Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LIBOR az új vágya az átlagpolgárnak!

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spoileresen beszélünk arról, ami a hétvégén történt Sansa Starkkal. Csak naprakészek kattintsanak! Elképesztő felháborodás fogadta a Trónok harca legutóbbi, hatodik részét a zárójelenet miatt: több amerikai online magazin és még egy szenátor is kijelentette, hogy ezek után…..
Sokszor hangoztatott frázis, hogy a játékipar már a filmiparral van pariban, ami a bevételeket illeti – ez pedig magában hordozza a lehetőséget, hogy a filmmágnásokhoz hasonlóan pár ember nagyon megszedje magát videojátékokból. A Game Beyond készített is egy válogatást, amibe…..
Ki tudja mennyi időt töltünk el életünkből azzal hogy keresgéljük a dolgainkat. Persze mindig akkor nem találjuk őket mikor éppen sietünk így igazán jó befektetésnek tűnik egy olyan kütyü ami másodpercek alatt nyomra vezet minket. Korábban már bemutattam egy hasonló eszközt mely nem csak segíthet…..
LIBOR az új vágya az átlagpolgárnak! 2012.07.07 13:29:43
A krimiírók - és nem kevésbé a bűnözők - fantáziáját emberemlékezet óta foglalkoztatja a tökéletes bűntény lehetősége. Ők általában arra koncentrálnak, hogy az elkövetők hogyan is maradhatnának láthatatlanok az igazságszolgáltatás szemei előtt. A valóságban azonban…..
Mint az előző posztban ígértem, folytatom a közmunka bemutatását, hisz abban a szerencsében részesülhettem, hogy személyesen is megismerhettem egy ebben a "munkakörben" dolgozót. Köztük is a problémásabb "fajtát", mivel óvodás gyermeke van. Fiatal anyuka, gerincbeteg, ez jutott…..
LIBOR az új vágya az átlagpolgárnak! 2012.07.07 13:23:36
@Ajj-jajj: a szocializmus tehát a jó? ott nem ember embernek a farkasa? :D
Nagy öröm érte Tündérországot drága Feleim. Volt is boldog államtitkári bejelentés, csinnadrattás miniszter asszonyi ünneplés nagyzenekarral ahogy kell. Hogy a belinkelt két dolog nem függ össze? Dehogynem függ. Gondolkozz csak egy picit... Azt mondja ez a Hegmanné Nemes Sára…..
Az új köznevelési törvény egyik legérzékenyebb új szabálya a hit és erkölcstan oktatásra vonatkozik. A kulcsszó szokás szerint a “kötelező”, a változás azonban egyaránt felvet oktatásszervezési, pedagógiai és a lelkiismereti szabadsággal kapcsolatos kérdéseket. A…..
Pénzkérdés Ad hoc adók országa 2012.07.05 17:12:00
Tíz teljesen új adónem bevezetése, hat-hét további új adónem lebegtetése és tucatnyi adómérték-változtatás, ez az Orbán-kormány adópolitikai mérlege. A hatások vitathatók, az viszont kétségtelen, hogy a többség megkopasztva érzi magát. „Olyan adórendszert alakítunk…..
Az Egyesült Államokban tegnap volt a függetlenség napja, július 4-én ünneplik az egykori kolóniák elszakadását az brit birodalomtól. A függetlenségből azonban az őslakosságnak nem sok jutott, az indiánok asszimilálását, illetve a "civilizálását" célzó politika…..
Megvan a maga bája, amikor egy ötletes reklámmal azt reklámozzák, hogy valahol kevesebb vagy éppen egyáltalán nincs reklám. A FoxMovies csatorna éppen ezt tette, ráadásul nem bízták a véletlenre a hatást, mert rögtön páros oldalakat vettek meg, sőt közéjük még egy plusz kamu…..
LIBOR az új vágya az átlagpolgárnak! 2012.07.05 17:37:55
Mivel az elmúlt két év gazdaságpolitikája nem bővelkedett sikerekben, a 2014-es választások viszont egyre közelebb vannak, a kormány kénytelen volt bejelenteni egy olyan gazdasági csomagot, amelynek pozitív hatása is lehet(ne) a gazdasági teljesítményre. A legfőbb gond, hogy…..
LIBOR az új vágya az átlagpolgárnak! 2012.07.04 17:44:52