mint alapból, így állítólag az alany képes lehet leállítani a saját szívverését is. Mindezek elkerülése végett fontos a kiegyensúlyozott lélek, a harmónikus környezet és a tapasztalt, megbízható jó vezető annak aki tripre adja a fejét.

Magához a témához meg: Ennyire átlátszó, több oldalról is támadható, szánalmas hazugságot még nem hallottam.
Hát ki az az elmebeteg aki egy kiskölköt kerítésen keresztül megkínál egy "értékes" anyaggal kockáztatva a lebukást és a börtönt, úgy hogy nyilvánvaló, hogy a gyerek valszeg a kórházba köt ki és nem a kedves bácsit fogja hívni másnap a mobiljáról, hogy "Hallod bazz, ez gci kemény volt. Holnapra hozzál légyszí egy 6 darabot, mert a haverok is bepróbálnák. Amúgy pénz nem számít csak ugyanez az ütős cúmó legyen".
Széles körben elterjedt legenda szerint egyszer valaki látott egy kedves in-kálost, de aztán kijózanodott. Ez azonban csak legenda. Az őrző-védők valójában angyali fickók és néha csajok, akik szabadidejüket subázással, mandolinnal és mosolygással töltik. Hol van már az az idő,…..
comment:com Fábrydrive 2006.04.26 00:17:00
A Cadillac drive nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért át is ültették egy későbbi idősávba, hogy ne állja el a napot más, életrevalóbb műsorok elől, és hétfő helyett szerdára helyeződött, ráadásul ezt az egészet megtoldják egy kis reklámkampánnyal, így a…..