Regisztráció Blogot indítok
Adatok
utalom a politologusokat

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Lengyelországban is van megosztottság, de az semmi ahhoz képest, amit itt lehet tapasztalni. Az önmagában nem volt meglepő, hogy korábbi barátok ma már ellenfelek. Ilyen előfordul nálunk is. A probléma az, ahogy a hétköznapi emberek egymásról beszélnek. Fasiszta. Bolsevik.” E…..
utalom a politologusokat 2013.06.11 12:31:53
www.fidesz.hu/index.php?Cikk=193037

"Egyetlen ember volt, aki ebben a válsághelyzetben nem a közös üggyel foglalatoskodott, nem az összefogáson járt az esze” – utalt Bajnai Gordonra. Ennek kapcsán kifejtette: a magyar emberek általában, de e válsághelyzet idején is, egészen más észjárással rendelkeznek, mint ő. Kiderült, hogy Bajnai még annál is messzebb van a magyar valóságtól, mint annak idején gondoltuk – fogalmazott a fideszes politikus, kiemelve: az elmúlt napokban világossá vált, hogy az emberek mindennapjaiból mit sem ért. A hétvégén bebizonyosodott, hogy a legkisebb együttérzés sincs benne a bajba jutott magyarok sorsa iránt – szögezte le. "

a kis seggfejnek muszaj volt bajnaiznia egyet, mert kulonben agyfaszt kapott volna. nem baj, hogy dokumentaltan hazudik, mert a sok fidiota mindent elhisz.
Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az árvízi védekezéssel kapcsolatban, önkéntesekkel tartott helyszíni terepszemlét Komáromtól egészen Szentendréig. A kormányfő munka közben részt vett egy „vacsora végrehajtásában”, megbeszélte az összegyűltekkel, hogy csütörtök…..
utalom a politologusokat 2013.06.06 15:27:00
@ámbátor: meg az iranyitokozpontban sincs helye. kormany ules oszt jonapot, kerjen infokat orankent ha arra gerjed. egy a lenyeg kuldjon penzt azoknak akik teszik a dolgukat.
Ma reggel az Air China repülőgépe egy ismeretlen tárgyat ütött el 8000 méter (26.246 láb) magasságban. A gép Csengduból Kantonba tartott, amikor egy ismeretlen objektummal ütközött, és kénytelen volt visszatérni a csengdui reptérre, ahol biztonságban leszállt. ..
utalom a politologusokat 2013.06.06 08:22:56
Rokonától vette a drogot Gáspár Laci, konkrétan a másodunokatestvérétől, harsogja a mai Blikk. Ez azért érdekes, mert a Megasztárral befutott énekes korábban pont a Frizbiben nyilatkozta azt Hajdú Péternek, hogy a kati nevű dizájnerdrogot áruló háromtagú drogdíler…..
utalom a politologusokat 2013.06.04 17:17:11
Ez most komoly? Vagy csak most ezzel szórakoznak a kormány ötletelői. Az egész rezsicsökkentési hazugságnak sikerül így egy morbid formát adni, ha még esetleg nem lenne elég az ami eddig sem nagyon valósult meg a kormány elképzeléseiből amikor “segíteni” akar a rászorulókon.…..
A tegnapi napon újabb csodás hírrel örvendeztetett meg minket kormányunk. A Belügyminisztérium a kormány kérésére költségcsökkentési koncepciót dolgozott ki, a köztemetések tekintetében. Az új elképzelés szerint szociális temetés csak akkor járna, ha az eltemettető vagy az…..
utalom a politologusokat 2013.05.16 00:31:37
@Nervus: jah. en is ugy ertettem.

az ritka szemetseg, hogy kulon parcellat biztositanak. kb. mintha megbelyegeznek oket, ti "csak ennyit ertek" (c) lezerjanos.

