Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zooli9

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez is azon filmek egyike, amely bár érdekelt, egyszerűen csak nem néztem meg valahogy. Itt mondjuk csak 2-3 év a késedelem, de ami késik, nem múlik. Elképesztően pozitív visszhangja volt ennek a svéd horrordrámának, a borítón az Indexet egyenesen így idézikA svéd Engedj be! a…..
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mostanában senkinek sem könnyű a netes világban a szinkron mellett szólnia, hiszen nagyon nagy szeretettel hurrogják le a drága fórumozók az ilyen megnyilvánulásokat, és mondják el, hogy csak az eredeti a jó, a magyarítás az ebeknek való.  A…..
zooli9 2010.10.22 21:10:13
Ami engem illet, én anno a magyar CC-n láttam először a sorozatot, és már akkor odáig voltam meg vissza...Szerintem a mese magyarországi sikere részben Seth-éknek részben Orsiéknak köszönhető....sőt...miután úgy működik a gépezet, hogy Amerikában leadnak egy évadot, és amikor a következőt kezdik meg, akkor adják le itthon az előzőt, anno rákényszerültem a (gondolkodásra) felirat nélküli angol új évadra (szám szerint a 7. évadtól) és...hát....így az évad vége fele voltak olyan részek, amikor komor arccal kellett végig ülnöm a részeket...nem azért mert nem értettem volna valamit, csak nem igazán találtam viccesnek. Aztán mikor elkezdték vetíteni a magyar CC-n is a 7. évadot, úgy döntöttem nosztalgiázok kicsit, és hát....voltak részek ahol könnyeznem kellett a hahotától...konkrétan emlékszek is egy ilyen részre, amikor Stewie dalt próbál komponálni a szomszéd Suzie Swanson-nak, és Brian bejön a képbe mire Stewie rákezdi a: "És Brian benyit gyorsan váltom a tempót......Miért vagy ekkora fasz, te hülye fasz". Másnap muszáj volt megmutatnom egyik haveromnak (aki szintén angolul és magyarul is nézi) és ketten fetrengtünk.
Ami a szerepeket illeti, szerintem Kerekes volt a legjobb ötlet Peter-nek (Csuja kissé lassú hozzá, és ő inkább maradjon vérbeli Bundy). Nagyon illenek a hangok, esetleg annyi, hogy Neil és Mort Goldman (tudom hogy ugyanaz a szinkron) túlságosan hasonlít szerintem....az meg, hogy ha ismertebb színész szerepel a mesében, akkor felkéritek a hozzá tartozó "eredeti" szinkronhangot, hogy játssza el ő (pl.: volt egy rész, ahol Adam Sandler és Ben Stiller is szerepelt, és mindegyik képes volt a "saját" hangján (Csőre Gabi, és Anger Zsolt) megszólalni... vagy amikor a keresztapás részben David Schwimmer-t nem más szinkronizálta mint a jóbarátokos Ross (Galambos Péter) frenetikus volt...
Elnézést a terjedelmes szösszenetért, de úgy éreztem muszáj volt megosztani. Legyen szó American Dad-ről Cleveland show-ról vagy Fem Guy-ról...nálam a szinkronos elsőbséget élvez.
Sok sikert a továbbiakhoz.

UI.: Ja két dolog, feljebb említették a How I met your mother-ös részt, ott tényleg kicserélődött a két szinkron, és ha valaha bármi szerep véletlen rá illene Boros Zoli hangjára (bár nem hinném, hogy Brian Krause-t vagy a Bűbájos Boszorkákat kiparódizálná Seth) "Szavamra mondom" én szívesen viszont hallgatnám név rokonomat valamelyik részben :)
Na ennél a Call of Duty 3-as hullánál aztán minden pörög ami pöröghet...Vagy jobban mondva, ami nem is pöröghet. Küldte: DiDi ..
NA végre egy olyan cikk, amellyel teljesen azonosulni tudok! Főleg, amit az irányításról ír. Azonban akkor sem értem, hogy ha neki konkréten semmi sem tetszik a játékban, akkor miért kap 55%-ot? Sosem értettem, miért nem mernek a kritikusok kritizálni? Ha belegondoltok, egy 50%…..
2,5 órányi szenvedés után sikerült éjjel felrakni a videót, a másik két videót egyben kapjátok valamikor a jövő héten.Megint becsúszott pár nyelvtani rémálom, ez van akkor, ha improvizálok és másképp fejezek be a mondatot, mint ahogy az elején terveztem. Meg egy érdekesen…..