Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nigh5

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Május elsején  felkerestük a szocik majálisát, hogy megtudjuk mi az a meglepetés, amivel Horváth Csaba készült a népnek. Megtudtuk, hogy nincs ingyen ebéd, de ingyen BKV viszont lesz. Erről megkérdeztük a napsütésben ejtőző szimpatizánsokat. Gaudi-Nagy Tamás egy…..
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
  Budaházy Györgynek összegyűlt a 750 ajánlószelvénye. Ha a helyi választási bizottság érvényesnek találja őket, és Budaházy jogerősen képviselőjelöltté válik, akkor előáll a Budaházy-dilemma: szabadlábra kell-e helyezni az előzetesben ülő jelöltet?…..
Nahson Sávit - ez a héber neve annak a három, speciális kialakítású Gulfstream V-ös repülőgépnek, melyet az Izraeli Légi- és Űrerők (IASF) napjainkban elektroniai felderítési feladatokra (SIGINT) használnak, nyugodtan mondhatjuk, hogy világszerte.Tegnap két példány…..
A Bors olyan, mintha még mindig ollóval és ragasztóval photoshopolnának, de általában szórakoztatóak az esetlenül körbevágott alakokkal díszített illusztrációk. Ha akarom béna, ha akarom stílusos. Tegnap viszont mintha kicsit túlklikkelték volna magukat.Mert a Wiwről lementett,…..
Tach Pfőrtner, hier steht es also, Ungarn, dein Parlament, indem der Konferenz-Tourismus heute beginnt. Denn zur Feier des Tages haben sich die Chefdiplomaten etwas ganz besonderes ausgedacht: Die Jubilaumskonferenz zu Bologna findet nicht an nur einem Ort statt, sondern gleich an zweien. Das…..
w Kóla, puska, lámpavas 2010.03.12 05:40:00
Sem kiköpni, sem lenyelni nem tudja a Jobbik a terrorista kapcsolatait. A lendület, a löttyös indulat a támogatásukat diktálná, ahogy legfőbb orgánumuk irányvonala is. De az ügy túl forró ehhez – a parlament közelsége úgy tűnik, mégis civilizál.   Ha az egyébként…..
Gyurcsány Ferenc visszatér. A Fidesszel közös érdeke és reménye, hogy a magyar baloldal elválaszthatatlan legyen tőle.  Eddig bírta Gyurcsány Ferenc a hallgatást. Az elmúlt hónapban már számos zártkörű pártrendezvényen vett részt, sőt két nyilvános fórumot is…..
A hvg.hu információi szerint Hagyó Miklós a gyermekének ajándékozott két, korábban a volt szolcialista főpolgármester-helyettes vagyonnyilatkozatában szereplő ingatlant. A híradások szerint az ingatlannyilvántartási eljárás meg is indult, az átruházások már széljegyen…..
 28 értékelt tényezőből 14 magas kockázatú. Nagyon nehéz az idén átadni pályát, az üzleti terv kihívás. (tallianmiklos kedvéért: ezt a cikket sem én írtam, csapatmunka van) A sávolyi pálya üzleti terve már az első évben borulhat a KPMG szerint, hiába a rendkívül…..
Úgy látszik a Westend City Centerben dolgozó biztonsági őröknek az a munkájuk, hogy a mosdóban átöltöző nőkre rányissák az ajtót, nem is egyszer, kétszer is, majd minősíthetetlen hangnemben üvöltözzenek velük, ahelyett, hogy elnézést kérnének.   Legalábbis nekem ezt…..
Sziasztok!   Egy nagy állami cég alkalmazottja vagyok, nem rég kerültem ide, miután elveszítettem korábbi állásomat. A munka elég nehéz, de nem panaszkodok, örülök, hogy sokakkal ellentétben nekem még van hol dolgoznom.   A problémám a vezetéssel, egészen pontosan a…..
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
Vajon az ORTT tagjai azt gondolták, hogy a rádiófrekvenciák odaítélésből nem lesz országos botrány, vagy csak annyira pofátlanok voltak, hogy egyszerűen szartak rá?Update: A Sláger rádió vezetése szemmel láthatóan kiborult, a rádió honlapján jelenleg ez a felháborodott hangú…..
A Story Online szerint Árpa Attila, a Tv2 kreatív vezetője éjfél után összeverekedett valakivel a Playboy főszerkesztőjének születésnapi partiján a budai Choco étteremben. Az online portálon egy magát megnevezni nem kívánó szemtanú csak annyit mondott, hogy az eset éjfél után…..
Móki lovagiasan szembszeállt a hölgyet abuzáló marcona ellenőrrel, válaszul pedig megkapott mindent a békávés repertoárjából: ütést, rúgást, köpést, tegezést. Most fáj a karja és a minimális kulturáltságról elmélkedik. Vajon mikor lesz már vége az ellenőr-terrornak?…..
Új, friss arculattal élesedett az Abaqoos. A mikropayment szolgáltatás kábé azt tudja, mint a PayPal. Segítségével online lehet vásárolni és támogatásokat leadni. Az Abaqoos-fiókban összegyűjtött összegeket vissza lehet vezetni otp-s számlára. Maga regisztráció nem túl…..
nigh5 2008.03.31 11:42:38
Hmm, ez nem újdonság. A NetPay (www.netpay.hu ugyanilyen elven virtuális számla- működik, s feltölthető több módon. A Mobiltárca (www.mobiltarca.hu) meg normál díjas SMS fizetést tesz lehetővé OTP bankkártya terhére. Szóval mi az új?
nigh5 2008.03.31 15:21:55
Itt van mégegy megoldás: www.fizetek.hu
Mikrofizetések bankkártyával, SMS-sel, bármivel. Sima reg, nem kell telepiteni semmit (Linux alatt is fut), ha az OTP-t utálod, választhatod a CIB-bet is, s bankszámládra megy a pénz. No persze meg is kell keresni, de ez már egy másik téma.
Kevés annál szarrágóbb dolog van, mint árengedmény idején árat emelni. Olyat viszont még nem látott a Homár, hogy 50%-os kedvezmény előtt, több mint duplájára "korrigálja" valaki étlapját. A Torkos Csütörtökok történetének eddigi legparasztabb vendéglátóipari…..
Ezennel, tarararamm, pofátlansági rekordot döntött az Invitel az Ez Még Egy Internetszolgáltatótól Is Durva kategóriában. Olvasónktól ugyanis, aki éppen válni készül a rokonszenves cégtől, vagy az ADSL-modemjét, vagy 40 rugót követelnek. Csakhogy a modem ötezerbe került és a…..