Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hapci Benő unokatestvére

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Biztos hallottatok már róla, hogy Rákay "ex-HírTv-s, tömegbecslő" Philip egy augusztusi kormányhatározat értelmében 992,3 millió forintot kapott a költségvetési tartalékból az "Itthon vagy – Magyarország szeretlek" kulturális program lebonyolítására. Egy múlt heti…..
Már nagyon várjuk Dézsy Zoltán Elment az öszöd című "alkotását", amelyet május 2-án fognak bemutatni a mozik, és amit a Nemzeti Kulturális Alap 2012. decemberében 5 millió forinttal támogatott a miniszteri keretből. Dézsy Zoltán (Fotó: Horváth Péter Gyula,…..
Hapci Benő unokatestvére 2013.04.19 10:27:52
@Fell Bandi: Ő az öreg Schmidt fia, okostojás.
Szánom és bánom, hogy ennyire maradandó emlék a vén bohóc komcsi, még a nevét sem jól tudom, most mi lesz...
Miután mindkét bagázst leseggeztem, már nem lehetek libsibolsi, jajj, ööööö, megvan mibe kössek bele!!
Vastagbőr TÉNY 2012.12.05 14:15:00
Vannak, akik már megkapták a Békemenet-szervező CÖF által ígért "kiadványt", melyben Csizmadia László szerint elemezni fogják „az elmúlt 8 évben történeteket”. Sajnos, mi nem vagyunk a szerencsések között, de valaki volt olyan kedves, és elküldte nekünk. Azóta is…..
OrangeOrder Fidesz - EU: 1:0 2012.06.24 10:21:00
Hatalmas Fidesz- és magyar siker Brüsszelben:  Magyarország ismét a helyes úton jár - szögezte le az Európai Unió dán elnökségének nevében Margrethe Vestager pénzügyminiszter pénteken azt követően, hogy az EU pénzügyminiszteri tanácsa megszüntette a magyarországi…..