es akkor olyan kerdesek, hogy ki ellenorzi hogy jol csinalja mondjuk a csaladtag a sirt. vagy sirasas kozben 2m melyen radol az egesz fold es betemeti. na ilyenkor mi van?

agyrem az egesz.
utalom a politologusokat 2013.05.16 08:24:50
@Szumi: tudom az uj budai burzsoazia tagjakent fel vagy mentve szovegertesbol, de akkor leforditom ujlazarra: nem azt varom el, hogy megzavarjak a te "orok" nyugalmadat azzal, hogy melled temessenek szegenyeket, hanem hogy ne belyegezzek meg azokat akiknek a veretszivtad egesz eletukben!
utalom a politologusokat 2013.05.16 09:01:12
@Szumi: akkor ecceruen csak vitatkozo tablattat vettel be.
ilyen hulye erveket amiket te hoztal, hogy ha nem belyegeznek meg a szegenyeket akkor mindenkit a 301be temetnenek evenete koszoruzassal masra nem tudok fogni. najo, azert tudok alapbol idiota vagy.
Kövér László szerint a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságban idióták ülnek. Kósa Lajos szerint Olli Rehn pénzügyi biztosnak elgurult a gyógyszere. A Heti Válasz Viviane Redinget, az Európai Bizottság alelnökét, az alapvető jogok biztosát, nem mellesleg konzervatív…..
Szabó Szonja 2005 és 2012 között készítette el az ezerhatszáz lakosú, ukrán-román-magyar határon fekvő Szatmárcseke cigánysorán Ammen című dokumentumfilmjét. Május elején a Toldi moziban tekinthette meg először a közönség az 55 perces alkotást, amelynek kiindulópontja…..
utalom a politologusokat 2013.05.11 09:29:27
@S=klogW: mert a naci es maffiapenzes hatteru katolikus szektaval minden rendben van, ugye?
utalom a politologusokat 2013.05.11 10:31:42
@S=klogW: majomka! akarsz a problemadrol beszelni? vagy csak a tenyek zavarnak?
utalom a politologusokat 2013.05.11 12:42:56
@S=klogW: mintha kadarelvtars allami egyhazugyi hivatala es a AVO szerelemgyereke lennel. akkor hallottam utoljara ilyen szarsagokat.
Miközben én jövő héten csütörtökön épp Tankcsapdára ropom a csűrdöngölőt, Malmőben épp akkor lesz az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője, tehát egy hét múlva ilyenkor már tudni fogjuk, hogy miként vette az első akadályt ByeAlex, bejutott -e a szombati…..
Lajkó Félix - Mező (Fonó) Lajkó Félix sorrendben tizenkettedik lemezéhez érkeztünk, ami önmagában is jelentős szám és egy életműt tekintve is nagy dolog. Ráadásul itt a különlegességet kétszeresen aláhúzza, hogy a kivételes megítélésű hegedűs ezúttal, életében…..
utalom a politologusokat 2013.05.08 07:56:36
felixtol nekem ettol all fel a szor a hatamon:
www.youtube.com/watch?v=VAeYt-swWG0

nem tudom megunni.
kb. mintha pink floydot vagy zeppelint hallgatnek.
A Frankfurter Allgemeine Zeitung április 29-én „Dany fantáziái és álmai: Cohn-Bendit pedofil kijelentései” címmel közölt egy összeállítást. Ebből kiderül – ha az ember bírja a gyomorforgató olvasmányokat –, hogy az idén hatvannyolc éves német zöldpárti politikus – a…..
utalom a politologusokat 2013.05.03 14:47:58
@Mr Falafel: hat inkabb mint a esztergom-budapest foegyhazmegye osszes dagadt puspoke.
Örülünk, Vincent? Lúgosítás* 2013.05.01 03:35:00
E cikk eredeti változatát a Környezetvédelem.co.hu internetes lapnak írtam, még tavaly. Ottani írásaimat a jobb oldalsávban, a "P/c szerint a világ" rovatba kattintva olvashatjátok; a két utolsó azonban nem jelent meg (ez egyúttal azt jelenti, hogy a jövő héten hozom a…..
utalom a politologusokat 2013.05.03 00:24:55
@Pásztörperc:
az igenis a tegnapi vitaban eloadott erveim megerositese. persze ha tegnap "nem ertel ra" a cikkeddel foglalkozni akkor honnan is tudhatnad.

