Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Holtsav

0 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába imádjuk a filmek világát, akarva-akaratlanul becsúsznak időnként olyan alkotások, amik nem ütik meg a szórakoztatás színvonalát vagy épp dögunalmasak. Egy ilyen listát objektív szemmel nem is lehetne összeállítani, hiszen mindenkinek más az ízlése, mindenkinek más a…..
Szégyen, nem szégyen, annyira tetszett a Terminátor: Sötét végzet, hogy csütörtökön másodjára is megnéztem a Sugárban, ráadásul először úgy tűnt, hogy egyedül leszek a vetítésen, aminek nagyon megörültem, de aztán sajnos az utolsó pillanatban négy főnek is volt bőr a képén ahhoz, hogy  belerondítson…..
Egy jó filmet is nehéz összehozni, hát még hármat, mégis rendszeresen meg szokták kísérteni a sorsot a trilógiává bővítéssel. Fel se fogják a legtöbben, hogy mit vállalnak magukra. Ha történetileg nem is szorosan egybefüggő filmekről van szó, a trilógiává válással egy lezárt egységbe rendeződés…..
Nagyon sok film helyszíne az irodaház, ami általában egy felhőkarcoló és sok-sok érdekes jelenet tud ott zajlani. De kezdjük alulról és haladjunk felfelé. Az épület egyik legfontosabb része a mélygarázs, ami mindig fullon van, és amikor kell akkor tök üres. Mindig minden visszhangzik, benne legyen…..
Holtsav 2019.03.30 17:25:50
@karmanyúz: Valamint jellemző, hogy a biztonságiak pont akkor csevegnek a csajukkal, haverjukkal, családtagjukkal telefonon, háttal a monitoroknak, amikor azokon valami égbekiáltó történés látható. Mire visszafordulnak, már minden a megszokottnak látszik. Így fullon váratlanul gyakhatja le őt a szörny, vagy a terroristabrigád.
Holtsav 2019.03.31 16:56:31
Kevés ZS western film van, talán a Terence Hill féle Lucky Luke tartozik ide, de egy biztos a westernnél sablonosabb film típus kevés van.A western hős alapvetően egy bunkó, mosdatlan, beképzelt magányos csávó, de mégis minden nő vele akar dugni, minden fiú rá akar hasonlítani és…..
A világvége, mint az emberek felett köröző dögkeselyű, gyakran kerül a filmesek látókörébe, és a legtöbb alkotó magát a kataklizmát próbálja bemutatni azért, hogy rámutasson az emberiség hibáira és felelősségére a történtekben. Cormack McCarthy a 2006-ban írt,…..
A kultikus sorozat folytatásában Lynch nemet mond a nosztalgiára, összegzi az életművét, és újra felforgatja a televíziós szabályokat.  A Twin Peaks harmadik évadában Normának, a Double R Diner tulajdonosának egy ajánlatot kell mérlegelnie. Adja-e nevét egy olyan étteremlánchoz, amely a Double…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt MT! 2016.08. hónap óta dolgozom egy cégnél. Március 19-én mikor bementem dolgozni a 4 napos ünnep után szólt a telepvezető, aki egyébként a tulajdonos lánya, hogy mivel március 15-én nem jöttem be dolgozni,…..
Holtsav 2018.03.23 21:13:24
@Sörömpőőr: Erre nem igazán hívatkozhatnak, hisz a postoló irományából egyértelműen lejön, hogy ez egy hétfőtől péntekig üzemelő munkahely, ami ugye ünnepnapokon értelemszerűen zárva. De ha nem is az lenne, hanem egy heti hét napos placc rugalmas munkarenddel (teszem azt vendéglátóipar) akkor pedig csütörtök-péntek tájban mindig kint kell, hogy legyen a következő heti beosztás.
Persze a hülyének nézés nem ismer határokat. Engem rúgtak már ki úgy, hogy a szerződés utolsó napján közölték velem, hogy másnap már nem kell mennem. Nyilván kérdőre vontam a főnököt, hogy miért nem lehetett egy hónappal előre mondani, A válasz az volt, hogy ő mondta nekem, csak én biztos nem figyeltem. Aztán szerencsére be tudtam neki mutatni egy levelet a munkaügyi bíróságtól, amitől megszeppent, és hozzámvágott egyhavi végkielégítést.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre Tisztelt munkahelyi terror szakértő! Szociális szférában dolgozom pontosabban gondozó vagyok, értelmileg súlyosan sérült gyerekek nappali intézményében, ahol olyan belső utasítás kaptunk, hogy…..
A Twin Peaks tabukat, elvárásokat és átjárhatatlannak tűnő falakat döntött le, mikor 1990-ben sugározni kezdték az Egyesült Államokban, majd két évvel később hazánkban is. Elvégre egy kult státuszú filmrendező vezényelt le egy klasszikus szappanopera-fordulatokkal teli, álmos vidéki helyszínen…..
Sok androidos eszközt nem ismer fel normálisan a Windows. Vagyis erre a következtetésre jut az a felhasználó, akinek a telefonja, táblagépe nem lesz látható a népszerű Total Commander (TC) fájlkezelőben. A számítógépre rácsatlakoztatott eszköz a Windows Intézőben mindig…..
John Fitzgerald Kennedy kora legmeghatározóbb politikusa volt. Megakadályozta a harmadik világháború kitörését, az amerikai polgárjogi mozgalom mellé állt és ő indította el az Apollo-programot. Azonban 50 éve, 1963. november 22-én, a Texas állambeli Dallasban, merénylet áldozata…..
Holtsav 2017.05.14 13:21:50
Május 22-én, duplerészes premierrel indul a hazai HBO-n a Twin Peaks folytatása, ami az eredeti sorozat vége után 26 évvel kerül képernyőre. Az új részek előtt az HBO-n és az HBO GO-n az első két évadot is meg lehet majd nézni, ha valakinek esetleg igénye lenne felfrissítené az emlékeit. Az új…..
