Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hüjegyerek

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pilu Kedves Ojbán Viktoj bácsi! 2010.02.01 12:47:00
 Mi itt a Kaposháromszék Utcai Óvodában már nagyon izgulunk a választások miatt. Igaz, mi még nem szavazhatunk, de délutánonként legózás közben mindig megbeszéljük a politikai történéseket. Éppen tegnap mondta a Lajcsika, hogy szerinte tökje szimpi a pártod, de mégsem…..
Na helló, szia, szevasz, van nálatok terasz? Csángó brékesek, szevasztok! Otthon szülő anyukák, szevasztok! Józsi korábban kellően kivesézte a családcentrikus nők témakörét, akiket úgy említ a szakirodalom gyakran, hogy szivolák. Ők azért hagyják a klasszikus női szerepet…..
Helyes kis "Született feleségek, új évad, még 6 nap" promófelirat bukkant fel tegnap este a Tv2 képernyőjének bal felső sarkában. A 6 napból mára 5 lett, vagyis tutira nem elírás a dolog. A kérdés viszont ez esetben az, ha az eddigi hivatalos március 17-énél egy héttel…..
Egy kis péntek délutáni vidámkodós testmozgás, szigorúan 18 éven felülieknek: Mondjuk ez nem az az "idősebbek is elkezdhetik" kategória...
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
hüjegyerek 2008.03.21 14:52:01
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
hüjegyerek 2008.03.19 14:19:21
Gábor egy vicces kutassal találkozott egy Shell kimérésen, ahol a csávó úgy próbálta rábeszélni a drágább üzemanyagra, hogy az autó halálát vizionálta az olcsóbb, "biodízeles" matéria használtata esetén: Minap Szekszárd felé menet félúton megálltam Bonyhádon,…..
Andy Vajna bemutatja fiatal kísérőjét a Casting című film producerének, Losonczi Gábornak. A 64 éves hordóhasú, tokás csúnya filmproducernek mindig fiatal és csinos barátnője van.Nem értem.... Vajon mi lehet a csajozós szövege , ami így "arat" ? :)..
A magyar közlekedési vállalatok változatos eszközökkel harcolnak az utasok ellen, de a fizikai megfélemlítés, illetve az utasok vagyontágyainak megsemmisítése, ha nem is ismeretlen, azért aránylag ritka jelenség. Éppen ezért köszöntjük karatés csatakiáltással az Alba Volán…..
A Viasat egyre jobb promókat készít a Dexternek, ez a legutóbbi, mindenkinek világos lehet belőle, hogy nem a rajzfilm élőszereplős feldolgozásáról lesz szó. Igen, lesz róla hogyvolt, de hogy hol, az legyen meglepetés. UPDATE: a videót leszedték a videobombról, nyomozunk. ..
Nagyon, nagyon, nagyon jó ötlet a várost teleplakátolni a fos pontos definíciójával, így legalább biztos felismerjük, ha szembe talál jönni az Andrássy úton egy hígabb példány...
hüjegyerek 2007.05.02 11:25:56
A centrális határeloszlás–tétel heurisztikusan azt fejezi ki, hogy sok kis független, véletlen hatás összegződése közel normális eloszlású, és így magyarázatot ad arra, hogy miért találkozunk gyakran olyan véletlen mennyiségekkel, melyek jól közelíthetőek normális…..
Subba Három híres 2007.04.04 18:57:00
Hetek óta elhanyagoljuk a magyar celebvilág apró rezdüléseit, pedig igazán van mind csámcsogni.- Itt van például ez a szívszorító hír Gombos Edina lakás- és anyagi gondjairól. Érdemes a cikk alatt a kommenteket is elolvasni, talán még a Subbára rendszeresen küldötteknél is…..
Tényleg együtt akarja tölteni a vasárnap éjjelt egy depressziós, kissé megviselt nővel, aki mindenkivel lefekszik, aztán jól megírja, hogy mennyire nem volt jó? Naná, hogy akarja, mert az idei Oscar-gálát nem nagyon úszhatjuk meg Albert Györgyi nélkül. Reméljük ezúttal nem…..
comment:com Napifaszi: Oded Fehr 2006.12.18 10:27:00
Kísérleti jellegű sorozatunk első szereplője nem a hagyományos férfiszépségek közé tartozik (állítólag, nekünk csak mondták), de a környezetünkben taratózkodó nők szerint sármos faszi, így úgy gondoltuk, hogy megérdemli, hogy vele kezdjük a sorozatot. A mozinézőknek…..
hüjegyerek 2006.12.18 12:14:50
Táncolni kurva nehéz. Horrorisztikus élményei mindenkinek vannak a családi ereszd el a hajamokról, ahol tizenegy évesen produkáltatták ez embert (jó esetben) az ABBA zenéjére, ugye milyen ügyes Pistike? Na tegnap a Megatánc második válogatóját is végigkínlódtuk, mostantól már…..
Hát igen, várható volt, hogy a Daily Show is le fog csapni miniszterelnökünk coming outjára, Jon Stewart nem szokta az ilyen magas labdákat kihagyni. (Mellesleg Stewart második lett az M0-ás hídszavazáson, tehát szakértője kis hazánknak) A videóban ugyan a beszédből pont nem azt a…..