de vszinuleg azert csaptad ossze ezt a satnya kis dolgozatot, hogy a szkeptikus gittegyleti haverjaid elott villoghass. :D
utalom a politologusokat 2013.05.03 00:27:00
@aronsatie: ez mennyire relevans abban, hogy a zoldek egeszseg megujito szerepet evszazadokkal ezelott is ismertek?
utalom a politologusokat 2013.05.03 09:27:58
@aronsatie: aham. akkor a szex az is rossz, hiszen az is eleg regi es az is termeszetes. dogoljon meg Hippokratesz is a "Gyógyszered legyen az ételed, s ételed legyen a gyógyszered" hulyesegevel.
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..
utalom a politologusokat 2013.05.02 16:53:22
plastik.hu/2013/05/01/orban-rahel-szakdolgozatabol-szemelvenyek
31. oldal: “Kezdetben az alapítók self-mad-manként saját maguk is részt vettek a fesztiválszervezés minden részletében”

SELF-MAD-MAN nyihihi...
Mandiner blog Trafikország 2013.05.01 07:01:00
A bürokrácia ostorozója, C. Northcote Parkinson írja egy tanmesében: amikor egy atomerőmű építéséről kell dönteni valami bizottságban, akkor az atomerőmű költségvetését egy pillanat alatt megszavazzák; míg a biciklitárolóról a végtelenségig fognak vitatkozni. Az ok…..
A Nemzeti Együttműködés Rendszerének kezdeti pillanatait idéző, elsöprő lendülettel ment keresztül a törvényhozáson az az indítvány, amely a Ptk. helyett az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvényekben szabályozná a közérdekű…..
utalom a politologusokat 2013.04.30 16:28:24
b+ fidesz! meddig megy meg lejjeb a banyajarat?

index.hu/belfold/2013/04/30/elso_dijat_nyert_orban_rahel_sziget-fesztivalos_szakdolgozata/

Orbán Ráhel nyerte el az első díjat a Magyar Turizmus Zrt. „Az év turisztikai témájú szakdolgozata” című pályázatán.
Nem sokkal ezelőtt a Fidesz elfogadta azt a törvényt ami kivégzi az átláthatóságot Magyarországon. A kormány tegnap beterjesztette és ma elfogadta azt a törvényt ami fellép a "visszaélésszerű adatigénylésekkel" szemben. Értsd, fellép azokkal az állampolgárokkal,…..
utalom a politologusokat 2013.04.30 15:48:02
@Balibgeczyk: nyominger! a nyertesek neve az erdekes, hanem a palyazatuk...
utalom a politologusokat 2013.04.30 15:49:14
@utalom a politologusokat: nem a nyertesek neve
Szegregáció, lelkivizsgálat, üresen álló önkormányzati lakások, óvodahiány – sokan sokféle problémát felvetettek már az ingatlanukat elvesztett devizahiteleseknek épített ócsai Patyomkin-falu kapcsán. Jöjjenek most a be nem tartott építési követelmények, a…..
utalom a politologusokat 2013.01.27 15:06:42
@hot-spot: "Aztán hogy mi lett a pénzből amit a gőzgépbe lapátoltak, arról más sosem hallunk többé! "