Holtsav 2017.04.10 11:28:06
@Tuschinger elvtárs vagyok: Nem halt meg. Kiderül a "Twin Peaks titkos története" c. könyvből.
Holtsav 2017.04.10 11:48:36
@Andriska 07: Tutira veszem, hogy valami nyoma lesz Audrey-n a robbanásnak.Walter Olkewicz csakugyan rejtélyes, hogy miképp szerepel majd. Elvégre Jacques Reanult nem igazán fekete barlangba való figura, hogy ott megjelenjen szellemként.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt MT, Tisztelt Despota! Sok blogot olvastam itt az oldalon, némelyikhez hozzá is szóltam és egyben el is szomorodtam, hogy milyen nagy mértékű méreteket ölt kicsiny hazánkban a munkahelyi terror, ami már lassan…..
Lucy elmondja az őrsön Andynek, hogy mennyire rettegett, amikor a diszkóban kialudtak a fények, és kitört a pánik. Arra gondolt, hogy amikor megindul a szülés, a kórházban is bekövetkezhet egy áramszünet, és beragadhat a liftbe. Andy megnyugtatja, hogy ő akkor is segítene neki…..
Sokan óvtak, hogy ne nyissuk ki ennek a szobának az ajtaját, de megtettük. Történelmi műsorunk, a Régen minden jobb volt legutóbbi adásában a Magyar Televízió elmúlt harminc évének 10 legrosszabb műsoráról beszélgettünk. Vendégünk László Ferenc, a Magyar Narancs kritikusa volt...
Cooper kicsit tévedett, amikor az egyik álomjelenetét leírta. Sarah útmutatása alapján nem Sólyom, hanem Andy rajzolja meg a titokzatos, talán nem is evilági gyanúsított, Bob fantomképét. Leland gúnyosan közbeszól, hogy ha már hagymázas látomásokra alapozzák a nyomozást, Sarah…..
"Mert mélységes mély a múltnak kútja  De a varázsló látja, mi a jövő  Két világ közt valaki vad imába kezd  Tűz kell, tűz, jöjj velem!"  Ritkán kötelezem el magam sorozatok mellett és a mai napig úgy szeretem nézni őket, hogy leülök a tévé elé, letölteni maximum azokat az epizódokat szoktam,…..
Őszintén szólva én egyáltalán nem tudtam komolyan venni a hatodik évad utolsó jeleneteit, amikor az egész évadban beharangozott szupergonosz Negan agyonverte az egyik főszereplőt. De nem tudjuk, hogy kit. Igen, ez szörnyen hangzik, de addigra a Walking Dead már olyan dolgokat engedett meg magának…..
Holtsav 2016.07.22 20:49:50
@norbert79: Semmi utalás nincs az illető nemére.
Holtsav 2016.07.23 07:19:10
@Fiona J. Jones: Már az első évad végén kiderült, hogy az egész világ bezombult. Telet pedig a költségvetés miatt nem tesznek bele, bár ahogy tudom, Atlantában amúgy sem gyakori a hó.
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt MT blog!   Egy szállodában dolgozok. nem nagy cég, de nem is kicsi, 40 embert foglalkoztat. Ismert hely, négy csillag superior fine dining étteremmel. A dolgozókra itt az ügyvezető igazgató által kialakított…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Kirúgtak tegnap, azaz hétfőn a munkahelyemről, mert szerintük nagy volt a pofám. Nem az arcom, vagy a szám, a pofám, mert így mondták, szó szerint. A legnagyobb probléma ezzel,…..
Holtsav 2016.03.03 08:22:28
@Sörömpőőr: Való igaz, nem teljesen vagyok képben, mert már lassan 8 éve nem Mo.-n élek. Csak néha-néha kíváncsiságból nézek rá a munkatörvénybeli változásokra, vagy kérdezek rá ismerősöktől.
Azért ez elég durva, hogy a segély csak 3 hónapig jár, és utána még ráadásul TB-járulékot kell fizetned? És mi van akkor, ha nem találsz semmi munkát, és az esetleges félrerakott pénzed is feléled? Mész az utcára, és kész? Vagy a szociális segély még mindig jár?
Kritizátor Stephen King: 11/22/63 2016.02.27 18:00:00
Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvend a könyvek minisorozatokban történő feldolgozása, mint pl. az Amazon-féle Az ember a Fellegvárban Philip K. Dick regénye alapján. Valami hasonlóval készül  a Hulu is, azaz Stephen King 11/22/63 című regényét viszi vászonra egy 8 részes minisorozat…..
A nyolcvanas évek csöcsmágus színésznője, akinek a lábai előtt hervert mindenki, atomteste mára megkopott és egy telefosott buvárruhára emlékeztett. Mai ZSsztárunk a dán kebelcsoda Brigitte Nielsen. A kis valkür hamar tipplizett otthonról mert modellkedni kezdett Párizsban, ott…..
Holtsav 2016.02.21 12:26:37
@ZorPrime: Sose hallottam róla. Rákerestem. Hmm, valóban kívánatos jószág, még 58 évesen is. :O :)
A Star Wars új és minden eddiginél termékenyebb korszakának küszöbén állunk. Az ébredő Erővel a XX. század legnagyobb mítosza visszatér oda, ahová mindig is tartozott, a mozivászonra, és az évtized végéig öt további film érkezését várhatjuk. Hogyan köszöntött be a Star…..
Holtsav 2015.12.15 06:00:36
@akut schizo effektív pszichózis: Mesefilmes próbálkozások alatt mire gondolsz? A bátrak karavánjára és a Harc az Endor bolygón-ra?