dehogynem hallunk.
amit a gozgepbe pumpaltak az ment egyenesen a hajokurtbe (kormany kommunikacio => szazadveg).
aztan naponta halljuk a sok baromsagot.
Elképzelem, amint Bécsben, egy hangulatos kávéház ajtajában az arra járóknak Herr Viktor Orbán kínálgatja a pocakján lógó hercig kis fehér köténykéjében a Rákóczi túróst és a Kossuth-kiflit, mellette Farkas Flórián aranyzsinóros kékdolmányában és piros…..
Aczél Endre a Galamuson megjelent, Fiúk, című írásában szenvedélyesen kádáristázza a kormányt – ez még a Kádár-rendszer sztárújságírójának is szíve joga. De hogy egy szerkesztő hogyan engedheti megjelenni a következő, egészen nyilvánvaló és vérlázító…..
utalom a politologusokat 2012.12.22 10:37:38
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:
"Császár nem tudhatta, hogy azok akkor minek fognak minősülni másnap. "

az eroszakos kodobalo csurhe, felenk masnap is csurhe. hat feletek?
utalom a politologusokat 2012.12.22 12:01:14
@maxval, a gondolkodni próbáló birca:

"Nem erőszakos forradalmár nincs. "

hmm. asszem te egy masik galaxisbol jottel.
ajanlom figyelmedbe a torikonyveket.
Rejtett kamerás felvétel jutott a birtokunkba arról, hogy magukat rádiós újságíróknak mondó személyek a kormány és a miniszterelnök igazáról győzködték a december 17-i diáktüntetés után a közszolgálati Magyar Rádió székházába bebocsátást nyert szociológus…..
utalom a politologusokat 2012.12.22 10:38:59
@Cigiző: "bárki is csinálja "

kiveve ha a hirtv, ugye?
Szombaton képzőművészek és művészettörténészek rohantak be az Magyar Művészeti Akadémia (MMA) közgyűlésére, hogy transzparenssel tiltakozzanak a szervezet művészi szabadságot korlátozó tervei és a Műcsarnok annektálása ellen. A tiltakozók könnyű akcióra készültek. A…..
Az elmúlt napokban, hetekben több olyan kormányzati döntés is született, amely egyre világosabban mutatja, milyen sorsot szán a kormánypárt a hazai fizetőeszköznek.  27-én jelentette be Orbán Viktor, hogy az állam megsegíti a reménytelenül eladósodott (zömében…..
utalom a politologusokat 2012.11.09 14:38:55
@MACISAJT: maciszar! 2012 majus 20-an mar megvolt a 2/3.
a vilag mar bearazta az alcsuti hujegyereket.
marciusban meg 260 korul volt az EUR.
utalom a politologusokat 2012.11.09 14:39:25
@utalom a politologusokat: nana hogy 2010 majus 20-rol beszelk
ProgBlog Biankó 2012.11.08 15:04:56
„Ez ország fiai pedig kivettetnek a külső sötétségre; holott lészen sírás és fogaknak csikorgatása.” Máté evangéliuma 8. 12., Károli Gáspár fordítása - 1586   Úgy látszik, nem tanulnak a magyarok! A devizahiteleket a 2000-es évek elejétől úgy vették fel, hogy…..
A Peta nemzetközi állatvédő szervezet imádja provokálni a közvéleményt. Vagy botránykeltő hirdetésekkel próbálják meg felkavarni az állóvizet, vagy a szexet használják erre a célra. Eddig többnyire nőket vetkőztettek (akik inkább meztelenre vetkőztek, minthogy szőrmét…..
utalom a politologusokat 2012.11.06 11:42:09
utalom a politologusokat 2012.11.06 11:48:04
@mnandy: "ki a f**" az a szendi gabor? neharagudj de en inkabb egy orvosnak hiszek mint egy "kikeresztelkedett" IT-s kockanak.
ott van pl. Dr. T. Colin Campbell vagy Dr. Caldwell Esselstyn.
utalom a politologusokat 2012.11.06 13:37:20
@Teljesítményfokozó sporttáplálkozás: jaja.. bissssztos igazad van.
a sok focista, sulyemelo es bodybuilder szellemi teljesitmenye messze magasabb az atlagosnal. :DDDD